Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 17:56:59
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: LoneStar kombo  (Prečítané 30750 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #60 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:39:07 »

Nadstavenie biasu ma svoju toleranciu, cim viac sa to prestreli, tym rychlejsie sa lampy opotrebuvaju. V Mese to nadstavuju tak aby to bolo optimalne, aby bol zvuk dlho standardne kvalitny. Ale ak niekto preferuje radsej viac prelampovany zvuk za cenu rychlejsieho opotrebenia lapm, tak aj to sa samozrejme da. Cize aj toto je vec vkusu. Ale bral by som to len ako mozne vylepsienie, nie ze "to tam v Mese posrali"
ked mas elektronky, na ktorych by mal byt namerany Bias 35mA a namerias tam nieco cez 20mA, myslis ze je to OK?  Popiskujem si ... lebo na Mesa stranke napisali......  Je mi do plaču
Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #61 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:57:15 »

Ok tak respektujem vase rady a pozriem sa na to. Ale budem pri tom pekne zblizka pozerat na ampermeter aby ma nik neodrbkal. Dam potom vediet, ake udaje sme namerali  Je to frajer
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #62 kedy: 06. Apríl , 2009, 16:12:56 »

preco by Ta mal niekto odrbkavat ? nie je veselsie na svete s pocitom, ze nie vsetci ma chcu automaticky odrbkat ?
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #63 kedy: 06. Apríl , 2009, 16:17:29 »

Ale to vsetko su iba nase dohady, treba napisat na firmu nech poslu presne cisla, kolko stihnu vyrobit za rok, kolkymi rukami a potom by sme vedeli zhodnotit co je na tom pravdy. Ci nas neodrbavaju. Kazdopadne nech to robia akokolvek, ja by som kvalitu nespochybnoval.  Žmurk

minimalne tymto:
zaverecne prace ano, ale plosaky pajkuju pasovo na etapy - nejake casove obdobie iba jeden typ ampu, potom to zmenia atd...  Zdravíčko

sa mesa nijako extra netaji, potvrdili to aj ludia, co tam boli na "exkurzii", vraj to nie je az taky problem vybavit si prehliadku u nich, aj dodavatelia ti to potvrdia, ze robia na etapy. keby to robili vsetko rucne, tak robia to, po com je presne dopyt. strojovo im je ekonomickejsie nastavit stroje na jeden typ dosky, sasy, bedne a vychrlit x kusov, a pocas ich kompletovania nastavit sroje na nieco ine a urobit dalsih x kusov niecoho ineho a tak dokolecka :) pri takej produkcii ako maju, a ze to nie su kusovky ako kedysi, je fakt, by to cisto rucne nestihali robit..
Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #64 kedy: 06. Apríl , 2009, 16:24:49 »

minimalne tymto:
sa mesa nijako extra netaji, potvrdili to aj ludia, co tam boli na "exkurzii", vraj to nie je az taky problem vybavit si prehliadku u nich, aj dodavatelia ti to potvrdia, ze robia na etapy. keby to robili vsetko rucne, tak robia to, po com je presne dopyt. strojovo im je ekonomickejsie nastavit stroje na jeden typ dosky, sasy, bedne a vychrlit x kusov, a pocas ich kompletovania nastavit sroje na nieco ine a urobit dalsih x kusov niecoho ineho a tak dokolecka :) pri takej produkcii ako maju, a ze to nie su kusovky ako kedysi, je fakt, by to cisto rucne nestihali robit..
Ved je v podstate jedno kolko veci urobi stroj kolko ludske ruky, dalo by sa este skor povedat, ze clovek ma vacsiu tendenciu veci opomenut alebo urobit chybu. A to len potvrdzuje moju doveru v standardne nadstavenie biasu u vsetkych aparatov.  Žmurk
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #65 kedy: 06. Apríl , 2009, 16:31:02 »

preco by Ta mal niekto odrbkavat ? nie je veselsie na svete s pocitom, ze nie vsetci ma chcu automaticky odrbkat ?
Bohuzial prisla taka doba, ze nesmies moc doverovat. Dnes mi prisiel zase mail ze som vyhral 500 000 libier  Bavím sa skvele 
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #66 kedy: 06. Apríl , 2009, 16:33:36 »

A to len potvrdzuje moju doveru v standardne nadstavenie biasu u vsetkych aparatov.  Žmurk
a teraz by sa dalo polemizovat, ci to standardne nastavenie, ktore robi mesa, je idealne alebo nie  Na zdravie!
Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #67 kedy: 06. Apríl , 2009, 16:43:28 »

a teraz by sa dalo polemizovat, ci to standardne nastavenie, ktore robi mesa, je idealne alebo nie  Na zdravie!
Urcite dalo, ako o vsetkom  Žmurk
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #68 kedy: 06. Apríl , 2009, 16:50:07 »

Bohuzial prisla taka doba, ze nesmies moc doverovat. Dnes mi prisiel zase mail ze som vyhral 500 000 libier  Bavím sa skvele 

vsak zosilovac zanesiem takemu, komu doverujem, ze neni koko*t a ojebavac.
Zaznamenané
Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #69 kedy: 06. Apríl , 2009, 17:33:56 »

teraz uz uvazujem nad tym ze si dam zmerat svoj zosik... :)... inác som spokojny so zvukom, az moc! :)...ale kto vie..aj singlác som si predal napriek tomu ze som bol spokojny  a vlastne teraz som ovela spokojnejsi...cooo ja viiiim
Zaznamenané

. . .
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #70 kedy: 09. Apríl , 2009, 12:02:16 »

tak si v baliku Bavím sa skvele ešte som nezažil inaaač spokojneho muzikanta,až po rokoch človek zisti ,že to je jedno ,tam ten problem nieje a skoro to neni počut myslim rozdiely aparatov a gitar ,preto použivam marshall lebo ten je v kapele aj počut aj vidiet ,hento kombo som skušal a hra to dobre akurat až moc pekne na mna Zdravíčko,
« Posledná zmena: 09. Apríl , 2009, 12:04:56 od joe » Zaznamenané

Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #71 kedy: 09. Apríl , 2009, 18:37:00 »

tak si v baliku Bavím sa skvele ešte som nezažil inaaač spokojneho muzikanta,až po rokoch človek zisti ,že to je jedno ,tam ten problem nieje a skoro to neni počut myslim rozdiely aparatov a gitar ,preto použivam marshall lebo ten je v kapele aj počut aj vidiet ,hento kombo som skušal a hra to dobre akurat až moc pekne na mna Zdravíčko,
Asi  hovoris o sikovnosti ruk. To je pravda, tú ziadny aparat nenahradi - suhlas. Ale aj tak ti musim trochu oponovat.  Žmurk Celkom to jedno co sa aparatov tyka nie je. Pred tym som mal pololampu Fender RockPro 100W a na moj vkus bolo moc uškriekané. Teraz docasne hravam na MB Studio Preamp + MV3 + bedna 4x12 a ovela lepsie som zapadol do kapely.
Zaznamenané

Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625

muck :-*

« Odpoveď #72 kedy: 09. Apríl , 2009, 22:29:17 »

kedy vlastne ocakavas to kombo ? ze ti dorazi ?  Popiskujem si
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #73 kedy: 09. Apríl , 2009, 22:47:48 »

Asi  hovoris o sikovnosti ruk. To je pravda, tú ziadny aparat nenahradi - suhlas. Ale aj tak ti musim trochu oponovat.  Žmurk Celkom to jedno co sa aparatov tyka nie je. Pred tym som mal pololampu Fender RockPro 100W a na moj vkus bolo moc uškriekané. Teraz docasne hravam na MB Studio Preamp + MV3 + bedna 4x12 a ovela lepsie som zapadol do kapely.
rock pro je taky vreštak Bavím sa skvele ale toto tvoje to je super jedno z mala čo sa mi pači,sice nije to moj randalhojič ale super Na zdravie!
Zaznamenané

Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #74 kedy: 10. Apríl , 2009, 15:44:40 »

kedy vlastne ocakavas to kombo ? ze ti dorazi ?  Popiskujem si
Caka sa na naplnenie kontajneru, ale mam avizo, ze uz koncom mesiaca ide. Este som dal urobit v amerike case lebo tu je to zbytocne predrazene.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.063 sekund, 22 otázok.