PanTau
|
|
« Odpoveď #4455 kedy: 05. Jún , 2013, 19:57:29 » |
|
Snimace su gibson, to som kukal, takze asi len krytky su nahodene.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #4456 kedy: 05. Jún , 2013, 19:59:25 » |
|
Ale to nechcem ja, kamos to chce predat u mna a nevedel co za to ma chciet. Kukal som ceny a nevedel som najst tento model s krytkami, tak som myslel, ze to je mozno nieco ine ako special. Ale poviem mu, dikes. Vies, ze ja moc na takeho nie som
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #4457 kedy: 05. Jún , 2013, 20:01:20 » |
|
Uz som sa zlakol Akoze ano, tie s lesklym lakom maju akoze vyssiu cenu, ale to vacsionu vidiet iba na bazare (a to dost dlho) . V dnesnej dobe pochybujem, keby to predal za 5 kil, ale to sudim len podla seba... Nech zacne na 500, nieco spusti a hotovo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #4459 kedy: 05. Jún , 2013, 20:53:46 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #4460 kedy: 05. Jún , 2013, 21:01:40 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4462 kedy: 05. Jún , 2013, 23:08:10 » |
|
PanTau, to je Special co si dal. Do 550 EUR. Terajsie SG Standard pomenili uplne a namiesto SG 61 RI beznej teraz robia SG original, co je vlastne to iste. Celkovo Gibson nabieha na strategiu Fendra a robi coraz viac od seba tazsie odlisitelnych modelov.
|
|
« Posledná zmena: 05. Jún , 2013, 23:09:07 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #4464 kedy: 06. Jún , 2013, 08:58:15 » |
|
Mne tiez vzdycky SG-cka sedeli lepsie ako LP. Mozno si cez leto urobim radost, mam chut na nejaky CS. Terajsie SG Standard pomenili uplne a namiesto SG 61 RI beznej teraz robia SG original, co je vlastne to iste. Celkovo Gibson nabieha na strategiu Fendra a robi coraz viac od seba tazsie odlisitelnych modelov. Skor sa mi zda, ze ich marketing spociva vo vydavani gitar s rovnakym dizajnom ako vintage modely - su uz dostupne ako USA, nie iba CS, vid. SG s minihumbuckermi, SG junior, Krieger reissue atd.
|
|
« Posledná zmena: 06. Jún , 2013, 09:00:36 od kubo63 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #4465 kedy: 06. Jún , 2013, 09:07:15 » |
|
mne na SG vadí ten "nepomer" malé telo a oooobbrrovský a dlhý krk..pri hre som mal vždy pocit, že si nemám kam oprieť pravú ruku...
|
|
« Posledná zmena: 06. Jún , 2013, 09:14:06 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #4466 kedy: 06. Jún , 2013, 09:09:29 » |
|
mne na SG vadí ten "nepomer" malé telo a oooobbrrovský a lhý krk..pri hre som mal vždy pocit, že si nemám kam oprieť pravú ruku...
Az dokym som nedrzal SG v ruke som si myslel, ze to je obrovska gitara. A moze za to tento typek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #4467 kedy: 06. Jún , 2013, 09:11:27 » |
|
Detto, potom som to chytil do ruky a nechapal som kde je problem. Potom som si pozrel, kolko meria Angus Young
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4468 kedy: 06. Jún , 2013, 09:14:13 » |
|
Skor sa mi zda, ze ich marketing spociva vo vydavani gitar s rovnakym dizajnom ako vintage modely - su uz dostupne ako USA, nie iba CS, vid. SG s minihumbuckermi, SG junior, Krieger reissue atd.
Celkovo maju prilis vela modelov. Totalny chaos napriklad je v produkcii ES335 trebars. Robia historic CS serie v Nashville a potom rozne vyrocne serie (tiez akoze redicie) v Memphis. Totalne sa to pletie a tie vyrocne serie ani nemaju vsetky na stranke. Plus kazda ma ine specifikacie a je v tom uplny bordel.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4469 kedy: 06. Jún , 2013, 09:18:01 » |
|
mne na SG vadí ten "nepomer" malé telo a oooobbrrovský a dlhý krk..pri hre som mal vždy pocit, že si nemám kam oprieť pravú ruku...
Mne tam skor vadi ten pocit, ze pomaly clovek ten krk vylomi, niektore maju ozaj nebezpecne slaby spoj tela a krku. Ale inak ich mam rad celkovo, hoci su podla mna menej vsestranne ako LP. Trosku mi este na nich vadi casto slabsi sustain nad 12-15 prazcom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|