Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
20. November , 2024, 10:28:49
Strán: 1 ... 298 299 [300] 301 302 ... 430 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Teoretizovanie o Gibsonoch  (Prečítané 913615 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4485 kedy: 08. Jún , 2013, 17:27:18 »

Pekna 2013ka. :)

* R9LP13-3.jpg (137.86 KB, 800x502 - prehliadnuté 226 krát.)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #4486 kedy: 08. Jún , 2013, 17:29:32 »

ta spodna cast toho topu je dost slabucka, hlavne ked si to clovek porovna s PRS
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4487 kedy: 08. Jún , 2013, 17:30:46 »

ta spodna cast toho topu je dost slabucka, hlavne ked si to clovek porovna s PRS

Chod kdesi s tymi buzickymi PRS. Ja som čert..  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #4488 kedy: 08. Jún , 2013, 17:34:42 »

Chod kdesi s tymi buzickymi PRS. Ja som čert..  Bacha na vec kamo!

vidim ze to porovnavanie snimi je tvoje citlive miesto  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4489 kedy: 08. Jún , 2013, 17:39:32 »

vidim ze to porovnavanie snimi je tvoje citlive miesto  Bavím sa skvele

Nemam ich rad spolu s American Standard Stratmi. Ja som čert..
Zaznamenané

bubucci
pravidelný návštevník
Príspevkov: 427

« Odpoveď #4490 kedy: 08. Jún , 2013, 19:18:19 »

ono sa to kolikrat povede lip aj tym cinanom :) a este jim za to dat 3000 dolaru :)

pravda ze porovnavat s PRS je zbytecne, ti by takovy top nepustili ani na SE rade  ?§!.
Zaznamenané

negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4491 kedy: 08. Jún , 2013, 19:28:12 »

ono sa to kolikrat povede lip aj tym cinanom :) a este jim za to dat 3000 dolaru :)

pravda ze porovnavat s PRS je zbytecne, ti by takovy top nepustili ani na SE rade  ?§!.

Cinania davaju dyhy.

Druha vec je, ze tie heavy flame topy su v podstate kazove drevo, cize tam ide cisto len o kozmeticky efekt mozno aj na ukor zvukoveho. Najlepsi eastern maple je skor plain.
Zaznamenané

bubucci
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4492 kedy: 08. Jún , 2013, 19:41:14 »

dyha je v tom lepsi pripade, nekteri na to lepi jenom plakaty :)

spis jde o to, ze proc takovy top nedaji pod nejaku barvu a nesnazi se je pecliveji vybirat. No a co jsem se dival na ty R9, tak ty pod 4.500 $ nechodi. Ale tak mozna je to reissue se vsim vsudy, meli v pi*i driv, maju aj ted  Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4493 kedy: 08. Jún , 2013, 19:44:31 »

spis jde o to, ze proc takovy top nedaji pod nejaku barvu a nesnazi se je pecliveji vybirat. No a co jsem se dival na ty R9, tak ty pod 4.500 $ nechodi. Ale tak mozna je to reissue se vsim vsudy, meli v pi*i driv, maju aj ted  Bavím sa skvele

V podstate to tak bolo. Zas aspon je vyhoda, ze tie gitary sa aspon lisia kus od kusu aj vizualne a da sa vybrat doslova hocico. Neposobia tak fabricky "sterilne" aspon.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4494 kedy: 08. Jún , 2013, 20:11:50 »

tiez sa mi ovela viac paci "nedokonaly" Gibson, ako to, co dava PRS...
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #4495 kedy: 08. Jún , 2013, 20:15:16 »

V podstate to tak bolo. Zas aspon je vyhoda, ze tie gitary sa aspon lisia kus od kusu aj vizualne a da sa vybrat doslova hocico. Neposobia tak fabricky "sterilne" aspon.

taketo "aspon" sa da najist na kazdej kokotine a v kazdej sebehlupsej situacii  Ja som čert..
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4496 kedy: 08. Jún , 2013, 20:26:32 »

taketo "aspon" sa da najist na kazdej kokotine a v kazdej sebehlupsej situacii  Ja som čert..

Tak pre mna je zabavnejsie pozerat na pestre topy na Gibsonoch ako na takmer vsetky rovnake u PRS. Ale kazdy ma svoje preferencie. :)
Zaznamenané

bubucci
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4497 kedy: 09. Jún , 2013, 08:10:03 »

Citácia
To je jak kupit si auto, ktere ma dojebany lak a rict si, ze sa lisi kus od kusu a mam aspon original, hlavne ze je to znacka xy... Jasne ze kytara neni auto, ale ta povestna ''dusa a srdicko'' sa da najit aj v tom aute  Som frajer
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #4498 kedy: 09. Jún , 2013, 08:25:39 »

presne tak. rozdiely v produkcii by mali byt co najmensie. gibson ma rozdiely v topoch drevach snimacoch, tym aj vyslednom zvuku. preto je to LAME vyrobca. ale sak uz davno vieme ze gibson nie su gitary ale lifestyle  Som frajer
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4499 kedy: 10. Jún , 2013, 10:45:34 »

gibson ma rozdiely v topoch drevach snimacoch, tym aj vyslednom zvuku

Si nejako protirecis, vzdy si tu predsa tvrdil, ze dreva nemaju vobec vplyv na zvuk. Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 10. Jún , 2013, 10:50:23 od proghoper » Zaznamenané

Strán: 1 ... 298 299 [300] 301 302 ... 430 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.1 sekund, 23 otázok.