Takze skompletizoval som svoj pedalboard konecne, uz skoro aj nakablovany. MOZNO casom si poriesim nejaky chorus, najviac sa mi paci od Line6 (ten krabickovy) a od TCcka (tiez ten krabickovy).
Casom hodim nejake fotky, pripadne kratke popisy k jednotlivym krabickam.
Nedavno mi dosla posledna krabicka v mojom boarde - CoolCat UniVibe. Hra to ozaj dobre, jak na cistom, tak na skreslenom. Silny leslie efekt zaruceny.
Skusal som pred kupou 500€ roger mayer Voodoo Vibe (a kopu inych Vibe-ov) a okrem toho, ze ma pokkt nastaveni (pre mna nevyhoda), tak je zvukovo velmi blizky tejto cca 30 - 40 € krabicke. Ak hladate fajn Vibe pedal, tak odporucam. Je trú bajpas, zelezne telo, poriadny spinac jak na MXR efektoch, ziadne plastove jacky. Proste seriozna krabicka za malo penazi.
Zozadu pod baterkou sa da nastavit celkova hlasitost pedala malickym trimrom.
Stala sa mi taka vec, ze pri napajani adapterom pocut pri ZAPNUTOM efekte "oscilaciu", vlnenie, ci ako to nazvat... Pri baterke je efekt uplne tichucky, nesumi, nebrumi, nic... takze skor "chybu" vidim v adapteri, sieti a tak. Ci mate na to nejaky liek ? Skusal som to adapterom mimo pedalboardu. V pedalboarde mam ten napajac na x efektov, musim skusit cez neho este.