Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 06:32:37
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Rastikov strakac zblizka :)  (Prečítané 17329 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #45 kedy: 24. Jún , 2009, 09:25:57 »

Strasne mi to pripomina stary nabytok u mojej babushky ... nech hra ako chce ... je skreda  Žmurk aj ked , opacil by som ako sa na nej hra ... rastis bez urazky  Na zdravie!

ty mas skaredy avatar, ty saso  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #46 kedy: 24. Jún , 2009, 10:09:25 »

potom ked si neumyjes ruku tak gitara sa lepi a radomir to nema rad.  ha ha ha
Bavím sa skvele Bavím sa skvele to som ešte nepočul že lepia sa na nu ruky  Bavím sa skvele  Pekna lopata  ,aky pan taky kram Bavím sa skvele   mahagonovy strakač velmi nezvykle ,ale mahagon hra vždy dobre a jolany straty hrali dobre aj s tym javorovym tielkom Zdravíčko

Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #47 kedy: 24. Jún , 2009, 10:18:24 »

ale mahagon hra vždy dobre

až tak dobre,že gibson musí nan nacapit javor,aby to malo aspon trochu prijatelny zvuk  Bavím sa skvele    mahagon je taká obyčajna vrrrba-povedal jeden gitarar Na zdravie!
Zaznamenané
Wundrbaum
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 90

« Odpoveď #48 kedy: 24. Jún , 2009, 10:23:23 »

nech to hra hocijak nedotk bych sa toho ani desatmetrovym klackem....bez urazky  Popiskujem si
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #49 kedy: 24. Jún , 2009, 10:25:22 »

kto si este mysli, ze by som mu dovolil sa toho dotknut ?
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #50 kedy: 24. Jún , 2009, 10:27:38 »

ani kuknut cez nepriestrelne sklo za poplatok 10 e ?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #51 kedy: 24. Jún , 2009, 10:30:44 »

Nehnevajte Rastika, lebo sa nasere a zrusi tuto temu Si píš!!! A basta !  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #52 kedy: 24. Jún , 2009, 10:34:06 »

Nehnevajte Rastika, lebo sa nasere a zrusi tuto temu Si píš!!! A basta !  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
..a gitaru daruje muzeu v Sobranciach... Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #53 kedy: 24. Jún , 2009, 11:53:18 »

Ja som sa ho uz dotkol a zmenilo mi to pohlad na cely zivot. Som frajer
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #54 kedy: 24. Jún , 2009, 20:25:14 »

až tak dobre,že gibson musí nan nacapit javor,aby to malo aspon trochu prijatelny zvuk  Bavím sa skvele    mahagon je taká obyčajna vrrrba-povedal jeden gitarar Na zdravie!
hlavne na SGčky lepia javor Bavím sa skvele  tie hraju najlepšia a su z mahagonu ,javor je tam na paradu a vrba?Huh!? to je koko*t ten gitarar Zdravíčko
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #55 kedy: 29. Jún , 2009, 00:57:02 »

hlavne na SGčky lepia javor Bavím sa skvele  tie hraju najlepšia a su z mahagonu ,javor je tam na paradu a vrba?Huh!? to je koko*t ten gitarar Zdravíčko
vyborna prilezitost na bezvyhradny suhlas, joe  Som frajer Na zdravie!
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #56 kedy: 29. Jún , 2009, 01:17:46 »

Hej. SGcka, povodne Les Paul Customy, Specialy a Juniory zneju fakt na rit.  Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
ivanb
pravidelný návštevník
Príspevkov: 209

« Odpoveď #57 kedy: 29. Jún , 2009, 20:20:44 »

No pani neviem ako  a podla čoho to môžete porovnáváť vy ,ale ja mám dve gitary z Kubanskeho mahagonu a to jeden LP a jeden špecial ,ale vyzerá ako strakač. no a poviem vám že to hrá ako hovado ,a ked niekto tvrdí že mahagon je na hovn. .Tak ešte nedržal vpazuroch gitaru z Kubanskeho mahagonu.Mr. Redwine môže potvrdiť jeho bordový Lp z Kuba-mahagonu je tiež super špica kvalita .Ak niekto povie že je to material na ho...Figu ,tak je to bud provokater ,alebo nevie o čom je reč ,alebo je na drogach . No a to že Rasťo neleští každý den gitaru ho sice nectí ,ale ja by som radšej vymenil svoje leštenie za to aby som vedel hrať ako on. To je len môj osobný názor

Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #58 kedy: 29. Jún , 2009, 22:13:41 »

Ked si spomeniem alebo vypatram,kto to povedal,tak dam vediet. Na zdravie!
Zatial som objavil len toto: prispevok Predator- """"   Mne sa najviac k tejto téme páčilo vyhlásenie jedného českého gitaristu a hudobného pedagóga v Muzikuse (nie som si istý, ale asi to bol Václav Veselý) - "Měl jsem posvátní úctu k mahagonu, ale pak mi jeden známy kytarář řekl - Ale vždyť mahagon, to je jenom taková vrba" ....""""    Na zdravie!   takže nie som sám,kto zaregistroval ten vyrok. Inač mne je srdečne jedno,kto ma aky nazor na mahagon,ktore drevo je naj. Pre mna je ovela dôležitejšie aby mi gitara vyhovovala a je mi fuk z čoho je vyrobená. Na zdravie!
« Posledná zmena: 29. Jún , 2009, 22:31:47 od udry » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #59 kedy: 30. Jún , 2009, 09:49:14 »

mimochodom, zacal som lestit gitaru, aj hmatnik... ale je to nadlho, neviem, kolko mi to bude este trvat  Nechajte ma vydýchať a reku ze vymenim struny aj a rovno po dlhom case krkovy a stredny snimac... tak som ich odtial vybral, nahodil druhe a zistil, ze este stale nemam letovacku  Smútim hlavne ze Valla sa dusoval, ked som mu daroval multak, ze nejaku pre mna ma a to som uz bol medzitym aj niekolko razy osobne v MA  Bacha na vec kamo! Bacha na vec kamo! Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.103 sekund, 23 otázok.