Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
16. November , 2024, 14:26:55
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: OLP konci...prichadza Sterling (by Music Man)  (Prečítané 14519 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Kimlo
stály hosť
Príspevkov: 754

comfortably numb

« Odpoveď #15 kedy: 08. Február , 2009, 12:10:44 »

jake financovanie - firma si zada vyrobu do v tej chvili najvyhodnejsej azijskej megafabriky podla nejakych vlastnych tvarovych a cenovych poziadavok, posle im v krivkach mailom logo a potom to da z tej fabrikya rozdistribuovat po obchodoch... asi tak sa da pozerat na lacne znacky velkych znaciek... akurat sa divim, ze naco, ked mali to OLP. asi sa na to ludia nechytali a skusaju to s novym menom, ktovie...

presne som vedel ze toho slovicka "financuje" sa niekto chyti ;-D
a rozmyslal som ci ho necham, alebo parafrazujem....

to slvocko finacuje berte teda ako podporuje Žmurk
kadopadne, ak by tie gitary mali byt hnoj, tak im musicman neposkytne svoje krivky
« Posledná zmena: 08. Február , 2009, 12:11:12 od Kimlo » Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #16 kedy: 08. Február , 2009, 12:13:16 »

jake financovanie - firma si zada vyrobu do v tej chvili najvyhodnejsej azijskej megafabriky podla nejakych vlastnych tvarovych a cenovych poziadavok, posle im v krivkach mailom logo a potom to da z tej fabrikya rozdistribuovat po obchodoch... asi tak sa da pozerat na lacne znacky velkych znaciek... akurat sa divim, ze naco, ked mali to OLP. asi sa na to ludia nechytali a skusaju to s novym menom, ktovie...
mozno im skoncila zmluva s OLP a zavazilo to "v tej chvili najvodnejsia azijska megafabrika" :)
Zaznamenané
Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #17 kedy: 08. Február , 2009, 12:14:01 »

podla mna dovod je len jedno jedine slovicko: SAVINGS
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #18 kedy: 08. Február , 2009, 12:38:29 »

mozno im skoncila zmluva s OLP ...

komu ? OLP je najeka nazavisla samostatna znacka ?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #19 kedy: 08. Február , 2009, 12:39:36 »

...
kadopadne, ak by tie gitary mali byt hnoj, tak im musicman neposkytne svoje krivky

tak vznesene by som to nevidel. ani Fendru a ani Gibsonu neprekaza mat svoj nazov alebo aj cele logo aj na hnoji...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #20 kedy: 08. Február , 2009, 12:42:54 »

komu ? OLP je najeka nazavisla samostatna znacka ?
nebol som az tak daleko od pravdy http://www.olpguitars.com/  Zdravíčko
Zaznamenané
Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #21 kedy: 08. Február , 2009, 12:46:57 »

tak vznesene by som to nevidel. ani Fendru a ani Gibsonu neprekaza mat svoj nazov alebo aj cele logo aj na hnoji...

to je tvoj nazor.
vies, aj z predaja lacnych gitar je firma schopna prezit.
predavat "kusovky" za tisice eur firmu o pocte XXX zamestnancov neuzivi (nie vzdy)... a asi na tom nieco bude, ked to firmy tak robia...
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 08. Február , 2009, 12:57:12 »

to je tvoj nazor....

co je moj nazor ? ze sa slavna firma nestitit dat logo na hnoj ? to je ale fakt - videl som aj preglejkove Squieri a aj preglejkovy Epiphone, ktory sa tvaril pomerne fajnovo. to nie je hnoj ?

...
vies, aj z predaja lacnych gitar je firma schopna prezit.
predavat "kusovky" za tisice eur firmu o pocte XXX zamestnancov neuzivi (nie vzdy)... a asi na tom nieco bude, ked to firmy tak robia...

teraz nerozumiem, co mas na mysli... ja som pisal o inom - ze sa tak tvrdi, aj ty si to naznacil, ze asi musi byt na tych niektorych gitarach aj nieco dobre, ked tam firma dava svoje logo, ci co... no a ja tvrdim, ze takto vznesene sa na to neda pozerat - viz moj priklad Fender / Gibson...
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #23 kedy: 08. Február , 2009, 12:59:04 »

co je moj nazor ? ze sa slavna firma nestitit dat logo na hnoj ? to je ale fakt - videl som aj preglejkove Squieri a aj preglejkovy Epiphone, ktory sa tvaril pomerne fajnovo. to nie je hnoj ?
ako to hralo to preglejkove? predpokladam ze dost na picu, ale chcel by som to pocut
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #24 kedy: 08. Február , 2009, 13:03:23 »

je.
ale unikati podstata vyroby tychto nastrojov (alebo ju nechce spochopit). mne je jasne ze ty, a vela ludi odtialto si tu gitaru (pregeljkovu) nikdy nekupi.

teraz nerozumiem, co mas na mysli... ja som pisal o inom - ze sa tak tvrdi, aj ty si to naznacil, ze asi musi byt na tych niektorych gitarach aj nieco dobre, ked tam firma dava svoje logo, ci co... no a ja tvrdim, ze takto vznesene sa na to neda pozerat - viz moj priklad Fender / Gibson...

ano, na tych gitarach je aj nieco dobre...
ze su lacne..
a ze dobre vyzeraju :)
a podaktore aj slusne hraju.
a este raz pripomenem, nikto ta v zivote nenuti, a ani nebude nutit si taketo gitary kupovat, tie su urcene pre inych zaujemcov ako si ty, alebo ja....
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #25 kedy: 08. Február , 2009, 13:16:34 »

Pekne gitarky. Za tu cenu to moze byt celkom zaujimavy produkt.
Viacero ludi si vychvalovalo tie OLP, tak verim, ze toto je este o triedu dalej.  Zdravíčko
 Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #26 kedy: 08. Február , 2009, 13:26:45 »

je.
ale unikati podstata vyroby tychto nastrojov (alebo ju nechce spochopit). mne je jasne ze ty, a vela ludi odtialto si tu gitaru (pregeljkovu) nikdy nekupi.

ano, na tych gitarach je aj nieco dobre...
ze su lacne..
a ze dobre vyzeraju :)
a podaktore aj slusne hraju.
a este raz pripomenem, nikto ta v zivote nenuti, a ani nebude nutit si taketo gitary kupovat, tie su urcene pre inych zaujemcov ako si ty, alebo ja....

Tebe unika nit debaty... precitaj si, co som pisal a na co som reagoval. ty sa zase citis v nejakej opozicii, ze sa Ti niekto vysmieva, ze nemas drahu gitaru... tak vyznieva Tvoja reakcia... ale o tom nebolo to, co som napisal. inak jediny "original" nastroj co mam je basa, na ktoru neviem hrat a este aj ta svina bola nakoniec dost lacna :)

zopakujem - napadol som hlasku "ked sa pod to znama firma podpise, nemoze to byt uplne zle" - ja tvrdim ze moze, lebo som take videl.
Zaznamenané
Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #27 kedy: 08. Február , 2009, 13:35:17 »

Tebe unika nit debaty... precitaj si, co som pisal a na co som reagoval. ty sa zase citis v nejakej opozicii, ze sa Ti niekto vysmieva, ze nemas drahu gitaru... tak vyznieva Tvoja reakcia... ale o tom nebolo to, co som napisal. inak jediny "original" nastroj co mam je basa, na ktoru neviem hrat a este aj ta svina bola nakoniec dost lacna :)

zopakujem - napadol som hlasku "ked sa pod to znama firma podpise, nemoze to byt uplne zle" - ja tvrdim ze moze, lebo som take videl.

jaaaj rasto, to fakt neee toto.... :)
urcite v tom neni nic o tom, ze ja nemam drahu gitaru Žmurk
keby som ju chcel, si ju teraz kupim.... ale nepotrebujem ju... to je dovod, preco ju nemam... a ked som kupoval tie gitary co mmam teraz, tak to som bol na strednej skole, a vtedy som na ine ani nemal.

ale to je jedno teraz... fakt to neni o tom ze som v opozici, lebo mam doma Epifona... to fakt ne. A uz vobec neviem preco by som sa mal citit ze niekto utoci na mna ? :) (inac moj epifon hra fakt slusne, musis niekedy skusit  Bavím sa skvele )

a vlastne, ja mam doma origos gitaru... Ibanezu :) ... ta je made in japan... takze je origos ne ? :)

a co sa tyka tvojej citacie "ked sa pod to znama firma podpise, nemoze to byt uplne zle" - ja tvrdim ze moze, lebo som take videl." - tak ano, suhlasim.
a to iste sa moze stat aj u original kusku Gibson, Fender, MM, Ibanez... ze aj od nich moze vyjst nepodarok.... akurat ze co viem, tak gibson ho rovno v tovarni rozreze na cirkularke, aby sa nedostal do ruk zakaznikovi (som videl v dokumente) ... takze vsetko je to aj o vystupnej kontrole Bavím sa skvele
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #28 kedy: 08. Február , 2009, 13:42:11 »

...
...
a to iste sa moze stat aj u original kusku Gibson, Fender, MM, Ibanez...

preglejkova gitara ale neni nepodarok, to je ojeb :)
Zaznamenané
Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #29 kedy: 08. Február , 2009, 13:46:10 »

preglejkova gitara ale neni nepodarok, to je ojeb :)

zivot postupne vyjebe s kazdym Žmurk
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 23 otázok.