Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 21:36:05
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ševo novy amp  (Prečítané 16037 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #45 kedy: 20. Marec , 2010, 12:48:00 »

no ved jasne ze znie jak strk.. proste to tak je a treba sa s tym zmierit.. 

... a to je pravda,svata pravda,nič iné len pravda - povedali na Slovensku a cely svet sa s tym musí zmierit,lebo len "slovenskí guitarmans" su tí  vyvolení,ktorí vedia čo,ako,prečo,začo..... Zdravíčko
Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #46 kedy: 20. Marec , 2010, 12:53:53 »

čo s tým hráš? prečo práve marshall box? tamten kustom čo si mal robil dosť štrk pri leade, a tento marshall tipujem tiež... Ale na nejake stare heavy a trash isto jak stvorene  Na zdravie!

Ziaden metal ani nic podobne Bavím sa skvele. Tu su nejake ukazky http://bandzone.cz/grobiani
Ta marshall bedna tam dava nieco co nema ten randall, taky ostrejsi prieraznejsi zvuk. Kustom bedna hra uplne inak, nehovorim ze horsie, ale mne viac vyhovuje ten marshall lead.
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
sevo
stály hosť

« Odpoveď #47 kedy: 20. Marec , 2010, 12:55:08 »

Inak strasna debata ?§!.. Sak neni jedno kto na com hra? Kazdy nech pouziva co sa mu paci.
Zaznamenané

sa take už nerobí...
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #48 kedy: 20. Marec , 2010, 12:57:44 »

univerzalnu pravdu ma zvacsa ten, co si na svoju stranu ziska najviac pritakavacov  :) ale najdu sa aj samotarski univerzitni pravdomluvci :)
Na tomto fore by som povedal uplne inak.  Bavím sa skvele Cim viac pritakavacov, tym vacsia kokotina to musi byt.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
 Na zdravie!

Edit: Po sukromnych debatach s nemenovanym clenom fora som sa dostal do dilemy... Pravdu tu ma jeden clovek... Univerzalnu pravdu - jeden clovek RmarshallUmesaDorangeYštrk...

No hanbím sa.. No hanbím sa..
« Posledná zmena: 20. Marec , 2010, 13:03:26 od Branko » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #49 kedy: 20. Marec , 2010, 14:03:43 »

nie marshall, ktory mozno hra lepsie ako kustom, ale hra zle

To je ako zle?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #50 kedy: 20. Marec , 2010, 14:34:34 »

Bavím sa skvele
To nikto nepovedal, zle si si to vysvetlil. Žmurk
Ak ides za nejakym zvukom, tak treba ist aj za tym, co ten zvuk splna. Ked raz chcem MESA zvuk, tak si nebudem kupovat Mesa zosik a Marshall box. Ale sa najebem, zarobim a kupim si Mesa box, ktory hra UPLNE, ale UPLNE inak, nez Marshall box.
Ked niekomu vyhovuje tato kombinacia, ze Recto a Marshall, pripadne ine moznosti, tak nech sa paci ! :) Premna zamna nech hra aj na samotnom repraku bez boxu - ked sa to niekomu paci. Ale objektivne to nikdy nebude kvalita.  Na zdravie!

Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #51 kedy: 20. Marec , 2010, 14:44:21 »

Mne sa napr. orange bedne 4x12 a 2x12 nepacili cez mesu, viac sa mi pacil moj robenak 2x12(a repraky boli rovnake)...ale cez orange aparaty to hra uplne perfektne. Ked sa rozhodnem niekedy pre orange tak urcite si k nej kupim orange bednu. Ale unifikovat tu nejaku idealnu kombinaciu. Kazdemu to co sa mu paci, pripadne na co ma...
Zaznamenané

WEIRD THRASH
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #52 kedy: 07. Jún , 2010, 12:58:19 »

Mne sa napr. orange bedne 4x12 a 2x12 nepacili cez mesu, viac sa mi pacil moj robenak 2x12(a repraky boli rovnake)...ale cez orange aparaty to hra uplne perfektne. Ked sa rozhodnem niekedy pre orange tak urcite si k nej kupim orange bednu. Ale unifikovat tu nejaku idealnu kombinaciu. Kazdemu to co sa mu paci, pripadne na co ma...

modne trendy v tvrdej hudbe.
v dobe nu-metalu boli vsetci paf z mesa recto bedni, hral na to kazdy, po pomarancoch nikto ani nestekol. 2 roky dozadu zrazu post-hardcore hraci, metal-coristi objavili orange, tak hura vsetci tvrdasi na vitamin C. toto je cista poza, ci?

+1 Rastis, hentie marshall skatule su osvedcenym standardom, myslim, aj vdaka ich vsadepritomnosti a dostupnosti. kto chce drahsiu bednu, kupi drahsiu.
Zaznamenané

sevo
stály hosť

« Odpoveď #53 kedy: 21. Marec , 2011, 15:36:58 »

Tak po dvoch mesiacoch cakania je doma novy zosilovac. Je to Rockwell Red trip duo 120, vid moj avatar, domace fotky postnem zajtra. 120w celolampovy zosilovac od p. Vladyku, dva kanaly, kopa zvukovych moznosti, aktivna efektova slucka ovladana footswitchom, solo boost. Zvuk brutal brutal. Hladat svoj zvuk budem este dlho lebo korekcie reaguju perfektne a v podstate v kazdej poloho je ten zvuk iny, to pri randalle nehrozilo, bolo to take rovnake stale. Ma to byt zvukovo nieco na sposob rectieferu na ktorom som hral len parkrat tak nemozem porovnavat, ale velka spokojnost. Spickova praca, prevedenie na 100%, kvalita sa prejavi casom, ale mne vsetko vydrzi:).
Zaznamenané

sa take už nerobí...
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #54 kedy: 21. Marec , 2011, 15:39:17 »

Tak po dvoch mesiacoch cakania je doma novy zosilovac. Je to Rockwell Red trip duo 120, vid moj avatar, domace fotky postnem zajtra. 120w celolampovy zosilovac od p. Vladyku, dva kanaly, kopa zvukovych moznosti, aktivna efektova slucka ovladana footswitchom, solo boost. Zvuk brutal brutal. Hladat svoj zvuk budem este dlho lebo korekcie reaguju perfektne a v podstate v kazdej poloho je ten zvuk iny, to pri randalle nehrozilo, bolo to take rovnake stale. Ma to byt zvukovo nieco na sposob rectieferu na ktorom som hral len parkrat tak nemozem porovnavat, ale velka spokojnost. Spickova praca, prevedenie na 100%, kvalita sa prejavi casom, ale mne vsetko vydrzi:).

Kolko ta to vyslo ?
Zaznamenané

sevo
stály hosť

« Odpoveď #55 kedy: 21. Marec , 2011, 15:42:08 »

Kolko ta to vyslo ?

650
« Posledná zmena: 21. Marec , 2011, 15:44:54 od sevo » Zaznamenané

sa take už nerobí...
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #56 kedy: 21. Marec , 2011, 15:45:47 »

650
tak to je celkom dobra cena. :) Daj nejake ukazky, fotky...
Zaznamenané

sevo
stály hosť

« Odpoveď #57 kedy: 21. Marec , 2011, 15:48:46 »

tak to je celkom dobra cena. :) Daj nejake ukazky, fotky...

Ukazky tazko nahram, mozno ked donesiem mikrofon zo skusobne mozem skusit, fotky dam zajtra, som v robote a z mobilu postnut fotku je ako porod.
« Posledná zmena: 21. Marec , 2011, 15:52:40 od sevo » Zaznamenané

sa take už nerobí...
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #58 kedy: 21. Marec , 2011, 15:55:52 »

tu je jedna
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #59 kedy: 21. Marec , 2011, 18:43:17 »

Kamarat s kapely s ktorou zdielame skusobnu ho ma. Velakrat som na tom hral, aj nejaky koncert...super aparat na moderne zvuky, pomerne dost zvukovych moznosti...kto hlada americky hi-gain za dobru cenu, super moznost...
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.112 sekund, 23 otázok.