Kimlo
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 08. Február , 2009, 12:10:44 » |
|
jake financovanie - firma si zada vyrobu do v tej chvili najvyhodnejsej azijskej megafabriky podla nejakych vlastnych tvarovych a cenovych poziadavok, posle im v krivkach mailom logo a potom to da z tej fabrikya rozdistribuovat po obchodoch... asi tak sa da pozerat na lacne znacky velkych znaciek... akurat sa divim, ze naco, ked mali to OLP. asi sa na to ludia nechytali a skusaju to s novym menom, ktovie...
presne som vedel ze toho slovicka "financuje" sa niekto chyti ;-D a rozmyslal som ci ho necham, alebo parafrazujem.... to slvocko finacuje berte teda ako podporuje kadopadne, ak by tie gitary mali byt hnoj, tak im musicman neposkytne svoje krivky
|
|
« Posledná zmena: 08. Február , 2009, 12:11:12 od Kimlo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 08. Február , 2009, 12:13:16 » |
|
jake financovanie - firma si zada vyrobu do v tej chvili najvyhodnejsej azijskej megafabriky podla nejakych vlastnych tvarovych a cenovych poziadavok, posle im v krivkach mailom logo a potom to da z tej fabrikya rozdistribuovat po obchodoch... asi tak sa da pozerat na lacne znacky velkych znaciek... akurat sa divim, ze naco, ked mali to OLP. asi sa na to ludia nechytali a skusaju to s novym menom, ktovie...
mozno im skoncila zmluva s OLP a zavazilo to "v tej chvili najvodnejsia azijska megafabrika"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 08. Február , 2009, 12:14:01 » |
|
podla mna dovod je len jedno jedine slovicko: SAVINGS
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 08. Február , 2009, 12:38:29 » |
|
mozno im skoncila zmluva s OLP ...
komu ? OLP je najeka nazavisla samostatna znacka ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 08. Február , 2009, 12:39:36 » |
|
... kadopadne, ak by tie gitary mali byt hnoj, tak im musicman neposkytne svoje krivky
tak vznesene by som to nevidel. ani Fendru a ani Gibsonu neprekaza mat svoj nazov alebo aj cele logo aj na hnoji...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 08. Február , 2009, 12:42:54 » |
|
komu ? OLP je najeka nazavisla samostatna znacka ?
nebol som az tak daleko od pravdy http://www.olpguitars.com/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 08. Február , 2009, 12:46:57 » |
|
tak vznesene by som to nevidel. ani Fendru a ani Gibsonu neprekaza mat svoj nazov alebo aj cele logo aj na hnoji...
to je tvoj nazor. vies, aj z predaja lacnych gitar je firma schopna prezit. predavat "kusovky" za tisice eur firmu o pocte XXX zamestnancov neuzivi (nie vzdy)... a asi na tom nieco bude, ked to firmy tak robia...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 08. Február , 2009, 12:57:12 » |
|
to je tvoj nazor....
co je moj nazor ? ze sa slavna firma nestitit dat logo na hnoj ? to je ale fakt - videl som aj preglejkove Squieri a aj preglejkovy Epiphone, ktory sa tvaril pomerne fajnovo. to nie je hnoj ? ... vies, aj z predaja lacnych gitar je firma schopna prezit. predavat "kusovky" za tisice eur firmu o pocte XXX zamestnancov neuzivi (nie vzdy)... a asi na tom nieco bude, ked to firmy tak robia...
teraz nerozumiem, co mas na mysli... ja som pisal o inom - ze sa tak tvrdi, aj ty si to naznacil, ze asi musi byt na tych niektorych gitarach aj nieco dobre, ked tam firma dava svoje logo, ci co... no a ja tvrdim, ze takto vznesene sa na to neda pozerat - viz moj priklad Fender / Gibson...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 08. Február , 2009, 12:59:04 » |
|
co je moj nazor ? ze sa slavna firma nestitit dat logo na hnoj ? to je ale fakt - videl som aj preglejkove Squieri a aj preglejkovy Epiphone, ktory sa tvaril pomerne fajnovo. to nie je hnoj ?
ako to hralo to preglejkove? predpokladam ze dost na picu, ale chcel by som to pocut
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 08. Február , 2009, 13:03:23 » |
|
co je moj nazor ? ze sa slavna firma nestitit dat logo na hnoj ? to je ale fakt - videl som aj preglejkove Squieri a aj preglejkovy Epiphone, ktory sa tvaril pomerne fajnovo. to nie je hnoj ?
je. ale unikati podstata vyroby tychto nastrojov (alebo ju nechce spochopit). mne je jasne ze ty, a vela ludi odtialto si tu gitaru (pregeljkovu) nikdy nekupi. teraz nerozumiem, co mas na mysli... ja som pisal o inom - ze sa tak tvrdi, aj ty si to naznacil, ze asi musi byt na tych niektorych gitarach aj nieco dobre, ked tam firma dava svoje logo, ci co... no a ja tvrdim, ze takto vznesene sa na to neda pozerat - viz moj priklad Fender / Gibson...
ano, na tych gitarach je aj nieco dobre... ze su lacne.. a ze dobre vyzeraju a podaktore aj slusne hraju. a este raz pripomenem, nikto ta v zivote nenuti, a ani nebude nutit si taketo gitary kupovat, tie su urcene pre inych zaujemcov ako si ty, alebo ja....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 08. Február , 2009, 13:16:34 » |
|
Pekne gitarky. Za tu cenu to moze byt celkom zaujimavy produkt. Viacero ludi si vychvalovalo tie OLP, tak verim, ze toto je este o triedu dalej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 08. Február , 2009, 13:26:45 » |
|
je. ale unikati podstata vyroby tychto nastrojov (alebo ju nechce spochopit). mne je jasne ze ty, a vela ludi odtialto si tu gitaru (pregeljkovu) nikdy nekupi. ano, na tych gitarach je aj nieco dobre... ze su lacne.. a ze dobre vyzeraju a podaktore aj slusne hraju. a este raz pripomenem, nikto ta v zivote nenuti, a ani nebude nutit si taketo gitary kupovat, tie su urcene pre inych zaujemcov ako si ty, alebo ja.... Tebe unika nit debaty... precitaj si, co som pisal a na co som reagoval. ty sa zase citis v nejakej opozicii, ze sa Ti niekto vysmieva, ze nemas drahu gitaru... tak vyznieva Tvoja reakcia... ale o tom nebolo to, co som napisal. inak jediny "original" nastroj co mam je basa, na ktoru neviem hrat a este aj ta svina bola nakoniec dost lacna zopakujem - napadol som hlasku "ked sa pod to znama firma podpise, nemoze to byt uplne zle" - ja tvrdim ze moze, lebo som take videl.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 08. Február , 2009, 13:35:17 » |
|
Tebe unika nit debaty... precitaj si, co som pisal a na co som reagoval. ty sa zase citis v nejakej opozicii, ze sa Ti niekto vysmieva, ze nemas drahu gitaru... tak vyznieva Tvoja reakcia... ale o tom nebolo to, co som napisal. inak jediny "original" nastroj co mam je basa, na ktoru neviem hrat a este aj ta svina bola nakoniec dost lacna zopakujem - napadol som hlasku "ked sa pod to znama firma podpise, nemoze to byt uplne zle" - ja tvrdim ze moze, lebo som take videl. jaaaj rasto, to fakt neee toto.... urcite v tom neni nic o tom, ze ja nemam drahu gitaru keby som ju chcel, si ju teraz kupim.... ale nepotrebujem ju... to je dovod, preco ju nemam... a ked som kupoval tie gitary co mmam teraz, tak to som bol na strednej skole, a vtedy som na ine ani nemal. ale to je jedno teraz... fakt to neni o tom ze som v opozici, lebo mam doma Epifona... to fakt ne. A uz vobec neviem preco by som sa mal citit ze niekto utoci na mna ? (inac moj epifon hra fakt slusne, musis niekedy skusit ) a vlastne, ja mam doma origos gitaru... Ibanezu ... ta je made in japan... takze je origos ne ? a co sa tyka tvojej citacie "ked sa pod to znama firma podpise, nemoze to byt uplne zle" - ja tvrdim ze moze, lebo som take videl." - tak ano, suhlasim. a to iste sa moze stat aj u original kusku Gibson, Fender, MM, Ibanez... ze aj od nich moze vyjst nepodarok.... akurat ze co viem, tak gibson ho rovno v tovarni rozreze na cirkularke, aby sa nedostal do ruk zakaznikovi (som videl v dokumente) ... takze vsetko je to aj o vystupnej kontrole
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 08. Február , 2009, 13:42:11 » |
|
... ... a to iste sa moze stat aj u original kusku Gibson, Fender, MM, Ibanez...
preglejkova gitara ale neni nepodarok, to je ojeb
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 08. Február , 2009, 13:46:10 » |
|
preglejkova gitara ale neni nepodarok, to je ojeb zivot postupne vyjebe s kazdym
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|