proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:55:33 » |
|
pojdes tam sama ja by som sa na turistiku rad pridal, ale zlozenie banda rachitickych pijanov a turistika, to sa zle kombinuje. je dobre tieto zabavky striktne oddelovat Este si zabudol na skupinu treskovych pankovych vytrznikov. Ale ine som chcel, ucast by snad mohla byt nejaka, takze piste zatial dalsdi zaujemci dalej a nezabudajte na spomenutie mesiaca, kedy by ste boli za. Zatial vedie ten jun.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:56:42 » |
|
pockat tury ? to nie, to jebeme na to. mam taky plan, ze prichod, chlastanie, grilovacka a chlastanie. mozno aj spanok sa tam da a jedna gitara na punkove pesnicky a do ohna potom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:58:25 » |
|
pockat tury ? to nie, to jebeme na to. mam taky plan, ze prichod, chlastanie, grilovacka a chlastanie. mozno aj spanok sa tam da a jedna gitara na punkove pesnicky a do ohna potom Suhlas. ZIADNE TURY, ZIADEN SPORT!!! Privrzenci zdraveho sposobu zivota a precitliveni sportovci nech rovno tuto temu ignoruju.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:58:51 » |
|
pojdes tam sama ja by som sa na turistiku rad pridal, ale zlozenie banda rachitickych pijanov a turistika, to sa zle kombinuje. je dobre tieto zabavky striktne oddelovat Pišta, tak tí, čo ostanú na chate, môžu aspoň pripravovať večeru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:00:11 » |
|
Este si zabudol na skupinu treskovych pankovych vytrznikov. Ale ine som chcel, ucast by snad mohla byt nejaka, takze piste zatial dalsdi zaujemci dalej a nezabudajte na spomenutie mesiaca, kedy by ste boli za. Zatial vedie ten jun. ja môžem aj v júni aj v septembri, takže môže sa ísť aj dvakrát.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:02:09 » |
|
jednoznacne podporujem uplny a bezpodmienecny zakaz akychkolvek hudobnych nastrojov. kto ho porusi, bud bude kopnuty doriti a poslany domov, alebo si to bude odcinovat nosenim piva, varenim jedla a pripalovanim cigariet. a tentokrat uplne bez srandy zakaz tur by som nevidel az tak striktne, pretoze tura sa da podniknut aj velmi mierna so statocnym proviantom a myslim si, ze ked uz budeme vylezeni niekde na nejakom kopceku, vsetci si este lepsie nasledny opijas uziju. proviant samozrejme ponesu ti, co porusia zakaz donasky hudobnych nastrojov
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:05:38 » |
|
jednoznacne podporujem uplny a bezpodmienecny zakaz akychkolvek hudobnych nastrojov. kto ho porusi, bud bude kopnuty doriti a poslany domov, alebo si to bude odcinovat nosenim piva, varenim jedla a pripalovanim cigariet. a tentokrat uplne bez srandy zakaz tur by som nevidel az tak striktne, pretoze tura sa da podniknut aj velmi mierna so statocnym proviantom a myslim si, ze ked uz budeme vylezeni niekde na nejakom kopceku, vsetci si este lepsie nasledny opijas uziju. proviant samozrejme ponesu ti, co porusia zakaz donasky hudobnych nastrojov s tymto sa da suhlasit bara - neviem ci by si chcela jest ten vytvor ktory s trasucimi sa rukami a gorilou uvarim.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:06:26 » |
|
a ja by som k tomu pridal zakaz debat o gitarach a aparatoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:07:04 » |
|
Fajn, tak nech sa trochu pohneme. Co tak termin 12.-14. jun? Piatok - nedela. Resp. o tyzden neskor...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:07:14 » |
|
tak to znie ako utopia :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:07:39 » |
|
Moze sa. Ale po x vypitych pivach sa k tomu urcite sklzne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:11:39 » |
|
s tymto sa da suhlasit bara - neviem ci by si chcela jest ten vytvor ktory s trasucimi sa rukami a gorilou uvarim. Ty predsa nebudeš variť, Ty budeš chodiť na túry a bol by si prekvapený, na akú stravu som zvyknutá...
|
|
« Posledná zmena: 11. Apríl , 2009, 14:12:58 od bara »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:13:49 » |
|
Fajn, tak nech sa trochu pohneme. Co tak termin 12.-14. jun? Piatok - nedela. Resp. o tyzden neskor...
Progy, bližšie k tomu 20. všetkým nám to vyhovuje o týždeň neskôr. och, vlastne nie, veď 20. už cestujem k moru...
|
|
« Posledná zmena: 11. Apríl , 2009, 14:19:48 od bara »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:19:54 » |
|
mne ten jun vyhovuje, ci tak ako pisal progi, alebo ako bara, takze ja sa prisposobim a som za jun
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:29:43 » |
|
keby né tatry tak viem vybaviť chatu na duchonke bez problémov. keby nie tak máme chatu pri rajci v p*či v lesoch kde ani signál nieje 10 ľudí sa vyspí na madracoch a ďalších 10 ak si donesie karimatky a spacáky... a ono to neni ani tak chata ale skôr brutálne vytunená chata s elektrinou a tečúcou pitnou vodou
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
|