Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
22. Máj , 2012, 18:07:52
Strán: 1 [2] 3 4 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Red Hot Chili Peppers  (Prečítané 13741 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
jack_6.3
pravidelný návštevník
Príspevkov: 232

« Odpoveď #15 kedy: 29. November , 2005, 22:41:26 »

Californication je dobry,ale dost komercny album nema taku stavu ako napr. One Hot Minute,Blood Sugar Sex Magik

a flea je manik B)
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6237

« Odpoveď #16 kedy: 29. November , 2005, 22:57:00 »

flea je flea;)  ako som ale povedal, trochu ma mrzi ze sa ukludnili. je pravda ze robia pocuvatelnejsiu muziku pre sirsie masy, no to je prave ta skoda.aspon teda podla mna. najsu sa kapely ktore su drave, agresivne, no rhco su rhcp:P
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 3396

« Odpoveď #17 kedy: 30. November , 2005, 02:20:14 »

pista58 napísal:
Citácia
ja som asi jediny ktoremu sa californication na nejake 3 skladby ani trochu nepaci. ..

Vobec nie si jediny, mne ten album pripada tiez viac otravny, ako nadupany... Suhlasim aj s Jimim - RHCP je u mna predovsetkym namakana rytmika a drive (v skorsich obdobiach), ako nejake vynimocne skladby...
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2215

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #18 kedy: 05. December , 2005, 14:07:31 »

RHCP moc nezerem, ale myslim si, ze Flea a Chad Smith su super muzikanti, vazni umelci. Zato John Frusciante mi lezi v zaludku. Podla mna, ako gitarista za moc nestoji...ked tam bol Navarro, to bola hned ina gitara, obcas aj sola a tak...Fruscianteho proste nepovazuejm za dobreho gitaristu
Zaznamenané

proghoper
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 12472

« Odpoveď #19 kedy: 05. December , 2005, 14:23:00 »

Skorsie albumy mam od nich rad, Californication a posledny su uz akesi moc uhladene, nebavia ma az na par songov.
Celkovo ale jedna z novsich komercnych kapiel, ktore mozem hocikedy pocuvat a niekedy si ich aj sam pustim.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1075

uiiiii

« Odpoveď #20 kedy: 05. December , 2005, 17:18:40 »

rhcp muzika je asi mimo vase chapanie.. ak v muzike vidite iba rychle behy a tazke unisona a brutalne sola a hevy sound, tak potom pravda, nieje pre vas.
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
arpo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 162

« Odpoveď #21 kedy: 16. Február , 2006, 17:27:07 »

bolo dost dlhe obdobie ked som ich dost zral (mam 4 radove albumy, californication je uricte najlepsie), ale potom som raz videl ich live vystupenie a bleeeeee... Ja mam take \"cudne\" kriterium, pre mna je zive vystupenie velmi dolezite, a pri rhcp mi to pripada ako taka zabava pre nafetovanych (samozrejme vzhladom na to o aku znamu kapelu ide, niektorymi dokonca povazovanu za najlepsiu rockovu kapelu sucastnosti)....
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3698

« Odpoveď #22 kedy: 16. Február , 2006, 21:32:13 »

ako napisal arpo, ked som ich videl hrat live, tak som nevedel, co si mam mysliet, teda bol som dost sokovany:(
Zaznamenané

Epiphone Les Paul Standard, Yamaha EG 112, Yamaha F 310
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead, Marshall Valvestate S80 8240
Marshall Guv´nor II, Dunlop Cry Baby wah
PC: Line 6 Toneport UX1, POD Farm, Reaper, RiffWorks T4
skuller
pravidelný návštevník
Príspevkov: 255

« Odpoveď #23 kedy: 17. Február , 2006, 14:02:47 »

Je to jedna z mojich oblubenych kapiel, ale je pravda ze maju aj vela otravnych pesniciek.
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1314

digitál je digitál.. ten ničím nenahradíš..

« Odpoveď #24 kedy: 17. Február , 2006, 15:27:28 »

ich ranna tvorba plna energie a zabijackeho soundu.. album Blood Sugar Sex Magik je nadupany az po strechu..
Frusciante ako gitarista nie je ziadny virtuoz co je vidiet hlavne na koncertoch, ale ten drive a energia co do toho dava prebije vsetky tje pahmaty.. je to skupina v ktorej kazdy hudobnik ma svoju osobnost a ako celok im to veru slape.. tie novsje veci su uz relativne kludnejsie ale stale maju co povedat..
Zaznamenané
Dude
pravidelný pocestný
**
Príspevkov: 101

« Odpoveď #25 kedy: 06. Marec , 2006, 17:51:49 »

fuuha RHCP je asi jedna z mojich naj..,,,super hudobnici.....Frusciantove wah sola,funky rytmus,Strat a Marshall....parada;)
Zaznamenané
shuni
nováčik
*
Príspevkov: 43

« Odpoveď #26 kedy: 10. Marec , 2006, 01:11:16 »

Red Hot su celkom v pohode,su svojski a ma to energiu. Ja lajfka tiez pocuvat nemusim,dost mi to trha usi:( ,ale inak v pohode. Radsej mam stare albumy ako One Hot Minute a Blood S.....,Navarro bol lepsi,ale Frusciante je zas tak jednoduchy,az je originalny:P (ani jeho vokaly sa nedaju s nikym pomylit).
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1013

« Odpoveď #27 kedy: 10. Marec , 2006, 11:06:30 »

RHCP má vymakanú rytmiku. To naozaj uznávam. Basa + bicie, to je sila, dáva ix skladbám naozaj veža energie. Bohužiaž ostatní členovia výrazne zaostávajú a tým vôbec nexcem povedať, že musia byť virtuózi. Ale! Spevák by mal vedieť spievať a podža mňa ešte aj na CD je zretežne počuť, že \"spieva \" na hranici toho, čomu hovoríme falošné. Gitara nic moc, ale treba uznať, že sú zvláštnou a nezamenitežnou kapelou s osobitým prejavom.
Zaznamenané
jack_6.3
pravidelný návštevník
Príspevkov: 232

« Odpoveď #28 kedy: 10. Marec , 2006, 18:46:17 »

suhlasim ze basa + bicie maju energiu a vdaka nim maju songy rhcp taku stavu,ale Frusciante je skvely gitarista...ma v prvom rade originalne napady...netlaci sa tam kde netreba a kde je nosna basa ci bicie...podla mna super...tolko ku gitare...spev mi pripada v pohode...
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1013

« Odpoveď #29 kedy: 13. Marec , 2006, 09:31:33 »

To jack_6,3: OK, neberiem ti tvoj názor. Mal som možnosť vidieť ich vystúpenia, napr. to v Moskve. \"Spev\" aj \"vokály\" boli totálne falošné o gitare radšej taktne pomlčím. Napriek všetkému rytmika šlapala bravúrne a v podstate ťahala celý koncert vyvažovala zlé výkony speváka a gitaristu.
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.329 sekund, 21 otázok.