Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
30. November , 2024, 05:41:13
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Pozor Pozor Pozor!!!!!! falešný Gibsony v EU dovoz China  (Prečítané 30115 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #45 kedy: 20. Máj , 2009, 08:21:33 »

..nehovorím o lakomosti, ale o tom, že tiež prerobíš, pokiaľ si ich nedostal darom..za všetky tie Jacksony, Ibanezy a podobné gitky čo máš, si zaplatil toľko, ako ja za 1-2 vážnych gitár, ktoré nezaberajú toľko miesta..na hranie stejne potrebuješ vždy len jednu...

Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #46 kedy: 20. Máj , 2009, 08:23:39 »

A o akych chceš hovorit ? O 50-ročnych? Take si videl len na obrazku. :)
maš taky obrazok???nepredaš mi ho?Huh!? Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #47 kedy: 20. Máj , 2009, 08:24:12 »

A o akych chceš hovorit ? O 50-ročnych? Take si videl len na obrazku. :)

Vsetky Gibsony spred zhruba rok 1980 cenou bud stoja alebo idu hore. To je holy fakt, zbytocne budes filozofovat dalej. :) Plati zhruba priama umera ze cim starsi, tym ide rychlejsie hore. LP Customy trebars z konca 60tych rokov sa pred 7 rokmi dali zohnat zhruba za 4000 dolarov. Teraz idu po 10-15. LP Juniory z 50tych rokov isli v priebehu 5 rokov s cenami asi na trojnasobok. Les Paul Customy zo zaciatku 70tych na 1,5 az dvojnasobok. Nestaci? :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #48 kedy: 20. Máj , 2009, 08:30:42 »

Ked Les Paul Custom, tak cierny, biely alebo wine red. Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #49 kedy: 20. Máj , 2009, 08:32:09 »

Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #50 kedy: 20. Máj , 2009, 08:33:03 »

..nehovorím o lakomosti, ale o tom, že tiež prerobíš, pokiaľ si ich nedostal darom..za všetky tie Jacksony, Ibanezy a podobné gitky čo máš, si zaplatil toľko, ako ja za 1-2 vážnych gitár, ktoré nezaberajú toľko miesta..na hranie stejne potrebuješ vždy len jednu...

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha asi som dostal darom .... Je mi do plaču
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #51 kedy: 20. Máj , 2009, 08:34:03 »

Vsetky Gibsony spred zhruba rok 1980 cenou bud stoja alebo idu hore. To je holy fakt, zbytocne budes filozofovat dalej. :) Plati zhruba priama umera ze cim starsi, tym ide rychlejsie hore. LP Customy trebars z konca 60tych rokov sa pred 7 rokmi dali zohnat zhruba za 4000 dolarov. Teraz idu po 10-15. LP Juniory z 50tych rokov isli v priebehu 5 rokov s cenami asi na trojnasobok. Les Paul Customy zo zaciatku 70tych na 1,5 az dvojnasobok. Nestaci? :)
Tak kupuj. Za 5 rokov si milionar. :)   Ved som pisal vo svojom prispevku,že určite ročniky a kusy maju svoju cenu. Ale pre zberatelov. V opačnom pripade by ich prachatí,znami,hrajuci top gitaristi z celeho sveta bleskovo skupili a hrali na nich. Ale vono to tak neni. Na zdravie!
Zaznamenané
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #52 kedy: 20. Máj , 2009, 08:34:23 »

Joe: Tak to ťa potom nemusí srať že je kríza, rozdáš, zamestnáš sa..a je.. Na zdravie!
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #53 kedy: 20. Máj , 2009, 08:35:56 »

Joe: Tak to ťa potom nemusí srať že je kríza, rozdáš, zamestnáš sa..a je.. Na zdravie!
A ked mi dáš nejakého starého maršála tak sa za Teba prihovorím u nás v robote. :drink:Bude sa Ti u nás páčiť. Zdravíčko
Zaznamenané
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #54 kedy: 20. Máj , 2009, 08:36:36 »

Rudi: vonku je bežné, že profíci majú doma niekoľko takých gitár, veď si len mrkni napr. Grapowa, čo má za gitarky...to že ich nenosia po koncertoch je logické..ale napr Aldright alebo Norum, Sykes si stále nosia svoje CUSTOMY... Na zdravie!

FF: 100 bodov  ha ha ha Na zdravie!..
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #55 kedy: 20. Máj , 2009, 08:37:00 »

A kto ho zamestna ? Šak on okrem hrania nevie nič robit. Bavím sa skvele
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #56 kedy: 20. Máj , 2009, 08:37:58 »

Tak kupuj. Za 5 rokov si milionar. :)   Ved som pisal vo svojom prispevku,že určite ročniky a kusy maju svoju cenu. Ale pre zberatelov. V opačnom pripade by ich prachatí,znami,hrajuci top gitaristi z celeho sveta bleskovo skupili a hrali na nich. Ale vono to tak neni. Na zdravie!

zberatel ani nevie ako ta gitara hra. hlavne ze ju ma vo vitrine
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #57 kedy: 20. Máj , 2009, 08:39:00 »

Rudy: to hranie je tenký ľad..a u FF by mal Joe hrubý ľad... ha ha ha ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #58 kedy: 20. Máj , 2009, 08:39:47 »

ešteže teraz hrame stale tak nastroje ma nezaujimaju a ludi už vobec a kedže som mal všetko možne tak ma to ani nesere
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #59 kedy: 20. Máj , 2009, 08:40:21 »

A kto ho zamestna ? Šak on okrem hrania nevie nič robit. Bavím sa skvele
Však práca hrou,či ako bolo to heslo.No ništ priatelia,idem na jeden-dva/slovom dvanásť/komplety no a potom si zabrnkám na mojom Gibsone :).Vyzerá to dnes na pekný deň Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.