Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« kedy: 05. Marec , 2009, 13:34:58 » |
|
5.5. sa uskutocni koncert tejto vybornej ruskej kapely v klube Randal v Bratislave. Ukazky a info o kapele mozte najst tu : http://www.myspace.com/truemamay . V pripade ze by ste niekto mali zaujem zahrat si ako predkapela na tomto koncerte, kontaktujte mna alebo Jimiho. A aby som nezabudol, na tomto koncerte zahra aj kapela Rumburax, ktora uz pomaly koncertuje vyhradne len v klube Randal . Ak vsetko dobre pojde tak na koncerte vystupia aj kapely Penx a internetova legenda 5 minutes alone. A bude aj Striguli
|
|
« Posledná zmena: 11. Marec , 2009, 18:49:20 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Golev
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 05. Marec , 2009, 15:23:08 » |
|
juhuuuu dalsi rumburax
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 05. Marec , 2009, 22:07:41 » |
|
Update kapiel. Ak by niekto mal zaujem, kludne sa ozvite.
|
|
« Posledná zmena: 06. Marec , 2009, 15:07:02 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202
Out of reality
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 05. Marec , 2009, 22:20:14 » |
|
mmm nechcem podrypavat semish ale preco trosku nepromujete svoj album a hrate raz za pol roka v randali?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 05. Marec , 2009, 23:21:07 » |
|
mmm nechcem podrypavat semish ale preco trosku nepromujete svoj album a hrate raz za pol roka v randali? Ma to viacero dovodov : lenivost, zaneprazdnenost inymi povinnostami, tym ze tu kapelu vlastne nikto nemanaguje (Adam sa snazi, ale ma toho tiez dost vela ineho) a tym ze proste nechceme koncerty uz dotovat z vlastneho. Ked mame ist hrat niekam mimo BA, tak si musime prenajat dodavku (vozime si vacsinu vybavenia so sebou) a to nam dost navysuje nami pozadovany honorar, ktory potom nikto nechce zaplatit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202
Out of reality
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 06. Marec , 2009, 00:25:28 » |
|
ja si myslim ze uz keby teraz ste zamakali tak sa dostanete tam kam chcete..drzim vam palce.
|
|
« Posledná zmena: 06. Marec , 2009, 00:27:18 od omen »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 06. Marec , 2009, 09:39:41 » |
|
Ma to viacero dovodov : lenivost, zaneprazdnenost inymi povinnostami, tym ze tu kapelu vlastne nikto nemanaguje (Adam sa snazi, ale ma toho tiez dost vela ineho) a tym ze proste nechceme koncerty uz dotovat z vlastneho. Ked mame ist hrat niekam mimo BA, tak si musime prenajat dodavku (vozime si vacsinu vybavenia so sebou) a to nam dost navysuje nami pozadovany honorar, ktory potom nikto nechce zaplatit.
Napíš mi do SS kolko by ste chceli za koncert v PP. CD sa mi páči a rád si vás pozriem aj na živo. No kvoli tomu do BA nepôjdem. Takže ak by ste chceli zahrať v PP daj vedieť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 06. Marec , 2009, 14:42:43 » |
|
hmm ze by som prisiel sa zas najebkat?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 06. Marec , 2009, 15:00:39 » |
|
dufam ze mi to bude vyhovovat casovo, rad by som dosiel
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 06. Marec , 2009, 15:05:57 » |
|
Tie kapely ktore tam vystupia sa asi zmenia, ale urcite budu ti Rusi Mamay a Rumburax. Ponuklo sa este par dalsich zaujimavych kapiel, necham vsak rozhodnutie o tom kto tam bude hrat na hlavnom organizatorovi Jimim.
|
|
« Posledná zmena: 06. Marec , 2009, 15:06:31 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 06. Marec , 2009, 18:43:01 » |
|
vyzera to velmi dobre. mozno ze by som siel...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
polarized
náhodný pocestný
Príspevkov: 94
Hell is full of musical amateurs...
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 06. Marec , 2009, 18:53:57 » |
|
uz teraz sa tesiiiiiiim Semish, keby boli nejake problemy s presviedcanim Striguli tak mi len daj vediet, ja uz mam svoje metody ako ich presvedcit
|
|
|
Zaznamenané
|
R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009) Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 06. Marec , 2009, 18:59:21 » |
|
uz teraz sa tesiiiiiiim Semish, keby boli nejake problemy s presviedcanim Striguli tak mi len daj vediet, ja uz mam svoje metody ako ich presvedcit ze nie cez postel ? povedz ze nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 06. Marec , 2009, 19:43:46 » |
|
Rastis, ved v Striguli bubonuje polarizedin maly bracek Taketo sproste reci, no ale Rastiiisss
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 07. Marec , 2009, 11:55:38 » |
|
Takze pridavam update kapiel.
01.Dorian Gray 02.Striguli 03.Rumburax 04.Mamay
O piatej kapele sa bude hlasovat tu na fore:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|