ja viem ze to zo mna lepsieho gitaristu nespravi, ale! a teraz jedno velke ALE!!! ten aparat sa v hluku straca.. (uznavam, moze to byt aj tou lipovou ibadneskou) proste hra to na takych nejakych vyskovych frekvenciach, ze obcas vyslovene som ohucany, ale nepocujem presne co sa vo zvuku deje.. teraz to myslim uplne vazne, ze som ochotny to risknut a utlmit tomu trochu tu 'brightness' inak toto ma vcelku prekvapilo lebo vsade pisu ze pivo je pomerne dost 'dark' znejuci aparat, ale mam pocit, ze praveze je tam az moc vysok (to plati aj pre lead aj pre cisty ten je dokonca neprijemne kusavy semish bude vediet co mam na mysli) teraz mam na aprate nastaveny EQ ze basy na 5, stredy 7 a vysky asi 4,5 a stale mam pocit ze je ich tam pomerne dost vela.. tato uprava by mohla snad sposobit to, ze sa tie korekcie zacnu spravat zivsie
Kasli na upravy a este viac sa pohraj s korekciami.
Ja mam prave opacny problem s tymto aparatom, mam na skuskach pocit ze pocujem len seba
(a to sa davam stale tichsie a tichsie, hlasitost mam niekde tesne pod 3)
A na laborovanie s cistym zvukom som sa asi vykaslal, z tohto aparatu v kombinacii s mojimi gitarami asi pekny cisty zvuk nikdy nedostanem
.