Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
22. Máj , 2012, 18:08:45
Strán: 1 ... 10 11 [12] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Red Hot Chili Peppers  (Prečítané 13741 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #165 kedy: 20. Január , 2009, 19:34:03 »

Chlapci ja by som chcel vas videt na heroine a najebanych ci nebudete krivy ha ha ha ha ha ha ha ha ha
co som cital fruiscante ci ako sa vola mal velke problemy drogovou zavislostou a preto tam hral chvilu Navaro lebo on bol na pokraji smrti
To nie je podstatne. Podstatne je ,že 0,0000000000000000000000000001 % ludstva ma genialny sluch/alebo si to len myslia/. Tym ostatnym to nevadi.  Bavím sa skvele Na RHCHP sa chodi zabavit,vybláznit,nie počuvat "dokonala" hudba. Na zdravie!
« Posledná zmena: 20. Január , 2009, 19:37:02 od udry » Zaznamenané
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 208

Out of reality

« Odpoveď #166 kedy: 20. Január , 2009, 19:41:56 »

To nie je podstatne. Podstatne je ,že 0,0000000000000000000000000001 % ludstva ma genialny sluch/alebo si to len myslia/. Tym ostatnym to nevadi.  Bavím sa skvele Na RHCHP sa chodi zabavit,vybláznit,nie počuvat "dokonala" hudba. Na zdravie!

suhlasim....napriklad ja pocuvam viac manej metal....a taky dream theater aj hraju jak metronom su dokonaly hudobnici ale ich vyraz a hudba ma absolutne nudi a zabija keby mi niekdo dal na vyber listok na RHCHP a DT asi pojdem na red hot. Popiskujem si
A teraz ma ukameňujte!
Zaznamenané

BB
pravidelný pocestný
**
Príspevkov: 126

Ready to B.L.U.E.S.

« Odpoveď #167 kedy: 20. Január , 2009, 21:13:40 »

suhlasim....napriklad ja pocuvam viac manej metal....a taky dream theater aj hraju jak metronom su dokonaly hudobnici ale ich vyraz a hudba ma absolutne nudi a zabija keby mi niekdo dal na vyber listok na RHCHP a DT asi pojdem na red hot. Popiskujem si
A teraz ma ukameňujte!
ja s tebou 100% suhlasim...tiez ich dost porovnavam s DT ale dream ma absolutne nebavi...
Zaznamenané

Fender Telecaster Custom Shop
Fender Twin Reverb
BB
pravidelný pocestný
**
Príspevkov: 126

Ready to B.L.U.E.S.

« Odpoveď #168 kedy: 20. Január , 2009, 21:15:24 »

Chlapci ja by som chcel vas videt na heroine a najebanych ci nebudete krivy ha ha ha ha ha ha ha ha ha
co som cital fruiscante ci ako sa vola mal velke problemy drogovou zavislostou a preto tam hral chvilu Navaro lebo on bol na pokraji smrti
hej hraval ale album co s nimi nehral navaro nie su az take uspesne ako s frusciantim...
Zaznamenané

Fender Telecaster Custom Shop
Fender Twin Reverb
kika
nováčik
*
Príspevkov: 51

i love beer and prog metal :)

« Odpoveď #169 kedy: 17. Jún , 2011, 23:03:36 »

ja s tebou 100% suhlasim...tiez ich dost porovnavam s DT ale dream ma absolutne nebavi...

Fuuha zíram ako mozte porovnavat RHCP a DT? ved su to uplne, ale uplne ine zanre a uplne ine hudobny levely... ako po hudobnej stranke, tak aj po tej, co sa tyka "show". K stylu red hot patri to "blaznenie" ako to tu bolo nazvane, a k Dreamu si to neviem predstavit.. vraj"nuda"... no ja len cumim   Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 12648

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #170 kedy: 17. Jún , 2011, 23:06:26 »

kika.. kasli na to to su posty z 2009, myslim ze ti chalani sem uz ani nechodia.. RHCP teraz hrava covery z Train of Thought  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kika
nováčik
*

« Odpoveď #171 kedy: 17. Jún , 2011, 23:16:46 »

ano, vsimla som si to ked som to uz postla  No hanbím sa.... prepacte :D

ale pre RHCP sa blizi ten slavny datum, 30.8. 2011.. som zvedava na ten album... po ich 5 rocnej pauzicke  ha ha ha.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 12648

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #172 kedy: 17. Jún , 2011, 23:35:26 »

ja na to zvedavy nie som ak mam byt uprimny.. RHCP ma 'bavilo' ked osm mal 14 rokov, vtedy to bola pre mna najtvrdsia kapela, takmer underground.. ved.. boli polonahi v klipoch to nebolo len tak vtedy  Bavím sa skvele ale ked si to nejak spatne vypocujem su to skor ohnickove odrhovaky, obavam sa ze ich cas uz sa nenavratne pominul a toto bude taky nejaky reunion zo snetimentu.. Anthony ani v casoch svojej najvacsej slavy nespieval zrovna prevratne cize nechajme sa prekvapit.. pocuva to vlastne niekto este dnes? co tam bolo fakt super bol Flea, basak, kebyze tam neni tak ta kapela by nemala vobec groove
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 1859

« Odpoveď #173 kedy: 26. Jún , 2011, 12:21:53 »

Karol, nesuhlasim. RHCP boli podla mna najoriginalnejšia kapela hraná v rádiách za posledných 20 rokov. To že naživo hrali krivo, to mi pride fakt ako taky dôvod jak naozaj. Taka smatanka ide mimo nonstop a to ani nedroguje a neslope Bavím sa skvele A Flea možno daval kapele "gule", ale bez Fruscianteho by boli uplne stratení, ten človek ma vyborny cit pre melodiu, ktorá bola vlastne nosný pilier celej kapely.
« Posledná zmena: 26. Jún , 2011, 12:22:19 od pelko » Zaznamenané
kika
nováčik
*

« Odpoveď #174 kedy: 29. Jún , 2011, 13:24:33 »

Taka smatanka ide mimo nonstop a to ani nedroguje a neslope Bavím sa skvele

Bavím sa skvele Bavím sa skvele

ale tak je pravda ze je dost vazny dovod to, ze Anthony spieva live jak diva svina... kapela neni len o albumoch a studiovych verziach...  Bavím sa skvele no mam ich rada aj tak, osobne live ich uvidim az prvy krat v decembri vo viedni, uvidime co z toho bude..
Zaznamenané
zozo
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #175 kedy: 16. Júl , 2011, 14:18:02 »

Novy singel :
http://kroq.radio.com/2011/07/15/kroq-exclusive-world-premiere-of-the-red-hot-chili-peppers-new-single-the-adventures-of-rain-dance-maggie-from-their-upcoming-album-im-with-you/2/
Zaznamenané

Will it Blend ? That is the question
---------------------------------------------
jedu na Junixu si myslíte, že se budu srát na Vidlích jako vy, vy zasraný
kubo63
stály hosť
Príspevkov: 1314

« Odpoveď #176 kedy: 16. Júl , 2011, 15:00:51 »

Mna vzdy pritahovali tie Fruscianteho fetacke albumy. Ide z toho heroin.   :)
Zaznamenané

Lasciate ogne speranza, voi ch'entrate
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 7903

« Odpoveď #177 kedy: 16. Júl , 2011, 15:02:56 »

Bavím sa skvele ta basa co hra od zaciatku mi strasne nieco pripomina, neviem si spomenut co, ale neni to zle :)

uz viem: http://www.youtube.com/watch?v=0J2QdDbelmY
« Posledná zmena: 16. Júl , 2011, 15:07:16 od mario bross » Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1858

« Odpoveď #178 kedy: 21. Júl , 2011, 19:41:50 »

.. pocuva to vlastne niekto este dnes?
Neviem, ci to nebola od teba silna zapalka, ak hej, tak som si teraz riadne dal ... ak to nebola zapalka, tak len tolko ze -  Bavím sa skvele - http://en.wikipedia.org/wiki/Stadium_Arcadium#Commercial_Performance
Zaznamenané
tarquin
pravidelný návštevník
Príspevkov: 684

« Odpoveď #179 kedy: 30. December , 2011, 22:17:09 »

asi pred tyzdnom som postrehol na fb top 50 albumov 2011 casaku guitar world. http://www.guitarworld.com/guitar-worlds-top-50-albums-2011#slide-37

rhcp su s i'm with you na 13 priecke.

Zaznamenané

4 up 7 strings samurai

http://www.last.fm/user/tarquinn
Strán: 1 ... 10 11 [12] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.139 sekund, 21 otázok.