Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 08:23:27
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: rozlaďovanie G struny  (Prečítané 12013 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
lednicky1
pravidelný návštevník
Príspevkov: 310

« Odpoveď #15 kedy: 07. Máj , 2009, 13:19:45 »

ja mam tiez z Gckom problem taky, ze ked hram trebars E akord, tak stlacam Gcko na 1. prazci tam mi to trochu nadladuje vzdy. ked Gcko podladim trochu tak mi to pri E akorde nerozladzuje ale zas vyssie trebars barovy G uz to je podladene.. teda ja mam problem len ked hram to Ecko
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #16 kedy: 07. Máj , 2009, 14:05:27 »

nake divne, oktavy mas doladene ?
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #17 kedy: 07. Máj , 2009, 14:19:16 »

ja mam tiez z Gckom problem taky, ze ked hram trebars E akord, tak stlacam Gcko na 1. prazci tam mi to trochu nadladuje vzdy. ked Gcko podladim trochu tak mi to pri E akorde nerozladzuje ale zas vyssie trebars barovy G uz to je podladene.. teda ja mam problem len ked hram to Ecko

tento problem som videl uz pri vela gitarach, aj moja stara spanielka ma presne tento problem...
Zaznamenané
lednicky1
pravidelný návštevník
Príspevkov: 310

« Odpoveď #18 kedy: 07. Máj , 2009, 15:23:28 »

tento problem som videl uz pri vela gitarach, aj moja stara spanielka ma presne tento problem...
na behringer stratocasteri to robi uplne na les paulke iba trosicku, ked moc zatlacim ten prvy prazec. ale ianc je to aj tym ze mam rad struny trocha vyssie cize sa to ladladuje na tom 1. prazci
Zaznamenané

Pagey
pravidelný návštevník
Príspevkov: 311

JIMMY PAGE

« Odpoveď #19 kedy: 08. Máj , 2009, 07:31:24 »

su iste veci medzi nebom a zemou  :) ake pouzivas struny ? mne sa osvedcili DRka - ale malokedy vydrzia, teraz som v rychlosti kupil GHS no nedavam im velku sancu, ale co ked ine neboli  :)

Vies co  ja pouzivam Ernie Ball devinky aj ked na Lespaulku su skor desinky ale zvykol som si a nemenil by som uz...len to G:-(
Zaznamenané

Vsetko co ma viac ako 5 potakov je podozrive
Pagey
pravidelný návštevník

JIMMY PAGE

« Odpoveď #20 kedy: 08. Máj , 2009, 07:32:13 »

Namiesto G-čka daj D-ečko ale z "tenšej" sady. Na zdravie!

To mas aj odskusane ci ta to len ak napadlo??? lebo to znie zaujmavo.....
Zaznamenané

Pagey
pravidelný návštevník

JIMMY PAGE

« Odpoveď #21 kedy: 08. Máj , 2009, 07:34:38 »

uz mas objednany novy nulty prazce ? alebo si bol u gitarara ?

nie nie este pocuvam vase nazory nebudem hnet nultak brat ........ moj nazor ze skor ako na nultom bude chyba na kobylke alebo priamo v mechanike inak nebude chyba tam vnutri?Huh!:-) neviem to povedat  odborne tam kde vlieza  ladiaci kolik?Huh! Bavím sa skvele
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #22 kedy: 08. Máj , 2009, 08:10:24 »

nie nie este pocuvam vase nazory nebudem hnet nultak brat ........ moj nazor ze skor ako na nultom bude chyba na kobylke alebo priamo v mechanike inak nebude chyba tam vnutri?Huh!:-) neviem to povedat  odborne tam kde vlieza  ladiaci kolik?Huh! Bavím sa skvele
vsak podotahuj vsetko, ked sa ti zda, ze by tam mohla byt chyba, to ako cakas, ci niekto nahodou nestreli "a uvolnene mechaniky nemas?" vsak to nie je operacia srdca..
Zaznamenané
Pagey
pravidelný návštevník

JIMMY PAGE

« Odpoveď #23 kedy: 08. Máj , 2009, 09:12:35 »

vsak podotahuj vsetko, ked sa ti zda, ze by tam mohla byt chyba, to ako cakas, ci niekto nahodou nestreli "a uvolnene mechaniky nemas?" vsak to nie je operacia srdca..

dotiahol som sroby v ladiacich kolikoch ale nesuhlasim s nazorom ze to neni operacia srdca myslim ze to je dost haklive  Popiskujem si toto je uz mimo temu ale aj tak sa najviac bojim preprazcovania ktore ma caka asi buduci rok pocul som teda aj cital ze je to velmi osemetna zalezitost ze sa stym trhaju aj malinke kusky hmatnika.....a tak ...no hroza ...... je aj taka moznost ze si ich dam vsetky zbrusit Huh! ci to uz nebude ladit???
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #24 kedy: 08. Máj , 2009, 09:37:05 »

boze coho sa bojis ? sak to daj gitararovi, on Ti to spravi tak, ze to nebudes ani poznat. ano, vylamuju sa kusky hmatnika, pretoze prazce maju take protitahove zubky ( nieco ako zihadlo vcely ). ale vravim - to sa spravi tak, ze to ani nezbadas a na nic to nema vplyv Na zdravie!
« Posledná zmena: 08. Máj , 2009, 13:52:12 od mario bross » Zaznamenané

Pagey
pravidelný návštevník

JIMMY PAGE

« Odpoveď #25 kedy: 08. Máj , 2009, 10:22:56 »

boze coho sa bojis ? sak to daj gitararovi, on Ti to spravi tak, ze to nebudes ani poznat. ano, vylamuju sa kusky hmatnika, pretoze prazce maju take protitahove zubky ( nieco ako zihadlo vcely ). ale vravim - to sa spravi tak, ze to ani nezbadas a na nic to nema vplyv Na zdravie!

No ak to tak je bolo by to super neviem bojim sa ze to nebude ladit po tom a celkovo aby nedoslo k trvalemu poskodenie ale sak dost ludi stym ma dobre skusenosti takze by to mohlo byt ok :)
« Posledná zmena: 08. Máj , 2009, 13:52:19 od mario bross » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #26 kedy: 08. Máj , 2009, 10:43:02 »

dotiahol som sroby v ladiacich kolikoch ale nesuhlasim s nazorom ze to neni operacia srdca myslim ze to je dost haklive 
co je na dotahovani srobov ladiacich mechanik haklive?  ?§!.

Popiskujem si toto je uz mimo temu ale aj tak sa najviac bojim preprazcovania ktore ma caka asi buduci rok pocul som teda aj cital ze je to velmi osemetna zalezitost ze sa stym trhaju aj malinke kusky hmatnika..
ak sa to robi tak ako ma, tak ziadne poskodenie hmatnika nenastane

...a tak ...no hroza ...... je aj taka moznost ze si ich dam vsetky zbrusit Huh! ci to uz nebude ladit???
podla toho komu to das spravit
« Posledná zmena: 08. Máj , 2009, 11:03:00 od styrioci » Zaznamenané
Pagey
pravidelný návštevník

JIMMY PAGE

« Odpoveď #27 kedy: 08. Máj , 2009, 13:39:15 »

podla toho komu to das spravit
[/quote]

no neviem nejaky kontakt ak mate doporucte .......
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #28 kedy: 09. Máj , 2009, 16:18:33 »

boze, nac sa pytas, ked si meles svoje ? mas lacnu gitaru, ktorej sa dere g-cko na suntackom nultom prazci. co tam navymyslas ? vemen ho za seriozny, daj si to seriozne zestelovat, obcas to premaz grafitom a nebudes mat problem...
Zaznamenané
Pagey
pravidelný návštevník

JIMMY PAGE

« Odpoveď #29 kedy: 10. Máj , 2009, 09:36:44 »

boze, nac sa pytas, ked si meles svoje ? mas lacnu gitaru, ktorej sa dere g-cko na suntackom nultom prazci. co tam navymyslas ? vemen ho za seriozny, daj si to seriozne zestelovat, obcas to premaz grafitom a nebudes mat problem...

Mam dobru gitaru ya dost vysoku cenu ..... zas foracke rypanie ......nemusi sa vsetko riesit hnet len tak ze suverenne vsetko vyhodimj a kupim nove ...... skusim si vypocut viac nazorov a dat nieco dokopy teoretikov je tu dost  Beeee niektory vzdy skoncia pri tom istom ...ked mi nieco prestane funguvat v tu sekundu vyhodit a kupit.......................... gibson......... ?§!.
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.033 sekund, 22 otázok.