|
udry
Hosť
|
 |
« Odpoveď #165 kedy: 20. Január , 2009, 19:34:03 » |
|
Chlapci ja by som chcel vas videt na heroine a najebanych ci nebudete krivy  co som cital fruiscante ci ako sa vola mal velke problemy drogovou zavislostou a preto tam hral chvilu Navaro lebo on bol na pokraji smrti To nie je podstatne. Podstatne je ,že 0,0000000000000000000000000001 % ludstva ma genialny sluch/alebo si to len myslia/. Tym ostatnym to nevadi.  Na RHCHP sa chodi zabavit,vybláznit,nie počuvat "dokonala" hudba. 
|
|
|
|
« Posledná zmena: 20. Január , 2009, 19:37:02 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
omen
pravidelný návštevník

Príspevkov: 208
Out of reality
|
 |
« Odpoveď #166 kedy: 20. Január , 2009, 19:41:56 » |
|
To nie je podstatne. Podstatne je ,že 0,0000000000000000000000000001 % ludstva ma genialny sluch/alebo si to len myslia/. Tym ostatnym to nevadi.  Na RHCHP sa chodi zabavit,vybláznit,nie počuvat "dokonala" hudba.  suhlasim....napriklad ja pocuvam viac manej metal....a taky dream theater aj hraju jak metronom su dokonaly hudobnici ale ich vyraz a hudba ma absolutne nudi a zabija keby mi niekdo dal na vyber listok na RHCHP a DT asi pojdem na red hot.  A teraz ma ukameňujte!
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BB
pravidelný pocestný

Príspevkov: 126
Ready to B.L.U.E.S.
|
 |
« Odpoveď #167 kedy: 20. Január , 2009, 21:13:40 » |
|
suhlasim....napriklad ja pocuvam viac manej metal....a taky dream theater aj hraju jak metronom su dokonaly hudobnici ale ich vyraz a hudba ma absolutne nudi a zabija keby mi niekdo dal na vyber listok na RHCHP a DT asi pojdem na red hot.  A teraz ma ukameňujte! ja s tebou 100% suhlasim...tiez ich dost porovnavam s DT ale dream ma absolutne nebavi...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Telecaster Custom Shop Fender Twin Reverb
|
|
|
BB
pravidelný pocestný

Príspevkov: 126
Ready to B.L.U.E.S.
|
 |
« Odpoveď #168 kedy: 20. Január , 2009, 21:15:24 » |
|
Chlapci ja by som chcel vas videt na heroine a najebanych ci nebudete krivy  co som cital fruiscante ci ako sa vola mal velke problemy drogovou zavislostou a preto tam hral chvilu Navaro lebo on bol na pokraji smrti hej hraval ale album co s nimi nehral navaro nie su az take uspesne ako s frusciantim...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Telecaster Custom Shop Fender Twin Reverb
|
|
|
kika
nováčik

Príspevkov: 51
i love beer and prog metal :)
|
 |
« Odpoveď #169 kedy: 17. Jún , 2011, 23:03:36 » |
|
ja s tebou 100% suhlasim...tiez ich dost porovnavam s DT ale dream ma absolutne nebavi...
 ako mozte porovnavat RHCP a DT? ved su to uplne, ale uplne ine zanre a uplne ine hudobny levely... ako po hudobnej stranke, tak aj po tej, co sa tyka "show". K stylu red hot patri to "blaznenie" ako to tu bolo nazvane, a k Dreamu si to neviem predstavit.. vraj"nuda"... no ja len cumim 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #170 kedy: 17. Jún , 2011, 23:06:26 » |
|
kika.. kasli na to to su posty z 2009, myslim ze ti chalani sem uz ani nechodia.. RHCP teraz hrava covery z Train of Thought 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kika
nováčik

|
 |
« Odpoveď #171 kedy: 17. Jún , 2011, 23:16:46 » |
|
ano, vsimla som si to ked som to uz postla  .. prepacte :D ale pre RHCP sa blizi ten slavny datum, 30.8. 2011.. som zvedava na ten album... po ich 5 rocnej pauzicke  .
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #172 kedy: 17. Jún , 2011, 23:35:26 » |
|
ja na to zvedavy nie som ak mam byt uprimny.. RHCP ma 'bavilo' ked osm mal 14 rokov, vtedy to bola pre mna najtvrdsia kapela, takmer underground.. ved.. boli polonahi v klipoch to nebolo len tak vtedy  ale ked si to nejak spatne vypocujem su to skor ohnickove odrhovaky, obavam sa ze ich cas uz sa nenavratne pominul a toto bude taky nejaky reunion zo snetimentu.. Anthony ani v casoch svojej najvacsej slavy nespieval zrovna prevratne cize nechajme sa prekvapit.. pocuva to vlastne niekto este dnes? co tam bolo fakt super bol Flea, basak, kebyze tam neni tak ta kapela by nemala vobec groove
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
pelko
|
 |
« Odpoveď #173 kedy: 26. Jún , 2011, 12:21:53 » |
|
Karol, nesuhlasim. RHCP boli podla mna najoriginalnejšia kapela hraná v rádiách za posledných 20 rokov. To že naživo hrali krivo, to mi pride fakt ako taky dôvod jak naozaj. Taka smatanka ide mimo nonstop a to ani nedroguje a neslope  A Flea možno daval kapele "gule", ale bez Fruscianteho by boli uplne stratení, ten človek ma vyborny cit pre melodiu, ktorá bola vlastne nosný pilier celej kapely.
|
|
|
|
« Posledná zmena: 26. Jún , 2011, 12:22:19 od pelko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kika
nováčik

|
 |
« Odpoveď #174 kedy: 29. Jún , 2011, 13:24:33 » |
|
Taka smatanka ide mimo nonstop a to ani nedroguje a neslope  ale tak je pravda ze je dost vazny dovod to, ze Anthony spieva live jak diva svina... kapela neni len o albumoch a studiovych verziach...  no mam ich rada aj tak, osobne live ich uvidim az prvy krat v decembri vo viedni, uvidime co z toho bude..
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zozo
nováčik

Príspevkov: 37
|
 |
« Odpoveď #175 kedy: 16. Júl , 2011, 14:18:02 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Will it Blend ? That is the question --------------------------------------------- jedu na Junixu si myslíte, že se budu srát na Vidlích jako vy, vy zasraný
|
|
|
|
kubo63
|
 |
« Odpoveď #176 kedy: 16. Júl , 2011, 15:00:51 » |
|
Mna vzdy pritahovali tie Fruscianteho fetacke albumy. Ide z toho heroin. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Lasciate ogne speranza, voi ch'entrate
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

Príspevkov: 7903
|
 |
« Odpoveď #177 kedy: 16. Júl , 2011, 15:02:56 » |
|
 ta basa co hra od zaciatku mi strasne nieco pripomina, neviem si spomenut co, ale neni to zle  uz viem: http://www.youtube.com/watch?v=0J2QdDbelmY
|
|
|
|
« Posledná zmena: 16. Júl , 2011, 15:07:16 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|