Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
16. November , 2024, 20:36:46
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SCHECTER ona alebo ona :)  (Prečítané 9647 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #45 kedy: 03. Jún , 2009, 14:18:20 »

ja osobne by som velmi chcel skusit akukolvek nedrnciacu a perfektne ladiacu sedmicku so slabymi humbuckermi. neviem ci niekto nieco take vyraba...
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #46 kedy: 03. Jún , 2009, 14:22:41 »

ja osobne by som velmi chcel skusit akukolvek nedrnciacu a perfektne ladiacu sedmicku so slabymi humbuckermi. neviem ci niekto nieco take vyraba...

snimace nie su problem vymenit na akejkolvek gitare... a to ostatne sa da najst bez problemov
Zaznamenané

stoka!
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #47 kedy: 03. Jún , 2009, 14:24:24 »

ja by som chcel strašne skúsiť drnčiacu sedemnástku zo silnými.... Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #48 kedy: 03. Jún , 2009, 14:24:37 »

Ok, kedy teda spravime session v skusobni?

Pripadne (ak bude zaujem) co mam priniest?

akurat mi volal kamarat s tym loomisom ze ju bere prave k Neuszerovi, cize mame moznost pockat tak 10 dni a spravit to potom aj s nou alebo skor a bez nej..
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 03. Jún , 2009, 14:26:40 »

Popiskujem si
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #50 kedy: 03. Jún , 2009, 14:32:07 »

Preboha preco slabe humbuckeri?

Podla mna taky ToneZone7 je prave taky slabsi humbucker (v porovnani z Blaze custom a podobne). Prave tento humbucker mam myslim uz v dvoch sedmickach (a obidve ladia :) ).
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #51 kedy: 03. Jún , 2009, 14:37:09 »

Preboha preco slabe humbuckeri?
pali je uchýlak na všetko protimetalove :)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #52 kedy: 03. Jún , 2009, 14:41:11 »

Mozem prist aj ja vyskusat?

nie

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Skoro som sa ostal - citaj OŠŤAL Si píš!!!  ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané

FigoRebel
nováčik
*
Príspevkov: 49

« Odpoveď #53 kedy: 03. Jún , 2009, 19:19:08 »

a ja tridsiatku so silnymi ale pevnymi :D:D:D
Zaznamenané
FigoRebel
nováčik
*
Príspevkov: 49

« Odpoveď #54 kedy: 03. Jún , 2009, 19:24:35 »

to je spravna poznamka, kludne sa mozme niekedy dohodnut ze sa stretneme vsetci spolu a bude si moct dojst kde kto poskusat ze co sa mu najviac pozdava.. ten loomis ma teraz ale kamarat pokazeny.. si predstavte ze mu padla kobyla dovnutra resp nejde to vobec povolit ten hurny vrut ako ked mate sprieceny zavit.. cize to asi nejaky tyzden, dva potrva kym mu to spravia..

no vyborne..tolko ochotnych a milych ludi  Na zdravie! v poslednej dobe stretavam uplny opak...a kedy myslite ze by to slo?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #55 kedy: 04. Jún , 2009, 10:57:33 »

navrhujem tak o 10 dni..
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #56 kedy: 06. Jún , 2009, 14:57:36 »

teraz ma napadlo....

ibanez APEX-1, je perfektne ladiaca, ma slabucke PAFka...
Zaznamenané

stoka!
Wundrbaum
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 90

« Odpoveď #57 kedy: 06. Jún , 2009, 15:37:57 »

Nuz....gitarku budem mat az v piatok redy...ked nebola pokazena tak hrala genialne...zvuk sa mi strasne paci ale aj zvuk kaolkovej gitky je paradny povedal by som ze ten loomis mi ale sedi tak o milimeter viacej ale inac je to dost podobne...vizualne rozhodne loomis pre mna ale bacha na krize ta gitara je ozaj kus dreva a po dlhsom hrani na stojaka to citim na krizoch....kludne sa mozte hlasit kto chce poskusat berem flasu vodky za session popripade sa vieme dohodnut aj na nakom zelensom honorari  Zdravíčko
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #58 kedy: 07. Jún , 2009, 09:59:54 »

ja ti poradim.. nekupuj si gitaru z netu, spravis lepsie.. a uz vobec nie z gitarovych eshopov, pretoze ti nedojde to, co ma.. my sme si objednali gitary - bolo nam povedane ze do 10 dni dojdu.. potom nam bolo povedane ze nastala administrativna chyba a ze nebudeme mat model 2008 ktory sa mal nachadzat v nejakom sklade, ale ze si pockame asi mesiac na nove modely 2009 ktore este len musia byt vyrobene.. a ze nie je iste ci si nahodou nebudeme musiet priplatit.. potom nam bolo povedane ze 'kvoli krize' sa firma schecter rozhodla neposlat zasielku a ze tak spravia az o dva mesiace.. tak sme cakali dva mesiace.. povedali sme si ze ok, whatever urcite sa oplati cakat.. a este k tomu 2009 model super.. prisiel oznam ze gitary su na slovensku dosli sme po ne.. kukam.. model 2008..hrozne zostelovane.. dal som 70 eur za to aby ta gitara bola vobec hratelna.. struny na nej mali asi 2 mesiace, gitara nemala naladene oktavy, prehnutie krku nula bodov.. potom som sa pustil do patrania na nete a zistil som, ze sme boli tak trochu ojebani, lebo kazda gitara znacky schecter ma garantovanu vystupnu kontrolu  v USA.. to znamena - model sa vyrobi v korei resp cine, posle sa z tovarne do USA, tam chlapici spravia vsetky tie upavy za ktore som si ja jak koko*t  zaplatil extra a daju tam stempel ze je to vobec normalny kvalitny hratelny nastroj vo forme nalepky USA schecter. ja som sklamany, gitaru si cez net uz nikdy takto nekupim..ak je niekto zvedavy cez ktory ze to eshop to bolo kupovane napisem mu cez PM..  jo a pre uplnu kompletku aj s fajockou bavime sa o modeli c-7 hellraiser, konkrektne v bielej farbe
No ked chce chalan Schecter, tak asi tazko si ich pojde poskusat do nejakeho kamenneho obchodu, cize bude nebude mat nic alebo jedine e-shop. Žmurk
A uz vobec by som "nekydal" na ten shop odkial sme to my kupovali.Prave naopak. Oni spravili jedinu chybu a sice to, ze nam napisali omylom nizsiu cenu a aj ju viacmenej museli dodrzat. Cize pre mna jedine plus. Za nic ostatne predsa nemozu pre boha.

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Mna skôr zaujíma rozdiel medzi Hellraiserom a Jeff Loomis modelom . Cenovo tam nieje az taky velky skok a myslim ze dokonca Loomis ma aj kufor v cene - to si isty niesom. Inac su tie gitary k vyskusaniu aj niekde inde ako v Thomanne ? niekde blizsie - najlepsie SR ,ale tak aj CR by bolo OK  Žmurk
Loomis ma telo swamp ash, ktore je o hodne tazsie ako C-7 mahagon. Zvukovo sme to priamo neporovnavali. Ma svetly hmatnik (neviem si spomenut na nazov dreva) s inym znacenim . Nema tie EMG 707 snimace rozpinatelne. A ma nadherne prijemny finish na dotyk. I ked celkovo sa mi urcite nepaci viac ako cerveny C-7. Žmurk  A nevsimol som si, ze by mal iny profil krku. Bude podla mna rovnaky ako pri C-7 No hanbím sa..

Ok, kedy teda spravime session v skusobni?
Pripadne (ak bude zaujem) co mam priniest?
susedy,sestry,sesternice,kamaratky,fanynky,atd.
EDIT - kua som myslel podla fotky, ze to pisal mlady Zakky. :D Takze semish nenos urcite sestry a sesternice.   Bavím sa skvele

« Posledná zmena: 07. Jún , 2009, 10:08:37 od Misko » Zaznamenané
Wundrbaum
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 90

« Odpoveď #59 kedy: 07. Jún , 2009, 10:27:41 »

ma rovnaky krk podla mna aj loomis aj c7 aspon mne sa na tom hralo skoro rovnako...a hmatnik ma javor...svetly...podla misa kolola jak ochcany ale tak...vis co miso mne sa napriklad nepaci vobec tvoja custom gitara ale ani trosku a co...  Bavím sa skvele proti gustu ziaden disputat
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 23 otázok.