Milos1
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 16. Marec , 2009, 17:01:48 » |
|
niekto povedať či by mal byť napísaní zo spodu snímačov typ ? Dík Ak su orig. tak zospodu bude vyrazene Pat.No. 2.737.842, ak su novsie a stale gibson tak tam bude vyrazene logo Gibson usa, niektore novsie maju este vyrazene male T alebo R. Typ sa da zistit len ked ich odmerias, podla ohmov a mA. No predávajúci je chudák človek ktorý prišiel o prácu a nemá peniaze na trávu tak potrebuje niečo predať .. gitara kradnutá nie je to viem určite - zdedil ju. Tak potom za liter urcite KUPUJ! Vymenis tie hrdzave mechaniky, kobylku, strunnik, prepinac, knoby za nove originalne a predas za raz tolko, samozrejme po kríze.
|
|
« Posledná zmena: 16. Marec , 2009, 17:09:15 od Milos1 »
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Pepa25
nováčik
Príspevkov: 18
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 16. Marec , 2009, 17:10:57 » |
|
Ok dík za rady .. práve ju odchádzam kúpiť ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 16. Marec , 2009, 17:13:57 » |
|
dobre nakup
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 16. Marec , 2009, 17:16:07 » |
|
Za litrík slušny kauf teda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 16. Marec , 2009, 17:45:13 » |
|
Mal by si ist s niekym, kto sa v tom vyzna = Progrocker. Mne tiez takto jeden chudak z Petrzalky ponukal za babku fasa notebook. Humac, co dokazu drogy urobit z mladeho cloveka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 16. Marec , 2009, 18:27:15 » |
|
Mal by si ist s niekym, kto sa v tom vyzna = Progrocker.
No ja by som isiel v klude, lebo trosku sa mi to cele nezda s tou gitarou. Je podozrive, ze ta gitara je preprazcovana, lebo v tych rokoch sa davali velmi velke kolajnice ako spominal Roberto a tie je teda sakra tazke zodrat aj za 30 rokov. Plus fotky mizerne, pomenene veci. Poslal som mu cislo svoje.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 16. Marec , 2009, 23:46:51 » |
|
Je podozrive, ze ta gitara je preprazcovana, lebo v tych rokoch sa davali velmi velke kolajnice ako spominal Roberto a tie je teda sakra tazke zodrat aj za 30 rokov. Plus fotky mizerne, pomenene veci. Poslal som mu cislo svoje.
Ako vies z takych mizernych fotiek zistit ze je preprazcovana? Ani binding tam pomaly nieje vidno.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 17. Marec , 2009, 00:00:36 » |
|
Ako vies z takych mizernych fotiek zistit ze je preprazcovana? Ani binding tam pomaly nieje vidno.
progrocker ma ten software ako FBI vo filmoch ze zvacsia fotku a identifikuju tvar co za odraza na zuboch v usmeve
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 17. Marec , 2009, 00:03:04 » |
|
progrocker ma ten software ako FBI vo filmoch ze zvacsia fotku a identifikuju tvar co za odraza na zuboch v usmeve C.S.I. Miami .. pozeravam aj ja Horacio je cavo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 17. Marec , 2009, 00:08:06 » |
|
Ved kraje prazcov si vsimni. Precnievaju. Lacny job.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 17. Marec , 2009, 00:09:28 » |
|
C.S.I. Miami .. pozeravam aj ja Horacio je cavo. tiez mam v oblube tento zaner v TV
|
|
« Posledná zmena: 17. Marec , 2009, 09:38:47 od Majo Fero »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ibanez
nováčik
Príspevkov: 37
...What dreams are made of
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 17. Marec , 2009, 07:11:48 » |
|
tak to asi bude FAKE
|
|
|
Zaznamenané
|
Anything but TRADITIONAL
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 17. Marec , 2009, 08:48:16 » |
|
Fake to nemusi byt, hlavne nam niekto musi dodat lepsie fotky, nech mame o com kecat. Podla hlavy to vyzera celkom vierohodne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 17. Marec , 2009, 09:31:09 » |
|
tak to asi bude FAKE Fake to nie je, hlava je urcite ok.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 17. Marec , 2009, 10:06:05 » |
|
to su problemy ked to hra maš na haku a cena je super
|
|
|