Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
02. November , 2024, 04:34:22
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: OT: polemika o premrstenych cenach  (Prečítané 25993 krát)
0 užívateľov a 21 Hostí prehliada túto tému.
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #30 kedy: 31. Január , 2009, 10:44:53 »

to si tam potom dopisal sorry inak by som nereagoval
Chapem ta, ano dopisal som to, aby to bolo uplne jasne, ze proti samotnym E shopom nemam nic, ak podnikaju tak, aby to bol ferovy suboj s ostatnymi...
Uplne klasicky pripad: Je zaujem o produkt "xy". E Shop s fiktivnym skladom uz aj vola dovozcovi aby mu ten "xy" produkt poslal za standardnych VP podmienok, skusne povedat ze to je 15 - 20% rabat. Takze to kupi o 15 - 20% lacnejsie. Kedze s tym nema ziadne starosti /manualy, servis, tovarove zasoby atd.../ staci mu uplne mala prirazka / aby bol cenovo zaujimavy a skoro nic h to nestoji...
Kamenne obchody maju.... aj co musia vsetko mat co E shopy nie, som uz pisal v predchadzajucom prispevku...
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #31 kedy: 31. Január , 2009, 10:53:56 »

Ak to takto pojde a ludia budu rozmslat tak ze ak to ma E shop lacnejsie /nehovorim o velkych rozdieloch/ tak to kupim tam, tak zanedlho uz nebudu at moznost si osbne nic vyskusat, lebo kopu kamnnych obchodov zavre...
TO CHCETE Huh!  Huh!  Huh!

vacsinou, ak niekto uz hlada nejaky specifickejsi tovar, nie marshal mg alebo ibanez rg 321 tak v kamennych obchodoch sa toho aj tak vela nenaskusa, takze to je slaby argument.. a najlepsie riesenie je si nieco vyskusat v obchode a potom to za lacnejsie kupit v eshope  ha ha ha
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #32 kedy: 31. Január , 2009, 10:58:20 »

a najlepsie riesenie je si nieco vyskusat v obchode a potom to za lacnejsie kupit v eshope  ha ha ha

no to si marianguitara velmi potesil  Smútim  :)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #33 kedy: 31. Január , 2009, 10:59:26 »

Nemozme porovnavat USA a SR. Sme mala krajina. TO je najvacsia nevyhoda obchodu a takisto hudby.
Dalsia vec je tá, ze nemozme zarabat 3000 € a kupovat veci za 1 €. To je proti logickej ekonomike.
Neda sa to. Mozno tak 2 dni. Potom to je v riti.
A este jedna vec je tá, ze co je predrazene, ide do vreciek distributorov. A nemyslim len priamych.

Aby som nebol uplne OT, tak cena za Mark V je v SR PREHNANA MAXIMALNE BRUTALNE Si píš!!!
 Zdravíčko
Zaznamenané

marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #34 kedy: 31. Január , 2009, 11:00:29 »

vacsinou, ak niekto uz hlada nejaky specifickejsi tovar, nie marshal mg alebo ibanez rg 321 tak v kamennych obchodoch sa toho aj tak vela nenaskusa, takze to je slaby argument.. a najlepsie riesenie je si nieco vyskusat v obchode a potom to za lacnejsie kupit v eshope  ha ha ha
Nemas celkom pravdu  Si píš!!!
Argument to vobec nie je slaby, pretoze pri celkovom SK trhu a kupnej sile si malokto /nikto/ nemoze dovolit a ani nedokaze drzat skladom resp. niekde u centralneho dodavatelskeho skladu vsetko, na co si kto spomenie...
Okrem toho aj tak je nebeticny rozdiel medzi tym co je v obchodoch a co je /NIC/ v E Shopoch...  Nechajte ma vydýchať
A toto:
a najlepsie riesenie je si nieco vyskusat v obchode a potom to za lacnejsie kupit v eshope ..
je sice logicke ale potom, ked tie obchody vykapu nebudes mat moznost odskusat.
Takto s tymi obchodmi vymrdavas a podporujes E Shopy, ktore pre teba neurobia nic, su to podavaci a vascinou ludia,ktory ani z bla nevedia co predavaju, nehovorim ze vsetci, tak aby bolo jasne  Zdravíčko
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #35 kedy: 31. Január , 2009, 11:01:22 »

Aby som nebol uplne OT, tak cena za Mark V je v SR PREHNANA MAXIMALNE BRUTALNE Si píš!!!
 Zdravíčko

najlepsia odpoved na tu cenu nekupit si to  Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #36 kedy: 31. Január , 2009, 11:03:27 »

Vsak OK. Takymi odpovedami si mozme doma hrat na Amplitube.  ha ha ha
Alebo sa pozerat na Mesiny a ostatny predrazeny tovar spozna vykladu ako zidovske deti na maso za Hitlerovych cias.  Je mi do plaču
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #37 kedy: 31. Január , 2009, 11:03:39 »

takym davam titul zmrdici oni to totiš maju napisane na čele a nech sa im v praci dari tak ako robia aj oni všetci sa v sučasnej dobe snažime so všetkym vydrbat,potom je kriza lebo nik nazaraba len fucking čajniiiz a aj to len na žranicu Zdravíčko
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #38 kedy: 31. Január , 2009, 11:05:20 »

takym davam titul zmrdici oni to totiš maju napisane na čele a nech sa im v praci dari tak ako robia aj oni všetci sa v sučasnej dobe snažime so všetkym vydrbat,potom je kriza lebo nik nazaraba len fucking čajniiiz a aj to len na žranicu Zdravíčko
Tak presne.  Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #39 kedy: 31. Január , 2009, 11:05:33 »

Nemozme porovnavat USA a SR. Sme mala krajina. TO je najvacsia nevyhoda obchodu a takisto hudby.
Dalsia vec je tá, ze nemozme zarabat 3000 € a kupovat veci za 1 €. To je proti logickej ekonomike.
Neda sa to. Mozno tak 2 dni. Potom to je v riti.
A este jedna vec je tá, ze co je predrazene, ide do vreciek distributorov. A nemyslim len priamych.

Zdravíčko
preto ju treba ignoraovat a nech si ju nechaju doma aj tak neni buhvico za tie prachy
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #40 kedy: 31. Január , 2009, 11:06:47 »

preto ju treba ignoraovat a nech si ju nechaju doma aj tak neni buhvico za tie prachy
Tak tak. Vcera ma opat nechal kludnym JSX. Takze opat suhlasim.  Na zdravie!
Zaznamenané

marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #41 kedy: 31. Január , 2009, 11:08:02 »

Bolo by velmi zaujimave, keby sme vedeli komu a kolko s tej "vysokej ceny" vlastne zostava.
Mozno vy sme boli vsetci prekvapeny...  Si píš!!!
Osobne si myslim, ze Ak toto je o MADE a jej cene na tento produkt, tak garantujem,ze pre nich je na tom max. ta standardna marza a urcite na to oni nerizuju - a  pisem to ja, co som s inej firmy, konkurencnej...
Pisem to preto, lebo poznam situaciu a rabaty vlastne na vsetky znacky...
Chvalme amikov, ved oni do EU predavaju tie MESINY za nejake ceny, na ktore ked si da obchodnik standardnu marzu, tak to vychadza ako vychadza, tak kde je problem  Huh!
Hlavne ze sa kyda na obchodnikov v SR...  Bleee
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #42 kedy: 31. Január , 2009, 11:08:49 »

Vsak OK. Takymi odpovedami si mozme doma hrat na Amplitube.  ha ha ha
Alebo sa pozerat na Mesiny a ostatny predrazeny tovar spozna vykladu ako zidovske deti na maso za Hitlerovych cias.  Je mi do plaču
sranda že taky aparat u nas vyrobi barzdo za par šupov,mal som od FFanča robenu mesinu a hrala fantasticky len mi ju nechceli predat ..bola velmi lacna  svinaci mi povedali že maš prachy kup si origoš Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #43 kedy: 31. Január , 2009, 11:09:56 »

Tak tak. Vcera ma opat nechal kludnym JSX. Takze opat suhlasim.  Na zdravie!
to je určite lepšie ako henta riadiaca doska z helikoptery Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #44 kedy: 31. Január , 2009, 11:10:54 »

Aj tak pojdem nachvilu do USA...  ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.106 sekund, 23 otázok.