Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 21:03:19
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: OT: polemika o premrstenych cenach  (Prečítané 26403 krát)
0 užívateľov a 19 Hostí prehliada túto tému.
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #165 kedy: 31. Január , 2009, 17:47:32 »

audiotek.cz maju garanciu najnizsej ceny a skutocne som im poslal link a dali mi lepsiu cenu este od toho linku.

a bol to link z ceskeho e-shopu alebo zahranicneho? len chcem vediet ci garancia plati aj v pripade ze zahranicny e-shop ma lepsiu cenu.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #166 kedy: 31. Január , 2009, 17:48:26 »

Vazne Huh!
Skus napisat do Mady, ci zozenu duala za tu cenu, ktoru tam maju.
Cize je to tak, ak tovar nie je skladom, ale ja zaplatim za cenu, ktora je na stranke v momente, ked si hlavu objednam ?

Comu zase nerozumies, zase si to necital cele. Ten prispevok, co si kvotoval. Tak hned v dalsej vete mas odpoved.

A mimochodom ty tam predsa neplatis online, ale len vyplnis objednavku, to ozaj len tak mimochodom. To ti trosku uslo. A aj keby si zaplatil, tak nevidim problem. Ale aj tak mi to pride trosku jalove, lebo ty by si isto nasiel mega-super-online-guitar-shop.com v Saarbruckene, ktory by to mal o 10 EUR lacnejsie... a isto by si im dopredu zapaltil peniaze.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #167 kedy: 31. Január , 2009, 17:49:50 »

a bol to link z ceskeho e-shopu alebo zahranicneho? len chcem vediet ci garancia plati aj v pripade ze zahranicny e-shop ma lepsiu cenu.

Ved si to precitaj u nic na stranke podmienky, ci si myslis, ze to vyslo v zbierke zakonov CR? Ked vie, tak ti ponukne zaujimavu cenu.
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #168 kedy: 31. Január , 2009, 17:50:05 »

bolo to z muziker.sk  dal som im link a podliezli muziker
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #169 kedy: 31. Január , 2009, 17:51:22 »

bolo to z muziker.sk  dal som im link a podliezli muziker

Inak Musicman sa cudujem, ze si neposlal ich odpoved do Muzikeru, ci oni zase nepodlezu, mozno by si to napokon dostal zadarmo a este by ti aj trsatko poslali ako bonus  Na zdravie!
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #170 kedy: 31. Január , 2009, 17:53:09 »

spyros ale tu su rozdiely ze 300 eur na 1200 eur hlave. a neodpovedal si ze ci tych 4-5 obchodov seka ceny od buka a nikto jedine vy mate sklad (nie ty lebo ty mas pocitac a stolicku)  a co by im to bolo platne keby si dali cenu na internet 900 eur a potom ti to akoze predaju za 1400 Huh! alebo ako to chces nahovorit ?
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #171 kedy: 31. Január , 2009, 18:37:02 »

spyros ale tu su rozdiely ze 300 eur na 1200 eur hlave. a neodpovedal si ze ci tych 4-5 obchodov seka ceny od buka a nikto jedine vy mate sklad (nie ty lebo ty mas pocitac a stolicku)  a co by im to bolo platne keby si dali cenu na internet 900 eur a potom ti to akoze predaju za 1400 Huh! alebo ako to chces nahovorit ?

Kde som napisal, ze jedine my mame sklad a kde ze ktore 4-5 obchodov seka ceny od buka do buka. Tomu zvysku nerozumiem vobec, co si myslel.

Od buka sekaju mozno ti online backup guitars, ci ako sa volaju, co tu bol link. Ak narazas na ovela nizsiu cenu 6505+ v Audioteku, tak je to mozno ten pripad ako moj s tou  hlavou z JVM ale opacnym smerom, oni ostali na letnych cenach, ale trh sa pohol.
Zaznamenané

Alexi7
nováčik
*
Príspevkov: 36

« Odpoveď #172 kedy: 31. Január , 2009, 19:22:20 »

mna by inak tiez zaujimalo ci ta garancia cien plati aj na e shop z ineho statu naprt teda ci by muziker znicil cenu ked im poslem vyrobok ktory oni predavaju skoro o dve tisicky drahsie nez v thomanne...
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #173 kedy: 31. Január , 2009, 20:01:01 »

Úroveň tovaru na predajniach na Slovensku je mimo pár výnimiek v BA úbohá, a ani tie výnimky nie sú bohviečo.Čo je zasa prirodzené...lebo Slovensko. Ako zákazník vždy radšej zaplatím menej,čo je tiež úplne normálne,a čo je aj tiež Spyrosov kapitalizmus,keďže prežijú len silní a tí,ktorí dokážu predať a prispôsobiť sa trhu,pre ktorý oni budú výhodnými.

No ved  na svojom priklade, pises ze ti Spyrosov kapitalizmus vyhovuje. A este si radikalnejsi, radsej by si nemal tie obchody na Medenej a v Auparku a miesto toho si radsej objednas tam kde maju lacnejsie cez net. Ak takto bude uvazovat dostatocny pocet zakaznikov, tie obchody neutiahnu svoje prevadzkove naklady a bud sa stiahnu do nejakeho svojho skladu napr. v Perneku alebo sa na to vy**** uplne. A po 5 rokoch niekto zase zisti, ze ludia by si nejake tie gitaky a prislusenstvo k nim aj radi kupili v nejakom kramku a opat nejake vzniknu a tak dokola. Co uz, taky je kapitalizmus, musis mat dobry produkt a bud prezijes alebo nie.

Ja neviem,riešia sa tu také samozrejmé veci a ľudia sa hádajú a snažia argumentovať a navzájom presvedčiť o niečom čo sa jednoducho nedá zlúčiť,pretože sú to 2 protiklady.

Co su nezlucitelne protiklady? Ze zakaznik chce co najlacnejsie a obchodnik co najdrahsie predat? To je snad rovnako normalne ako ked zamestnavatel chce davat co najnizsiu mzdu a zamestnanec chce co najvyssiu. Ako inak by to malo byt. Zlucenie je, ked sa tieto dva svety pretnu, aby boli vsetci spokojni. A ked sa nepretnu, tak kazdy ide svojou cestou.
« Posledná zmena: 31. Január , 2009, 20:04:57 od spyros » Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #174 kedy: 31. Január , 2009, 20:09:06 »

mna by inak tiez zaujimalo ci ta garancia cien plati aj na e shop z ineho statu naprt teda ci by muziker znicil cenu ked im poslem vyrobok ktory oni predavaju skoro o dve tisicky drahsie nez v thomanne...

mne to kedysi davno spravili, ked som im daval za priklad tusim nieco rakuske.
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #175 kedy: 31. Január , 2009, 20:11:50 »

ak im das na porovnanie europsky stat, tak by to mali uznat, ale tiez zalezi od pripadu k pripadu, ale ak das na porovnanie ceny nejake hudobniny z USA/Canada tak ta urcite poslu do prdele
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #176 kedy: 31. Január , 2009, 21:38:09 »

Preto nechápem,že sa to vôbec rieši a rieši...na 12 strán.

1. polrok 1. rocnika na strednej skole ekonomickej?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #177 kedy: 31. Január , 2009, 21:47:49 »

vy nemate zivot :D som prave dosiel zvonka taky krasny den bol, aj som zabudol na ceny aparatov, dojdem sem a vy tym este stale zijete  ha ha ha je sobota.. v sobotu treba co? trtkat!tak a teraz sup vsetci prec z tejto temy..
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #178 kedy: 31. Január , 2009, 21:49:01 »

...je sobota.. v sobotu treba co? trtkat!
Urazil si ma... Smútim Smútim Smútim

ha ha ha
 Na zdravie!
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #179 kedy: 01. Február , 2009, 08:09:51 »

vy nemate zivot :D som prave dosiel zvonka taky krasny den bol, aj som zabudol na ceny aparatov, dojdem sem a vy tym este stale zijete  ha ha ha je sobota.. v sobotu treba co? trtkat!tak a teraz sup vsetci prec z tejto temy..

No jo, ja by som sa tento vikend tiez najradsej "vytrtkal" na cely internet, ale praca nepusti.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 23 otázok.