buro
|
|
« kedy: 26. Marec , 2009, 19:06:11 » |
|
Zdravím. Tak konečne možem to tejto témy prispieť aj ja Akotak som dal dokopy svoj aparát, teda aspoň jeho základ ,keďže mám v pláne dokúpiť ešte nejaké pedále (Maxon OD808, MXR Carbon Copy & Boss TU2), ale to až neskôr. Predtým som mal kombo Line6 Spider II - bolo ok,avšak kým som nezistil aký je to pocit keď hrá človek na celolampe. A tak som ho predal a zháňal peniaze na aparát a v podstate aj aparát samotný. V pláne som mal kúpiť Peavey 5150/6505 avšak dostal som ponuku na M/B Single recto za podobnú sumu, tak som ju využil. Tu je foto mojej terajšej "zostavy". Gitare Kellyne by som po lete chcel dokúpiť sestru Schecteru ,alebo brata LesPaula , ale to je ešte vo hviezdach Existujú aj lepšie zostavy/ampy ,avšak mne tento stačí. Gitare Kellyne by som po lete chcel dokúpiť sestru Schecteru ,alebo brata LesPaula , ale to je ešte vo hviezdach
|
|
« Posledná zmena: 26. Marec , 2009, 22:32:39 od buro »
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
the rocker
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 26. Marec , 2009, 19:09:53 » |
|
Paradicka, Fajny apec, gratulujem, nech ti sluzi a nech si spokojny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625
muck :-*
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 26. Marec , 2009, 19:40:59 » |
|
jaknic extra ... ja by som za taky amp aj psa predal .....ale nemozem . gratulujem nech ti bavi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 26. Marec , 2009, 19:49:52 » |
|
Vdaka chlapi To nič extra som mal namysli ,že sa nejedná o nejakú raritu ,resp. neobvyklý aparát. Veľmi si ho vážim a poctivo ho nosím po každej skúške domov Ale tak sú na tomto fóre aj uživatelia s lepšimi mašinami preto som to tak napísal
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 26. Marec , 2009, 20:00:06 » |
|
ja by som tiez bral radsej single ako 5150, podla mna si sa dobre rozhodol, ta bedna je s V30? a som zvedavy dokedy ta bude bavit si ju trepat zo skusky domov, ani to nie je velmi zdrave, vies, caste otrasy a tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 26. Marec , 2009, 20:13:31 » |
|
ee ten box je klasicky 1960B , mozno niekedy v buducnosti bude origos Mesa ,ale zatial stačí. No tak zatial ju nosím lebo tam kde mame skúšobnu je v takomto chladnom období minimum ľudí , takže ak by nahodou chcel niekto kradnúť tak ... a takisto je to koli tomu že cez týždeň som v KE a doma len na výkendy pričom neskúšame každý výkend. Čakal som na ňu dosť dlho a keď si spomeniem ako som na ňu zohnal prachy tak by ma asi porazilo keby mi ju niekto u.ebal alebo s ňou niekto niečo spravil - ide o US verziu a nerád bysom aby to išiel nejaky technický typ zapojil do našej siete
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 26. Marec , 2009, 20:13:35 » |
|
vlacit to na kazdu skusku by som urcite dlho nevydrzal. ale gratulujem:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 26. Marec , 2009, 22:12:36 » |
|
... Viem že to nieje nič extra ,ale zatiaľ mi to stačí...
zaujimave sledovat, ako sa medzigeneracne menia u ludi hodnoty. mas aparat drahy jak cert, ale nie je extra... aspon ze Ti zatial staci prepac, neber to osobne - mozno som sa strasne sekol a ty hras normalne bezne vela muziky na vaznej urovni - ja som sa iba tak nahlas zamyslel a ze kriza - tolko drahych profi fasa aparatov tu na fore je, az sa jeden cuduje potom nerozumiem tym temam, kde sa chodi plakat, ako je to biedne s gitarovou hudbou a rockom a metalom, a specialne na Slovensku... hovno tam - ked vidim tolko dobrych aparatov a predstavim s k nim tolko mladych dravych sikovnych gitaristov, tak som kludny Buro - fakt nie osobne - blahozelam Ti hlavne k tomu dobremu pocitu, co teraz prezivas
|
|
« Posledná zmena: 26. Marec , 2009, 22:13:32 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 26. Marec , 2009, 22:24:46 » |
|
ked vidim tolko dobrych aparatov a predstavim s k nim tolko mladych dravych sikovnych gitaristov, tak som kludny Že,človek by si až myslel,že slovensko je zaplavene gitarovymi skupinami hrajucimi každy den v dakom klube daku echtovu muziku,že je až problem si vybrat,kde íst.A realita je taka,že všetko je zalezene v pivniciach,garažach a obyvačkach.Ale.čo už,každy rieši len aparat aby bol čo najznačkovejší. A pritom rastis,ty to až tak neriešiš,hraš si s kapelou ,nahravaš,proste žiješ hudbou a tak by to malo byt./teda aspon si myslim,sice viem,že zas odpišeš niečo intelektualne,ale neva /
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 26. Marec , 2009, 22:30:48 » |
|
uz som raz na to reagoval , ze ako som to myslel. Ak by pre mna tento aparát bol "nič moc" tak nanho nečakám viac ako 6 mesiacov a netrepem sa poň do nejakej dediny vzdialenej 150km od Prahy kde pomaly ani neidu autobusy a potom sa s nim nevlacim 4 hodiny po Vaclavaku Tento aparat budem menit akurat ked sa budem hudbou živiť, resp budem mat dostatocny finančný príjem aby som si takéto veci mohol dovoliť,alebo naopak ak budem v takej finančnej kríze,že ho budem musieť predať. Takže opakujem , napísal som to len preto lebo viem že su na tomto fóre uživatelia ktorí majú aj lepšie aparáty (dual , roadking , VHT , myslim ze tu niekto mal Diezel... ) . Ale radsej si upravím ten prvý príspevok ,lebo ako sa naň dívam, tak mi dochádza ze kebyze to citam po niekom tak nanho asi tiez reagujem podobne A ak by som ho nemal možnosť mať za necelých 1100 dolarov tak sa k nemu tak skoro určite nedostanem Rastis - nemaš sa za čo ospravedlňovať
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 26. Marec , 2009, 22:31:15 » |
|
...teda aspon si myslim,sice viem,že zas odpišeš niečo intelektualne,ale neva / ale nie, tak to proste je - som dokonalost sama (boze, zase o 5 neprajnikov viac som si prave spravil )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 26. Marec , 2009, 22:34:13 » |
|
uz som raz na to reagoval , ze ako som to myslel. Ak by pre mna tento aparát bol "nič moc" tak nanho nečakám viac ako 6 mesiacov a netrepem sa poň do nejakej dediny vzdialenej 150km od Prahy kde pomaly ani neidu autobusy a potom sa s nim nevlacim 4 hodiny po Vaclavaku Tento aparat budem menit akurat ked sa budem hudbou živiť, resp budem mat dostatocny finančný príjem aby som si takéto veci mohol dovoliť,alebo naopak ak budem v takej finančnej kríze,že ho budem musieť predať. Takže opakujem , napísal som to len preto lebo viem že su na tomto fóre uživatelia ktorí majú aj lepšie aparáty (dual , roadking , VHT , myslim ze tu niekto mal Diezel... ) . Ale radsej si upravím ten prvý príspevok ,lebo ako sa naň dívam, tak mi dochádza ze kebyze to citam po niekom tak nanho asi tiez reagujem podobne A ak by som ho nemal možnosť mať za necelých 1100 dolarov tak sa k nemu tak skoro určite nedostanem Rastis - nemaš sa za čo ospravedlňovať dobre si kupil, mohlo to byt aj horsie - napriklad nejaky Marshall
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 26. Marec , 2009, 22:35:19 » |
|
Takže opakujem , napísal som to len preto lebo viem že su na tomto fóre uživatelia ktorí majú aj lepšie aparáty (dual , roadking , VHT , myslim ze tu niekto mal Diezel... ) .
To nie su lepšie aparaty. Oni su len INE
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 26. Marec , 2009, 22:37:53 » |
|
To nie su lepšie aparaty. Oni su len INE Presne tak, v tejto kategorii je to uz skoro jedno.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 26. Marec , 2009, 22:43:18 » |
|
nerozumiem tym temam, kde sa chodi plakat, ako je to biedne s gitarovou hudbou a rockom a metalom, a specialne na Slovensku... hovno tam - ked vidim tolko dobrych aparatov a predstavim s k nim tolko mladych dravych sikovnych gitaristov, tak som kludny zial, je to skutocne tak ale pricinu preco scena v niektorych krajinach existuje a v niektorych nie sa mi nepodarilo odhalit, najsmutnejsie na tom je ze stojim uprostred toho "nicoho"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|