Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
22. Máj , 2012, 18:10:02
Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Struny z 5-strunovej basy na 4-strunovej  (Prečítané 2162 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6237

« Odpoveď #60 kedy: 27. Október , 2011, 16:59:56 »

bateria v tomto pripada napaja preamp
Zaznamenané

o-yep sro
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 1894

« Odpoveď #61 kedy: 27. Október , 2011, 20:23:20 »

....tak, tak je tam aktívne EQ....thunderbird všeobecne nemá rád nastavenie EQ do V, má dostatok basov, tie treba skôr uberať, stredy treba pekne vytiahnuť....normálne by jej stačilo pickup balance a tone....v jednoduchosti je krása....
Zaznamenané

...."mal by som si kúpiť ozajstný gear"....
Osiris666
pravidelný návštevník
Príspevkov: 258

...ring ring ring banana phone...

« Odpoveď #62 kedy: 27. Október , 2011, 23:11:06 »

pozor, snimace maju kablik na napajanie, len ako som pisal, stock nie su zapojene, ja som ich oba pripojil k baterke v mojej. na nete su dostat schemy kde sa da zamenit volume potak za push/pull a krasne sa da ich prostym odpajanim spravit active/passive prepinac. to s tymi stredami je uplna pravda, basov a vysok ma az az :)

inak, prave som nahodil tie struny a zneju popici, ako vsetky nove struny, len otazka je ako dlho to vydrzi :D
« Posledná zmena: 27. Október , 2011, 23:12:14 od Osiris666 » Zaznamenané

FakyGrobian
pravidelný návštevník
Príspevkov: 154

« Odpoveď #63 kedy: 28. Október , 2011, 12:53:24 »

Presne ako písal Garde, z tej elektroniky som mal dojem, že potláča ten zaujímavý charakter zvuku typický pre thunderbird. Osádzanie 2 pásmovej elektroniky do thunderbirdu mi príde ako zbytočné, na laborovanie mi absolútne stačia volume poťáky na jednotlivé snímače a najmä tónová clona ktorá robí s thunderom veľké divy. 3pásmo by mi na tejto base dávalo väčšiu logiku. Ktovie, možno práve to bol zámer - thunderbird look, jemný charakter a univerzálnejší zvuk...neviem... každopádne je to slušná basa ktorá si dobre rozumie s podlaďovaním Na zdravie! 
Zaznamenané

Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 / Gibson Thunderbird IV-> Korg Pitchblack -> Aphex Punch Factory -> EBS Valvedrive -> Hoax Electronics Bud Spencer´s Big Punch -> Gallien Krueger 1001 RBII -> Gallien Krueger 410 RBH
Osiris666
pravidelný návštevník
Príspevkov: 258

...ring ring ring banana phone...

« Odpoveď #64 kedy: 29. Október , 2011, 13:42:43 »

Ona ma dokonca vyfrezovane miesto pre piaty potak dnuka. Mozno by bolo zaujimave prehodit staru elektroniku za trojpasmovu, staci len dierku pre osku vyvrtat novu
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 21 otázok.