atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384
LEBO JA SOM koko*t
|
|
« kedy: 26. Február , 2009, 23:20:38 » |
|
Dávam do pozornosti že jedna z najkvalitnejších gitarových firiem (podla mňa ) vyšla s novým produktom.Sú to akustické gitary Paul Reed Smith.Do sveta vyšli zatiaľ s dvoma modelmi s nazvami Angelus a Tonare Grand.Obe gitary majú telo so smreku,krk z mahagónu a ebenovým hmatníkom...Pridávam ukážky a foto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 26. Február , 2009, 23:27:21 » |
|
jj, vyzeraju pekne, urcite aj hraju.. tiez je zaujimavostou, ze sa dali aj na ampy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 26. Február , 2009, 23:36:34 » |
|
Mesa je oproti tomuto este lacny chlebik...dvojdnovy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
atheysm
pravidelný návštevník
LEBO JA SOM koko*t
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 26. Február , 2009, 23:39:15 » |
|
Mesa je oproti tomuto este lacny chlebik...dvojdnovy... Cista pravda...A to som nehorázne zvedavý akú extremitku budú chcieť za tie ampy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
xing
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 26. Február , 2009, 23:48:57 » |
|
Pokial to nema tvar hlavy ako "klasicke" PRS, tak ako by to vobec ani nebola PRS. Aspon pre mna, aj ked hra to urcite skvele
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
atheysm
pravidelný návštevník
LEBO JA SOM koko*t
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 26. Február , 2009, 23:56:36 » |
|
Pokial to nema tvar hlavy ako "klasicke" PRS, tak ako by to vobec ani nebola PRS. Aspon pre mna, aj ked hra to urcite skvele
Ja osobne si myslím že spravili úplne perfektnú vec že nedali ten istý tvar hlavy ako u elektrickej...Podla mňa by to tam vobec nesedelo a spravili si tak či tak svojsky špecifický tvar hlavy ktorý ešte nemá žiadna akustika.Napríklad čo robí akustiky fender a bachnú tam tu strat hlavu tak je to otrasne...(moj názor )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 27. Február , 2009, 00:33:13 » |
|
pomoc... práve mi cvrklo. tak pekné akustiky som ešte nevidel. keby mám zbytočných 5000 usd, tak si jednu určite kúpim.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 27. Február , 2009, 00:34:02 » |
|
nieco pre gitarovych uchylakov zase
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 27. Február , 2009, 00:46:10 » |
|
Nema santanova prs nahodov taku podobnu (ak nie rovnaku) hlavu ako ta akustika?
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
atheysm
pravidelný návštevník
LEBO JA SOM koko*t
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 27. Február , 2009, 01:25:45 » |
|
Nema santanova prs nahodov taku podobnu (ak nie rovnaku) hlavu ako ta akustika?
jj je to rovnaky tvar -
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 27. Február , 2009, 07:41:51 » |
|
len či nebude draha k taboraku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 27. Február , 2009, 07:47:12 » |
|
Za chvilku začnú vyrábať efekty,potom rackové kufre,káble,struny,elektrónky.....A zistia že robia všetko,skoro ako Behringer
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|