tipek
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 08. Február , 2009, 15:29:33 » |
|
a naco Ti je vobec vykres ? vsak pozicaj si barsjake Tele, staci Squier, obkresli ho, omeraj co treba a mas to, nepotrebujes ziadne plany.
a ked nema nikto na vôkol tele? pojde do hudobnin si obkreslovat ? by ho koply do riti ja vo svojom okoli nepoznam nikoho kt. ma tele , ale stratov lP,SG? a podobnych tvarom mam okolo seba haldu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 08. Február , 2009, 15:36:33 » |
|
a ked nema nikto na vôkol tele? pojde do hudobnin si obkreslovat ? by ho koply do riti ... preco by ho kopli do riti ? mna nekopli do riti, ked som poprosil, ci si mozem obkreslit tvar...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 08. Február , 2009, 15:38:13 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 08. Február , 2009, 15:39:55 » |
|
preco by ho kopli do riti ? mna nekopli do riti, ked som poprosil, ci si mozem obkreslit tvar...
možno si vyzeral serioznejšie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 08. Február , 2009, 15:42:31 » |
|
mam teraz doma nejakeho Corta... co vyzera dost ako Telecaster... ked chces, dojdi si to pomerat a obkreslit ))
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384
LEBO JA SOM koko*t
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 08. Február , 2009, 16:59:55 » |
|
presne takyto tele si chcem spravit...aj farba aj vsetko:)akurat na krk si absolutne netrufam, to by som musel mat nehorazne vela skusenosti a mat na to aj nastroje a mierky rozne na co si fakt netrufam preto si krk objedna, original fenderacky z ebay...nasiel som tam novy krk za 2100 sk co je docela fajn cena...na to telo skusim teda zohnat jasen asi je to najlepsie napad pokial nie jasen tak tu jelsu...co sa este tyka obkreslenia podla tej fotky je to urcite mozne ale len v pripade ked budem poznat aspom dlzku alebo sirku aby som si to vedel vytlacit presne v tom rozmere...a co sa tyka hudobnin v nasom meste v hudobninach nemaju vobec tele:)))
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 08. Február , 2009, 17:04:31 » |
|
....co sa este tyka obkreslenia podla tej fotky je to urcite mozne ale len v pripade ked budem poznat aspom dlzku alebo sirku ...
poznas predsa menzuru gitary a okrem toho sa prave v tejto teme mozes spytat na vsetky rozmery, Tele tu snad niekto ma . ako ja Ta nechcem odhovarat od technickeho vykresu, kludne si ho niekde na nete pohladaj, len neporadim Ti kde...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 08. Február , 2009, 17:07:01 » |
|
...co sa este tyka obkreslenia podla tej fotky je to urcite mozne ale len v pripade ked budem poznat aspom dlzku alebo sirku aby som si to vedel vytlacit presne v tom rozmere...
sirka hmatnika pri poslednom prazci cca 56mm, staci?
|
|
« Posledná zmena: 08. Február , 2009, 17:07:55 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 08. Február , 2009, 17:07:38 » |
|
atheysm, odkial si ? v najhorsom pripade ti obkreslim to tele (od Cortu) co mam doma ... snad tma nebude moc velky rozdiel v tvare. a poslem ti to na papieri ... take spartanske riesenie, ale tak inac pomoct neviem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384
LEBO JA SOM koko*t
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 08. Február , 2009, 17:12:03 » |
|
atheysm, odkial si ? v najhorsom pripade ti obkreslim to tele (od Cortu) co mam doma ... snad tma nebude moc velky rozdiel v tvare. a poslem ti to na papieri ... take spartanske riesenie, ale tak inac pomoct neviem. ))z banoviec nad bebravou..kimlo to by bolo od teba nehorazne slachetne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 08. Február , 2009, 17:13:51 » |
|
))z banoviec nad bebravou..kimlo to by bolo od teba nehorazne slachetne banovce niesu tak delako... ja som zo Starej Turej, okres NM, ale osm casto v TN. takto vyzera ten Cort.
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 08. Február , 2009, 17:14:35 » |
|
je trochu iny...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 08. Február , 2009, 17:19:36 » |
|
je trochu iny...
nebude to tym ze som to captavo odfotil ? nieje to presne kolmo z vrchu... trosku z uhla...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 08. Február , 2009, 17:25:30 » |
|
tazko povedat, ale vsak ta fotku co som nasiel, je v takom rozliseni, ze az... atheysm si kupi kobylu, snimace, pozna menzuru, ma absolutne vsetko potrebne na dokonaly technicky vykres...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|