Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
14. November , 2024, 18:22:00
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako si najst kapelu  (Prečítané 17824 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #30 kedy: 13. Marec , 2009, 15:22:18 »

nas mladych dobrych je malo...
Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #31 kedy: 13. Marec , 2009, 15:23:17 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
co sa smejes..keby nas bolo vela tak si nezaklada temu  Beeee
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #32 kedy: 13. Marec , 2009, 15:25:43 »

co sa smejes..keby nas bolo vela tak si nezaklada temu  Beeee
na tom sa asi nesmeje Žmurk
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #33 kedy: 13. Marec , 2009, 15:26:12 »

jak som si našiel kapelu? kamarát založil metalcore kapelu, ja som si z neho robil p*ču(že gay metal)až jedného večera sa ma po 7dmej borovičke a piatom pive spýtal, či nechcem hrať u neho v kapele... a ja ožratý som povedal áno... sakra  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 13. Marec , 2009, 15:26:39 od johnzo » Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #34 kedy: 13. Marec , 2009, 15:26:16 »

nas mladych dobrych je malo...necakaj ze si najdes dobru kapelu s rovesnikmi...ja mam 1ť a spevak v mojej kapele 27...zalezi len od ostatnych spolukapelnikov ci to budu tolerovat alebo nie

no dobre ale spevak v tvojej kapele spieva stale rovnako ako ked mal 16.. fakt.. ale o tom potom..
lednicky1.. hlavu hore, verim ze o pol-tristvrte roka dojdes a oznamis nam ze mate koncert
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #35 kedy: 13. Marec , 2009, 15:26:27 »

na tom sa asi nesmeje Žmurk
a nacom?
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #36 kedy: 13. Marec , 2009, 15:27:26 »

no dobre ale spevak v tvojej kapele spieva stale rovnako ako ked mal 16.. fakt.. ale o tom potom..
lednicky1.. hlavu hore, verim ze o pol-tristvrte roka dojdes a oznamis nam ze mate koncert
  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele..to fakt?...ja neviem ja ho poznam pol roka mozno...ale tak lepsi sa...sak furt cvicime
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #37 kedy: 13. Marec , 2009, 15:27:56 »

jak som si našiel kapelu? kamarát založil metalcore kapelu, ja som si z neho robil p*ču(že gay metal)až jedného večera sa ma po 7dmej borovičke a piatom pive spýtal, či nechcem hrať u neho v kapele... a ja ožratý som povedal áno... sakra  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

a presne pre toto nepijem vobec!!!  Bavím sa skvele este nahodou by clovek spravil rozhodnutia ktore mu zmenia zlym sposobom zivot a co potom? horsie by bolo uz len zobudit sa rano vedla toho kamarata a on by sa ta opytal: pamatas co si mi vcera slubil, milacik?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

johnzo
stály hosť

« Odpoveď #38 kedy: 13. Marec , 2009, 15:30:05 »

a presne pre toto nepijem vobec!!!  Bavím sa skvele este nahodou by clovek spravil rozhodnutia ktore mu zmenia zlym sposobom zivot a co potom? horsie by bolo uz len zobudit sa rano vedla toho kamarata a on by sa ta opytal: pamatas co si mi vcera slubil, milacik?  Bavím sa skvele

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele ale v konečnom dôsledku mi to zmenilo život v dobrom. aspoň mám na koho kričať a s kým slopať  Bavím sa skvele
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
[/quot
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #39 kedy: 13. Marec , 2009, 15:31:02 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele ale v konečnom dôsledku mi to zmenilo život v dobrom. aspoň mám na koho kričať a s kým slopať  Bavím sa skvele

az sa budes zenit, povedz.. dojdem ti tieto slova pripomenut tesne pred obradom..  Bavím sa skvele
Zaznamenané

johnzo
stály hosť

« Odpoveď #40 kedy: 13. Marec , 2009, 15:33:52 »

az sa budes zenit, povedz.. dojdem ti tieto slova pripomenut tesne pred obradom..  Bavím sa skvele

to by si mal potom zmeniť na: aspoň na teba bude mať kto kričať, aspoň nebudeš toľko slopať(možno), aspoň ti niekto navarí(možno), aspoň ti niekto operie(možno), aspoň ti niekto ožehlí...  Bavím sa skvele

ale radšej sa nebudem ženiť ani nič podobné, lebo to dopadne takto  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

[/quot
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #41 kedy: 13. Marec , 2009, 15:39:08 »

no z Piešťan som.

Ked mas rad Dream Theater tak par jedincov tam je, napr. Urmo (ale to je asi ten iny level) a potom este ten tipek co mas od Sivcaka toho fialoveho MusicMana, nick musis najst... potom mas Mariana, ale s nim asi tiezx nepohras... skus Bandzone a tam si vyklikaj, ktore kapely su z okolia a oni budu vediet uz... musis sa dostat do komunity a potom to uz ide...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
lednicky1
pravidelný návštevník
Príspevkov: 310

« Odpoveď #42 kedy: 13. Marec , 2009, 15:45:36 »

Ked mas rad Dream Theater tak par jedincov tam je, napr. Urmo (ale to je asi ten iny level) a potom este ten tipek co mas od Sivcaka toho fialoveho MusicMana, nick musis najst... potom mas Mariana, ale s nim asi tiezx nepohras... skus Bandzone a tam si vyklikaj, ktore kapely su z okolia a oni budu vediet uz... musis sa dostat do komunity a potom to uz ide...
jj urma poznam, ti aj chceli ci by som s nimi nehral, ale na keyboarde, a ten mam v takom stave za kazda druha klapka nehra.
no a aj tak ze teraz uz nemaju moc casu lebo vysoka skola. a aj toho sa trocha bojim aby som si vobec v zivote zahral s kapelou
Zaznamenané

johnzo
stály hosť

« Odpoveď #43 kedy: 13. Marec , 2009, 15:48:29 »

jj urma poznam, ti aj chceli ci by som s nimi nehral, ale na keyboarde, a ten mam v takom stave za kazda druha klapka nehra.
no a aj tak ze teraz uz nemaju moc casu lebo vysoka skola. a aj toho sa trocha bojim aby som si vobec v zivote zahral s kapelou

zahráš neboj. ja som hladal asi rok a nič, nikto, aj neo-punk by som hral, akurát náhodou sa mi hento podarilo  Na zdravie! Zdravíčko
Zaznamenané

[/quot
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #44 kedy: 13. Marec , 2009, 15:49:47 »

ked dojdes do ba...tak mi zavolaj a mozes si zahrat snami
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 22 otázok.