Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
17. November , 2024, 11:41:26
Strán: 1 ... 138 139 [140] 141 142 ... 172 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Marshall VS. Mesa Boogie  (Prečítané 522539 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #2085 kedy: 27. Máj , 2013, 19:41:48 »

Vies co ? Mne sa ta ukazka absolutne nepaci a som uprimne rad, ze moja Plexi hra diametralne inak. Nema ten hnusny "presence", co je v tom zvuku.

A ze ta nepresvedcim, ze to hra tlsto ?  Bavím sa skvele Budes hluchy, je to jasne. Na kazdom Marshalle, co som hral, som vzdy daval basy na 0, zaroven aj preto, aby to zbytocne na basoch nekreslilo. Proste je tam dostatok basov v celkovom tom zvuku. A hra to tucne.

Vsak to je super, ze sa ti to paci jak to mas. Len naco potom tvrdis, ze tlsty vintidz zvuk natocis na novom JTM? Pretoze nejak mi z toho co si napisal vychadza iba to, ze si so svojim ampom spokojny a nechces aby to hralo ako ten stary. Neprotirecis si trosku?  :) Ja cely cas tvrdim, ze stary marshall IMO nema zmysel riesit, pretoze ak chce mat clovek zvuk ako z tej progiho ukazky, nepotrebuje na to JTM zo 66 za 10000 dolarov. Navyse, ked pomaly kazde hralo inak.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2086 kedy: 27. Máj , 2013, 19:42:11 »

Tu musím súhlasiť s Branom, SLP aj 1987x boli vždy veľmi mohutné znejúce ampy a vždy som bojoval s prebytkom basov, nie tým, že su tenké. Na 2203 ich už môžem prihodiť, ale ten amp teda tiež nikdy nehral tenko. Závisí aj od gitary, ale hovoriť toto o Plexacoch, je divne.
Presne tak, ako pises. Zalezi od gitary. S LPckom a screamerom mam presne tento zvuk:

Ak toto nie je mohutne a tlste, tak ok.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2087 kedy: 27. Máj , 2013, 19:44:00 »

Na kazdom Marshalle, co som hral, som vzdy daval basy na 0, zaroven aj preto, aby to zbytocne na basoch nekreslilo.

Ziadny Marshall celkovo moc basov inak nikdy nemal a ked ich pridas, akurat sa to ked to je vybudene bude dost blatit. Preto aj ja automaticky, ked hram na Marshall plexi stahujem basy, lebo sa to zahuhle potom. Inak ale je fakt, ze Marshally vedia hrat tlsto poriadne (uz len kvoli prebytku stredov), akurat maju pomerne male spektrum frekvencne a controls su pomerne neucinne, to mi na nich dost vadi. Nehral som ale na original 67/68 plexi, tie su udajne najlepsie a najviac cenene.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #2088 kedy: 27. Máj , 2013, 19:44:24 »

Ani sa mi nechcelo komentovat, tiez som sa pobavil, ked som sa tu docital o tom ako zneju tenko 1959, 1987 a o JTM uz ani nevravim  Bavím sa skvele   A je fuk, ci nove alebo stare, hraju dobre vsetky, staci dobry box a nastavit.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2089 kedy: 27. Máj , 2013, 19:46:15 »

Ani sa mi nechcelo komentovat, tiez som sa pobavil, ked som sa tu docital o tom ako zneju tenko 1959, 1987 a o JTM uz ani nevravim  Bavím sa skvele   A je fuk, ci nove alebo stare, hraju dobre vsetky, staci dobry box a nastavit.
Nema vyznam sa vobec bavit o tejto teme.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2090 kedy: 27. Máj , 2013, 19:46:42 »

A je fuk, ci nove alebo stare, hraju dobre vsetky, staci dobry box a nastavit.

Fuk to zdaleka nie je, ale nechajme to radsej tak. Kuknite si tie dve ukazky toho stareho JTMka, nie 69 plexiny co som dal ako prvu a ak na novom JTM45 spravite taky zvuk, tak mi dajte vediet.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #2091 kedy: 27. Máj , 2013, 19:52:06 »

Nedame ti vediet, nemame k tomu spravnu hnilu gitaru a vybuchane repraky.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2092 kedy: 27. Máj , 2013, 19:53:20 »

Nedame ti vediet, nemame k tomu spravnu hnilu gitaru a vybuchane repraky.

To je fajn, aspon ma to nebude lakat kupit si novu JTM45. Na zdravie! Žmurk
Zaznamenané

kubo63
miestny štamgast

West Coast

« Odpoveď #2093 kedy: 27. Máj , 2013, 19:53:42 »

a ak na novom JTM45 spravite taky zvuk, tak mi dajte vediet.  :)

Ale vsak Branko sam povedal, ze taky zvuk sa mu nepaci. Cize sme vsetci spokojni. Aspon si nelezeme do kapusty a mozeme sa hadat, co to je tucny zvuk.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2094 kedy: 27. Máj , 2013, 20:02:44 »

Presne tak, ako pises. Zalezi od gitary. S LPckom a screamerom mam presne tento zvuk:

Ak toto nie je mohutne a tlste, tak ok.

kto je to? meat loaf? :D
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #2095 kedy: 27. Máj , 2013, 20:43:18 »

Ale vsak Branko sam povedal, ze taky zvuk sa mu nepaci. Cize sme vsetci spokojni. Aspon si nelezeme do kapusty a mozeme sa hadat, co to je tucny zvuk.  Bavím sa skvele
Preco mam pocit, ze on sa vyjadroval k tej povodnej nahravke?  No hanbím sa..
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
kubo63
miestny štamgast

West Coast

« Odpoveď #2096 kedy: 27. Máj , 2013, 20:50:10 »

Preco mam pocit, ze on sa vyjadroval k tej povodnej nahravke?  No hanbím sa..

O tomto bola rec

Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #2097 kedy: 27. Máj , 2013, 20:56:43 »

O tomto bola rec

No o tom pises ty, ale tam nepocujem nejak moc presencu o ktorom pisal Branko, preto sa cudujem ci pisete o tom istom videu.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2098 kedy: 27. Máj , 2013, 21:00:33 »

O tomto bola rec

Tak inak ak sa niekomu nepaci napriklad tento zvuk, tak potom asi fakt radsej pisme o krestanstve, filmoch a srandach.  A o Ciganoch trebars. Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 27. Máj , 2013, 21:01:57 od proghoper » Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2099 kedy: 27. Máj , 2013, 21:06:11 »

O tomto bola rec

Vidis... - k tomuto som sa vyjadroval.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 138 139 [140] 141 142 ... 172 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 23 otázok.