proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1545 kedy: 29. Október , 2010, 09:31:44 » |
|
ale asi by som isiel do De Luxe, povodneho miniHB. neviem, preco ma vzdy tak lakali...
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #1546 kedy: 29. Október , 2010, 09:34:15 » |
|
tie rok 75-80 sú fajn, sú to pohodlné gitary...ten mahagónový krk ale urobil vo zvuku väčší rozdiel než som čakal...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1547 kedy: 29. Október , 2010, 09:35:32 » |
|
ten mahagónový krk ale urobil vo zvuku väčší rozdiel než som čakal...
To nie je len krkom, je to aj drevom, lepsim spojom tela a krku a lepsou elektronikou.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1548 kedy: 29. Október , 2010, 09:36:43 » |
|
pekna gitka.. aj ked zvukovo sa mi pacia skor ine co tam predvadza.. toto je take nejake roztrasene a chrcave ten zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1549 kedy: 29. Október , 2010, 09:39:17 » |
|
Mne tie minihumbuckery tiez nejako extra zvlast nikdy nerezali, aj som jeden stary Deluxe dlho skusal s nimi. Ma to prijemny zvuk, krasny cisty, ale samozrejme chyba tomu objem a celkovo trosku tah. P90 su podla mna ovela lepsie a zaujimavejsie snimace.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1550 kedy: 29. Október , 2010, 09:43:59 » |
|
Toto je parada, ten Deluxe sa moze strcit. Ovela vsestrannejsia a zaujimavejsia gitara.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1551 kedy: 29. Október , 2010, 09:47:48 » |
|
Mne tie minihumbuckery tiez nejako extra zvlast nikdy nerezali, aj som jeden stary Deluxe dlho skusal s nimi. Ma to prijemny zvuk, krasny cisty, ale samozrejme chyba tomu objem a celkovo trosku tah. P90 su podla mna ovela lepsie a zaujimavejsie snimace.
tu mas s Hiwattom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1552 kedy: 29. Október , 2010, 09:48:37 » |
|
Toto je parada, ten Deluxe sa moze strcit. Ovela vsestrannejsia a zaujimavejsia gitara. uplna blbost pre kravatovych jazzmanov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1553 kedy: 29. Október , 2010, 09:49:20 » |
|
uplna blbost pre kravatovych jazzmanov To len preto, ze nechces priznat, ze tieto gitary mozu nakopat lespoolom poriadne rit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1554 kedy: 29. Október , 2010, 09:50:56 » |
|
fuu to ES znie jak pokazene radio dost divne, tenucke, chrchlave znie to ako ked nahravam nieco a clippuje mi mikrak..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1555 kedy: 29. Október , 2010, 09:53:19 » |
|
tu mas s Hiwattom aha... zabudol som link
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1556 kedy: 29. Október , 2010, 09:53:59 » |
|
fuu to ES znie jak pokazene radio dost divne, tenucke, chrchlave znie to ako ked nahravam nieco a clippuje mi mikrak.. Tenucke sa mi to vobec nezda.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1557 kedy: 29. Október , 2010, 09:54:20 » |
|
aha... zabudol som link Dobry pedal ma na to, priam ideal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1558 kedy: 29. Október , 2010, 09:56:21 » |
|
Dobry pedal ma na to, priam ideal. ale ked som sa do toho zapocuval, tak po chvilke co som si zvykol na ten buster, tak to zase vobec nezneje zle
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1559 kedy: 29. Október , 2010, 09:56:43 » |
|
Mne to trosku pride ako ani ryba ani rak, nemozem si pomoct.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|