Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
13. November , 2024, 07:32:18
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Letna chata pre clenov fora  (Prečítané 20401 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #30 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:55:33 »

pojdes tam sama  ha ha ha ja by som sa na turistiku rad pridal, ale zlozenie banda rachitickych pijanov a turistika, to sa zle kombinuje. je dobre tieto zabavky striktne oddelovat  Bavím sa skvele

Este si zabudol na skupinu treskovych pankovych vytrznikov. Bavím sa skvele

Ale ine som chcel, ucast by snad mohla byt nejaka, takze piste zatial dalsdi zaujemci dalej a nezabudajte na spomenutie mesiaca, kedy by ste boli za. Zatial vedie ten jun.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #31 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:56:42 »

pockat tury ? to nie, to jebeme na to.

mam taky plan, ze prichod, chlastanie, grilovacka a chlastanie. mozno aj spanok sa tam da a jedna gitara na punkove pesnicky a do ohna potom  Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #32 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:58:25 »

pockat tury ? to nie, to jebeme na to.

mam taky plan, ze prichod, chlastanie, grilovacka a chlastanie. mozno aj spanok sa tam da a jedna gitara na punkove pesnicky a do ohna potom  Bavím sa skvele

Suhlas. ZIADNE TURY, ZIADEN SPORT!!! Privrzenci zdraveho sposobu zivota a precitliveni sportovci nech rovno tuto temu ignoruju. 
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #33 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:58:51 »

pojdes tam sama  ha ha ha ja by som sa na turistiku rad pridal, ale zlozenie banda rachitickych pijanov a turistika, to sa zle kombinuje. je dobre tieto zabavky striktne oddelovat  Bavím sa skvele

Pišta, tak tí, čo ostanú na chate, môžu aspoň pripravovať večeru  Na zdravie!
Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #34 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:00:11 »

Este si zabudol na skupinu treskovych pankovych vytrznikov. Bavím sa skvele

Ale ine som chcel, ucast by snad mohla byt nejaka, takze piste zatial dalsdi zaujemci dalej a nezabudajte na spomenutie mesiaca, kedy by ste boli za. Zatial vedie ten jun.

ja môžem aj v júni aj v septembri, takže môže sa ísť aj dvakrát.  Žmurk
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #35 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:02:09 »

jednoznacne podporujem uplny a bezpodmienecny zakaz akychkolvek hudobnych nastrojov. kto ho porusi, bud bude kopnuty doriti a poslany domov, alebo si to bude odcinovat nosenim piva, varenim jedla a pripalovanim cigariet. a tentokrat uplne bez srandy  Ja som čert..

zakaz tur by som nevidel az tak striktne, pretoze tura sa da podniknut aj velmi mierna so statocnym proviantom a myslim si, ze ked uz budeme vylezeni niekde na nejakom kopceku, vsetci si este lepsie nasledny opijas uziju. proviant samozrejme ponesu ti, co porusia zakaz donasky hudobnych nastrojov  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #36 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:05:38 »

jednoznacne podporujem uplny a bezpodmienecny zakaz akychkolvek hudobnych nastrojov. kto ho porusi, bud bude kopnuty doriti a poslany domov, alebo si to bude odcinovat nosenim piva, varenim jedla a pripalovanim cigariet. a tentokrat uplne bez srandy  Ja som čert..

zakaz tur by som nevidel az tak striktne, pretoze tura sa da podniknut aj velmi mierna so statocnym proviantom a myslim si, ze ked uz budeme vylezeni niekde na nejakom kopceku, vsetci si este lepsie nasledny opijas uziju. proviant samozrejme ponesu ti, co porusia zakaz donasky hudobnych nastrojov  Bavím sa skvele

s tymto sa da suhlasit  Na zdravie!

bara - neviem ci by si chcela jest ten vytvor ktory s trasucimi sa rukami a gorilou uvarim.
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #37 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:06:26 »

a ja by som k tomu pridal zakaz debat o gitarach a aparatoch
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #38 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:07:04 »

Fajn, tak nech sa trochu pohneme. Co tak termin 12.-14. jun? Piatok - nedela. Resp. o tyzden neskor...
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #39 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:07:14 »

tak to znie ako utopia :D
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #40 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:07:39 »

Moze sa. Ale po x vypitych pivach sa k tomu urcite sklzne.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #41 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:11:39 »

s tymto sa da suhlasit  Na zdravie!

bara - neviem ci by si chcela jest ten vytvor ktory s trasucimi sa rukami a gorilou uvarim.

Ty predsa nebudeš variť, Ty budeš chodiť na túry  :)

a bol by si prekvapený, na akú stravu som zvyknutá...  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 11. Apríl , 2009, 14:12:58 od bara » Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #42 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:13:49 »

Fajn, tak nech sa trochu pohneme. Co tak termin 12.-14. jun? Piatok - nedela. Resp. o tyzden neskor...

Progy, bližšie k tomu 20.  Popiskujem si všetkým nám to vyhovuje o týždeň neskôr.  :)

och, vlastne nie, veď 20. už cestujem k moru...
« Posledná zmena: 11. Apríl , 2009, 14:19:48 od bara » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #43 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:19:54 »

mne ten jun vyhovuje, ci tak ako pisal progi, alebo ako bara, takze ja sa prisposobim a som za jun  :)
Zaznamenané

johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #44 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:29:43 »

keby né tatry tak viem vybaviť chatu na duchonke bez problémov. keby nie tak máme chatu pri rajci v p*či v lesoch kde ani signál nieje  Bavím sa skvele 10 ľudí sa vyspí na madracoch a ďalších 10 ak si donesie karimatky a spacáky... a ono to neni ani tak chata ale skôr brutálne vytunená chata s elektrinou a tečúcou pitnou vodou  Bavím sa skvele

Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 22 otázok.