nie nie urcite tie gitary niesu zle to som nepovedal, ja ti prajem aj to ze mas dobry novy strat s ktorym si spokojny a prepac ze tu teraz v tvojej teme na to takto globalne picujem
ale proste som hral na x robenych gitarach, a ako si aj spomenul jednu som mal, a predsalen mi tie top produkty renomovanych znaciek prisli lepsie ci uz spracovanim alebo zvukom.
a ktym vymenovanim gitaram no na kazdu jednu som uz pocul a videl svoje (aj viem ake boli plany/poziadavky a vysledok) a praveze ma v mojom nazore len utvrdzuju - vsak majitelia vedia svoje
- ved ty si tiez spominal nejake detaily nie?
inak vlastne by som aj drzal picu, len ma dostala ta hlaska o CNC vs rucne vyrezavanie
Takze postupne:
Spokojny som, to veru hej a vobec to nebude tak, ako pisal Semish, aby som sam seba ojebaval, ze je nieco dobre.
Mozno mam stastie, ze to, co mam je pre mna super a zato som casto na smiech, ze "zas nieco super a zvelicujem". Podobne aj Axe, atd. Ale co uz.
Ako som pisal - pre mna je dolezity pocit. Podobne aj u aparatov a jedina vec na axe mi vadi pocit, ze za sebou nemam hlavu s boxom, ale 2U rack.
To, co pises ohladom znaciek - ano, mam Musicman, ktory je pre mna dokonaly v kazdom smere. Je tam ten "signature zvuk" znacky Musicman, je tam pohodlie a je to cele popici - pre mna. Takisto mam rad signovane zvuky Fendru a kadecoho. Cize presne viem, co mas na mysli. Vystruhlikane gitary zo Slovenska su ine, nez tie zahranicne, znackove. Ale mne vyhovuju tak, ako mi vyhovuju aj znacky.
Dalsi odstavec je to, co pise Semish - tak preco sa ojebujete navzajom a nenapisete (konkretni majitelia gitar) v com je problem ? Je to tak tazko napisat na vyrobcu, ze poziadavka nebola splnena ? ci ? Resp. cely ten postup ako si pisal - plany, poziadavky, vysledok. Ved kritika posuva samotnych stavitelov, si myslim. Ano, tie detaily su, ale tak nalejme si cisteho vina - Peto nepostavil vela gitar, tak je pravdepodobne, ze muchy sa najdu. A nakoniec, vsetko, co som chcel, som mu povedal a da to doporiadku. Pisal som, ze tieto detaily vznikli kvoli komunikacii a tomu, ze som nastroj nevidel pocas vyroby. Ak by som videl, tak predisli by sme tymto nedokonalostiam.
Tak piste, co sa nepodarilo na robenych gitarach.