olko
pravidelný návštevník

Príspevkov: 237
\m/
|
 |
« kedy: 26. Marec , 2009, 15:36:16 » |
|
ahojte rad by som sa opytal na rozdiely medzi Cort X-1 a Cort X-2  pretoze cena je vlmi odlisna a na ich stranke som nerozumel tomu  niezebysom anglinu neovladal ale nechapem ten rozdiel 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...
|
|
|
|
joe
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: 26. Marec , 2009, 15:53:51 » |
|
pošli linku 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
mcmaros
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: 26. Marec , 2009, 15:59:43 » |
|
Ine telo dreva, ine mechaniky a ine tremolo.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník

\m/
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: 26. Marec , 2009, 23:14:49 » |
|
tak ja mam Cort X-1 a som s nim spokojny... az na to ze mi praskla struna.... a potom zas..... a potom sa mi zlomila..... musim zajtra kupit nove 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: 27. Marec , 2009, 10:35:23 » |
|
tak ja mam Cort X-1 a som s nim spokojny... az na to ze mi praskla struna.... a potom zas..... a potom sa mi zlomila..... musim zajtra kupit nove  Co sa Ti zlomila? Gitara ? Ci struna ? Neviem neviem, ci to je dobra gitara ked tam jebla struna... 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
mcmaros
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: 27. Marec , 2009, 13:58:40 » |
|
Hej, to chce spravit nieco s kobylkou, lebo sa mu to bude stale trhat. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník

\m/
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: 27. Marec , 2009, 16:53:27 » |
|
som pri "ladeni to trosku dost prehnal :D a struna sa mi zlomila (stara) pretoze tam mala taku slucku mali8mnkuy a ked som ju "vyrovnal tak sa zlomila  ale dneska som bol v made a kupil zas ove struny a uz v poho :D
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník

\m/
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: 15. Apríl , 2009, 22:52:31 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Daemonion
nováčik

Príspevkov: 6
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: 26. Apríl , 2009, 16:17:37 » |
|
ahojte..co vravite na X-6??..som zaciatocnik, styl rock, metal...pocul som na nu vela chvaly..neviem ako je to s floyom...ked to zablokujem dvoma hranolmi tak by to malo byt v poho ne??
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
junkies...i shit them..
|
|
|
|
Drvic
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: 28. Apríl , 2009, 10:07:19 » |
|
ahojte..co vravite na X-6??..som zaciatocnik, styl rock, metal...pocul som na nu vela chvaly..neviem ako je to s floyom...ked to zablokujem dvoma hranolmi tak by to malo byt v poho ne??
A naco ho chces blokovat? Ten floyd je slusny a dobre drzi ladenie. Ja tu gitku mam uz styri alebo pat rokov a je uplne do pohody. Treba sice vymenit kobylkovy snimac, ale to je vsetko. Hra slusne. V pomere cena vykon je na tom tato gitara vyborne.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: 28. Apríl , 2009, 10:38:50 » |
|
ked ides do toho stymto tak si kup inu cortu co bude mat pevnu kobylku
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Majo Fero
|
 |
« Odpoveď #11 kedy: 28. Apríl , 2009, 11:01:51 » |
|
pokial hladas X-ovy model Cort s pevnou kobylkou, tak skus pozriet X5 je vyhodnejsie mat pevnu kobylku, ako blokovat Floyd hranolom a aj povrchovky su na tomto modeli pekne - OPB
pripadne KX5 je tiez s pevnou kobylkou je tvarovo ina ako rada X, ale tiez pekna
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
www.myspace.com/marianfero Fender CustomShop'56Relic &'57Twin Amp &Blues Jr., Dowina D111-LE Carl Martin Comp.&Plexitone, RMC4 wah, VooDooLab Tremolo, Retro-Sonic Chorus, MXR '74 Phase90, TC NovaDelay&Polytune, MaxonOD808, Wampler PlexiDrive&SLOstortion&Compresso
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
 |
« Odpoveď #12 kedy: 28. Apríl , 2009, 13:49:14 » |
|
pocujte chlapaaci.....nedrzal dakdo v paprke tu Cortu zenox 7 strunofku  vem ze ot asi nemoze byt nic moc za tu cenu ale z Cortkami mam dobree skuusenosti tak som po nej poskuloval len tak ked som ju videl....jedien co mi vadi su tie pentagrami a tie motivy inak celkom gooood..... http://www.musiccenter.cz/Cort-EVL-Z47-BKS/Elektrick%C3%A9-kytary-EVL-serie/:3:34149
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez RG550, Gibson SG Emg, Edystar Yolane 06, B.C.Rich Mockingbird TBL, Peavey 6505+ combo, Bass Box 1x15" Fane ,H&K Attax 4x12 AMT E1, Boss DD-3,...dake kable, trsátka, sady strún...a dakde sa aj kapodster najde 
|
|
|
|
mcmaros
|
 |
« Odpoveď #13 kedy: 28. Apríl , 2009, 14:01:42 » |
|
Konecne sedmicka od Cort? Dufam, ze spravia aj nejaku KX vyssi model sedmickovy.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník

\m/
|
 |
« Odpoveď #14 kedy: 07. November , 2010, 01:05:42 » |
|
tak vykopavam tuto temu, pretoze som narazil na nieco zaujimave, a to novu seriu TS - http://kytary.cz/kytary/cort/elektricke-kytary/ts-serie/ - vyzera ako klasicke LP ale zaujimalo by ma ci je kvalitne rovnako viac alebo menej nez epiphone niekto nejake skusenosti ma?  alebo je to pre kadzdeho novinka ako pre mna? 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
|
jibbarocks
|
 |
« Odpoveď #16 kedy: 07. November , 2010, 02:10:44 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
stevino179
|
 |
« Odpoveď #17 kedy: 10. November , 2010, 20:12:37 » |
|
keby boli tie cord take dobre ako su pekne boli by ovela lepšie ale ovela ovela
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
jibbarocks
|
 |
« Odpoveď #18 kedy: 18. Január , 2011, 20:10:17 » |
|
keby boli tie cord take dobre ako su pekne boli by ovela lepšie ale ovela ovela
Uff,nemas pravdu akurat dnes som bol pozret ci nemaju v Brne v musiccentre Godin lg hmb potreboval som vyskusat hlavne krk(zda sa mi dost plochy a hruby)l chcem kupit-nemozem odskusat od predavajuceho lebo odchadza do zahranicia.V musiccentre nemali ale poslali ma do "Hudebni raj" kde vy ju mali mat. Nemali,tak som aspon vyskusal nejaku ktora mala podobne hruby krk-skusal som Cort zenox custom SH4,SH1 a hrala vynikajuco za 14 000 czk super gitara,vyborne sa nej hralo,urcite dopomohli aj snimace ale aj predavac hovoril ze tuto co poslali z cortu prisla uz zostelovana a ze s firmou Cort su velmi spokojny.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #19 kedy: 18. Január , 2011, 20:18:55 » |
|
mal som v rukach novsie cortky a vzdy to boli v ramci kategorie slusne spracovane, dobre hrajuce nastroje a osadene dobrym HW. mam dojem, ze oni medzi prvymi zacali aj na lacnejsie nastroje osadzat take veci ako tonepros kobyly alebo znackove snimace
|
|
|
|
« Posledná zmena: 18. Január , 2011, 20:19:12 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
|
|
|
|
jibbarocks
|
 |
« Odpoveď #20 kedy: 18. Január , 2011, 20:25:37 » |
|
Ja si myslim ze v tejto strednej triede su to asi najspolahlivejsie nastroje mal som cort m600 a tiez nebol problem.A este som skusal tieto dva customi zenox a kx a taktiez bez problemov.Myslim ze pre zacinajucich najlepsia alternativa.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník

\m/
|
 |
« Odpoveď #21 kedy: 04. Február , 2011, 17:40:58 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
 |
« Odpoveď #22 kedy: 04. Február , 2011, 17:42:08 » |
|
Vidim ta schecter ! 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Only a Music man guitar is Good Enough !
Ak chces byt stastny, nauc sa robit stastnych druhych ludi.
|
|
|
|
ondreee
|
 |
« Odpoveď #23 kedy: 05. Február , 2011, 15:51:02 » |
|
Vidim ta schecter !  aspon vidite, kto tie schlechtery vyraba :D
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ice:breaker
pravidelný pocestný

Príspevkov: 118
Solid Guitar
|
 |
« Odpoveď #24 kedy: 22. Február , 2011, 22:54:48 » |
|
http://www.audiotek.sk/ATK/product.asp?id=34158&lang=sktuto cortu som teraz zazrel prvy krat ... ja som sa do nej asi zalubil  ma s nou niekto nejake skusenosti ? edit: ale tych potakov nemuseli davat tak pozehnane 
|
|
|
|
« Posledná zmena: 22. Február , 2011, 22:56:51 od ice:breaker »
|
Zaznamenané
|
"blues je o slzach tecucich po licach ciganky ked ju zatvaraju za kradez a zneuzite dokladov na hyper uver !"
|
|
|
|
pidri
|
 |
« Odpoveď #25 kedy: 24. Január , 2012, 14:52:33 » |
|
len tak na okraj. drží niekto cort gitary v BA na predajni? a nemám na mysli len tie najvačšie šroty za 5korun...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
BrokenWings
|
 |
« Odpoveď #26 kedy: 24. Január , 2012, 14:59:44 » |
|
Myslím, že na Medenej v Dowine ich majú dosť.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
iseepussy
|
|
|
|