olko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 314
\m/
|
|
« kedy: 28. Február , 2009, 23:29:02 » |
|
Takze co si o tom kombe myslite??? oplati a ho kupit??? a ma zabudovany Distortion effekt??? PLZ poradte, pretoze si asi kupim gitaru Epiphone LP Special II a chcel by som hrat skor metal
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
Prog is Love, Prog is Life.
Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 28. Február , 2009, 23:49:16 » |
|
Standardna otazka, takze standardna odpoved, z maleho komba poriadne metalovy zvuk nedostanes.
Ak mas ok vezu, alebo ti stacia sluchatka, kup si Line6 POD (na inzerat do 100EUR snad?). Pichnes gitaru do toho Line6 POD a mas zvuk, co pouzili niektore velke kapely aj na albumoch.
Ak mas pocitac s fajn reprakmi, alebo ti stacia sluchatka, kup si M-Audio Fasttrack alebo Line6 Toneport UX1 (80EUR). To su zvukove karty. Pichnes do pocitaca a hras, zvuk sa tvori v pocitaci.
Vsimni si, ze som sa vynasnazil pekne odpovedat, tak ty si to pekne precitaj, co nevies, to pohladaj na googli a potom mozme pripadne pokracovat, ak budes mat dalsie otazky, dakujem.
|
|
« Posledná zmena: 28. Február , 2009, 23:49:39 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 28. Február , 2009, 23:50:54 » |
|
stara verzia UX1 stoji 80E, v made v BA maju len tu novu ciernu a ta stoji 115,80E
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 28. Február , 2009, 23:53:37 » |
|
To kombo mám už dva a pol roka a je super Ale na metal asi moc ee
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 01. Marec , 2009, 10:50:45 » |
|
Dakujem ze si sa snazil pekne odpoveat a vezu doma nemam :D ale mem repraky od PC a kukam ze su 160Watove a maju tam aj napisane ze Integrated Amplifier and speaker system :D takze moznoze kupim dajaky multiefekt a dam do neho Repro od PC :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 01. Marec , 2009, 10:53:13 » |
|
Tak ale Line6 POD minimalne. Nie ze nejaky Zoom G2 a pod
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355
Fuck art, let's kill!!!
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 01. Marec , 2009, 11:04:04 » |
|
na tom kombíčku som hral a neviem či som mal zatmenie ale hralo poprdeli!!! ako parádny zvuk.,.. som kukal že čo to z toho ide... teda ja som mal ten bez FX efektov ale mne sa neskutočne páčilo... a na metal k tomu kúp nejakú krabičku za pár šupov a na doma hráš v pohodke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 01. Marec , 2009, 11:22:05 » |
|
kup ten POD k tym reprakom, na doma ti to urcite na zaciatok vystaci
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 01. Marec , 2009, 13:51:06 » |
|
a na metal k tomu kúp nejakú krabičku za pár šupov a na doma hráš v pohodke a aku krabicku napr?
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355
Fuck art, let's kill!!!
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 01. Marec , 2009, 14:01:20 » |
|
a aku krabicku napr? distortion efektov je kvantum... záleží od toho čo chceš hrať... teda aký metal... bossy alebo digitechy alebo ehx metal muff... ťažko jednoznačne poradiť...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 01. Marec , 2009, 14:03:48 » |
|
a aku krabicku napr? nechytaj sa slamky a daj na to, co Ti napisal MartinLM radsej...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 01. Marec , 2009, 14:06:19 » |
|
distortion efektov je kvantum... záleží od toho čo chceš hrať... teda aký metal... bossy alebo digitechy alebo ehx metal muff... ťažko jednoznačne poradiť...
kraviny...nech si radsej kupi tu POD fazulu, z toho bude mat vacsiu uzitok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 01. Marec , 2009, 14:06:55 » |
|
nechytaj sa slamky a daj na to, co Ti napisal MartinLM radsej...
nwm teraz ci mam kupovat cisto DART 10 a k tomu nejaky zoom G1 alebo to co tu bolo napisane ...lebo hoci som videl Line6 POCKETPOD ale nwm nwm ci by mi na to rodicia doplatili.... cize skor ten DART1o a k tomu Zoon G1
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 01. Marec , 2009, 14:12:18 » |
|
olko: citaj poriadne co sa ti pise, ked chces tie repraky, co mas doma, pouzit, tak ti staci iba multiefekt, ci uz zoom G-ckovej rady alebo line6 pod...kombo bude v tomto pripade zbytocna investicia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 01. Marec , 2009, 14:14:31 » |
|
olko: citaj poriadne co sa ti pise, ked chces tie repraky, co mas doma, pouzit, tak ti staci iba multiefekt, ci uz zoom G-ckovej rady alebo line6 pod...kombo bude v tomto pripade zbytocna investicia
okej cize ak to spravne chapem staci mi dat effekt o reprakov a mozem hrat??? ak je to tak tak ste ma potesili dakujem za odpovede.
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
|