rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 29. Marec , 2009, 13:26:18 » |
|
a mozno ju trebalo iba nastelovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 29. Marec , 2009, 13:26:36 » |
|
Ja si ju zatial neviem vynachvalit. Tesim sa z nej, strasne agresivny zvuk a to sa mi paci. Je pravdou, ze struny od vyroby su NAJHORSIE, na akych som kedy hral...Ale zachvilu sa blizi vymena + dostelovanie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
arnysimilar
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 29. Marec , 2009, 14:29:50 » |
|
Zrovnal som krk, znížil kobylku - aj to nie tak nízko ako som chcel a drnčí - čo tam našteluješ? Chcelo by to prebrúsiť pražce, lebo boli zle osadené, ale na novej gitare? Prečo? Ja nie som gitarár, viac nezvládnem a nebudem to dávať gitarárovi keď je to nové. Aj Sivčák po vysvetlení situácie sa prikláňal k variante vrátiť a nezasahovať. Takže kvalita sa líši kus od kusu. Nevravím, že sú to zlé gitary a výstupná kontrola nulová.
|
|
|
Zaznamenané
|
Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 29. Marec , 2009, 14:40:38 » |
|
ja som mal tiez gitaru od vyroby v dost nehratelnom stave az po zasah gitara, ale nevidim v tom problem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 29. Marec , 2009, 15:35:33 » |
|
mne ked prisiel schecter, nemusel som na nom nastavovat absolutne nic, ani dohmat, proste nic... rovnako aj dalsi 2 chalani zo skusobne, co maju schecter, boli na tom rovnako...
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 29. Marec , 2009, 20:12:09 » |
|
Tak mne uz ostava asi len sa modlit, aby som sa pridal k spokojnym zakaznikom Schecteru. Ake struny sa na tie gitary natahuju od vyroby?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 29. Marec , 2009, 20:18:45 » |
|
Ake struny sa na tie gitary natahuju od vyroby?
Hnusne Dadaria. Fakt najhorsie struny, na akych som doteraz hral.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 29. Marec , 2009, 20:20:34 » |
|
Hnusne Dadaria. Fakt najhorsie struny, na akych som doteraz hral. To si este nehral na Ibanez strunach , to islo rovno do smeti .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 29. Marec , 2009, 20:20:37 » |
|
Elixiry, to sú struny Ja mam rad Ernie Ball 10-46. Tie mi vyhovuju zatial najlepsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 29. Marec , 2009, 20:21:11 » |
|
Ja mam rad Ernie Ball 10-46. Tie mi vyhovuju zatial najlepsie. tie su super, a aj 10-52
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 29. Marec , 2009, 20:28:24 » |
|
Hnusne Dadaria. Fakt najhorsie struny, na akych som doteraz hral. Ja ich mam rad celkom - 11-49. Potom este DR. Ernie Ball mi zneju akosi moc makko.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 29. Marec , 2009, 20:38:00 » |
|
Ja ich mam rad celkom - 11-49. Potom este DR. Ernie Ball mi zneju akosi moc makko.
EB ale vydrzia ovela dlhsie ako DAddaria ci jak sa to pise, to som musel po kratkom case menit, lebo bolo po nich, tak uz radsej ne
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 29. Marec , 2009, 20:38:32 » |
|
EB ale vydrzia ovela dlhsie ako DAddaria ci jak sa to pise, to som musel po kratkom case menit, lebo bolo po nich, tak uz radsej ne
Mozem potvrdit, uz dlho hram len na EB a D'Addario uz nechcem ani vidiet.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|