styrioci
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 30. September , 2009, 16:27:37 » |
|
...myslim ze mechaniky su v poriadku, ubieha dolava prostredy pas dreva na krku (pri pohlade zozadu)
progac ma pravdu ale ked uz sme pri tom, tak mi konstrukcne z toho vyplyva, ze bud zlepili krivo fosne (tvoja verzia) alebo krivo navrtali diery na mechaniky (moja verzia) spyros: nemam, mal by som, keby mam za taky nepodarok vyvalit 77000 dolarov, ci kolko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 30. September , 2009, 17:49:44 » |
|
ale ked uz sme pri tom, tak mi konstrukcne z toho vyplyva, ze bud zlepili krivo fosne (tvoja verzia) alebo krivo navrtali diery na mechaniky (moja verzia)
...samozrejme plati moja verzia
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 30. September , 2009, 18:03:42 » |
|
no ale ono je to fakt kryve dost, za taky nepodarok pytat 77000. Dneska kebyze vidite takuto gitaru v obchode tak si odplujete a idete dalej a ked ma neviem kolko rokov tak uz ma taku hodnotu?
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 30. September , 2009, 19:08:22 » |
|
spyros: nemam, mal by som, keby mam za taky nepodarok vyvalit 77000 dolarov, ci kolko Musis zapnut multitasking a sledovat rozne temy, inak Ti ujde pointa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 30. September , 2009, 19:46:34 » |
|
No ono vtedy este prevazovala rucna robota aj ked v znacnom zhone, tak taketo chybicky boli dost bezne. Dnes sa ale vyskytuju tiez aj pri strojovej vyrobe.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 04. Október , 2009, 09:31:16 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 16. Október , 2009, 13:31:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 16. Október , 2009, 14:29:19 » |
|
tá je nádherná, sliny mi tečú
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 16. Október , 2009, 14:30:47 » |
|
pekna ale na strakac to nema
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 16. Október , 2009, 14:31:18 » |
|
strakáče ma nikdy nebrali
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 16. Október , 2009, 14:38:25 » |
|
Vobec ma neberie taky top, skor sa mi hnusi. Vzyera to ako nalepena folia z cirkusu. Na Les Paul ked uz flame maple top. Kolko ludi, tolko nazorov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 16. Október , 2009, 14:53:40 » |
|
Vobec ma neberie taky top, skor sa mi hnusi. Vzyera to ako nalepena folia z cirkusu. Na Les Paul ked uz flame maple top. Kolko ludi, tolko nazorov.
nerozumies sa tomu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
duro
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 16. Október , 2009, 14:56:31 » |
|
mna zas gibson-y
|
|
|
Zaznamenané
|
TONE IS IN FINGERS Fender stratocaster,OLP Luke model EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 16. Október , 2009, 14:56:58 » |
|
mna beru aj strakace aj lespoooly ale o stipku viacej strakace a este aj telkace ma v poslednej dobe dako mataju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 16. Október , 2009, 18:52:16 » |
|
mna beru aj strakace aj lespoooly ale o stipku viacej strakace a este aj telkace ma v poslednej dobe dako mataju ... mna berú eurače,tiež aj dolače, môžu byt aj čechače...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|