Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

PRS CE

Started by zakky, 18. Apríl , 2009, 01:12:27

zakky

Diskusia k článku

http://www.gitaristi.sk/PRS-CE

zvukove ukazky doplnim, zatial si mozte precitat :)

Branko

Neskutocne krasna gitara.  :evil: :evil: :evil:
:drink:

kaolko

neskutocne krasny gitarista.. ale nie.. ppci gitarka, super recenzia  :zdar:

rastis

Quote from: Zakky on 18. Apríl , 2009, 01:12:27
Diskusia k článku

http://www.gitaristi.sk/PRS-CE

zvukove ukazky doplnim, zatial si mozte precitat :)

to si pisal ty ? obslahol si mi cele vetne spojenia a a slovosledny styl z mojich starych recenzii  ;)

zakky

rastis

rastis

a teraz mi to uplne docvaklo  :ohmy: - TY SI BOL JULO VIRSIK  ]:->

zakky

udry

Tento "spôsob" pisania recenzi sa vyskytoval skoro v každom čisle Muzikus / odoberal som ho od začiatku až do r.2004/.  ;)

Gila

neporovnali ste náhodou CEcko s Keller PRSkom?
. . .

pista58

Quote from: udry on 18. Apríl , 2009, 14:44:58
Tento "spôsob" pisania recenzi sa vyskytoval skoro v každom čisle Muzikus / odoberal som ho od začiatku až do r.2004/.  ;)

ja som na taketo veci celkom buran, ale popis prosim ten sposob - ja nejako rozdiely medzi recenziami nevidim, skor ci sa nieco z tej recenzie dozviem alebo nie, ale rad sa priucim  :drink:
o-yep sro

rastis

Quote from: udry on 18. Apríl , 2009, 14:44:58

hlavne v tej cestine, a tie rovnake slovne spojenia :)

Branko

Kritizovat by vas bolo, jak hoven v zachode po haluskach... ale aby sa niekto z kritizujucich chytil "lopaty" tak to nikto...  ;D
:on1:

rastis

Quote from: pista58 on 18. Apríl , 2009, 14:49:53
ja som na taketo veci celkom buran, ale popis prosim ten sposob - ja nejako rozdiely medzi recenziami nevidim, skor ci sa nieco z tej recenzie dozviem alebo nie, ale rad sa priucim  :drink:

Muzikus mal casto podla mna problem s recenziami - mnohi recenzenti pisali bludy a mnohi pisali este aj kostrbato...

udry

Quote from: pista58 on 18. Apríl , 2009, 14:49:53
Velmi rad. Takže asi takto:  Na pol stranke foto gitary zn. XY a k tomu takato recenzia--  gitara ma tvar LP ....blabla, povrcova uprava je červena...,blabla, ma dva snimače HB.....blabla, krk ma 22 pražcov....blabla, trojpolohovy prepinač umiestneny...blabla, hlava sa podoba....blabla, ladiace mechaniky 3+3....blabla, na sucho hra...blabla,gitaru som skušal na aparate....blabla, potom nasledovalo nake zhrnutie plusov /tych bolo viac/ a minusov / ovela menej/, napisane na čo sa gitara hodi-hud žaner, a že v danej cenovej kategorii ...blabla.  :drink: