Takze dam aj ja sem moje nastroje nie je to ziadny high-end a tak isto ani ja nie som virtuoz
Prva je moja laska Cort M-200 niekto by sa mohol smiat ze sa jedna o lacnu gitaru lenze mne prirastla velmi k srdcu mam ju nieco cez rok a nepredal by som ju nikdy jej krk mi vyhovuje absolutne je dost rychly tvar je podla mna velmi velmi podareny a co sa tyka vyhotovenia myslim si ze za tu cenu uuuuplna pohoda
jedine co by som chcel vymenit su snimace snad sa podari este do leta
nejake specifikacie:
http://www.master-shop.cz/cort-m200-elguitar-zbozi-95434.htmDalsia gitara ktoru este pouzivam nastastie uz nebudem nuteny dlho
uz je na ceste Schecter je HARLEY BETÓÓÓN R7 najhorsia gitara sveta vhodna na jarne upravy na zahrade presadzanie vasich kvietkov popripade pocas letnych opekaciek ako pohonna hmota pre vas ohnik. Hrat sa na nej da len velmi tazko pred upravou prazcov mi veruze vydrali prsty az do krvi nastastie mi pomohol Krtko momentalne je v jemne hratelnom stave
teda na brnkanie .... NEODPORUCAM TUTO ZNACKU NIKOMU
!!
Potom este moja basa Ibanez GSR 205 ktora utrpela mensie nestastie zrejme vyrobnou vadou alebo neviem ako (mne nepadla nikdy) praskol zavit v ladiacom kluci takze cakam na novy
tento nastroj som kupil asi pred 3 rokmi od basaka Mass Riotu
za lacne prachy ale na tie peniaze hra v pohode
Potom su tu lapace prachov komunisticke skvosty ktore su majetkom Kera starsieho mojho cteneho ocka dal som ich sem na pobavenie
basa ktoru kedysi pouzival Jolana Superstar podla mna vyrabana zo zelezobetonu jej vaha je viac menej vrazdiaca nechapem ako s tym vydrzal stat na podiu
Jolana Alexandra 3 taktiez vrazdiaci nastroj kupeny od cigana za 500 korun bola to moja prva gitara momentalne neviem kde je kobylka
a moja najväcsia pycha z roku 1955 Resonet havajska gitara vhodna je kombinacia s high-gainovymi aparatmi a echom ... ak chcete noise berte Resonet
a mometalne este cakam na spominanu Schecteru Demon 7 ktora dufam dorazi buduci tyzden tak potom sem pribudne aj ona
cheers