Valla
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 24. Jún , 2009, 17:52:24 » |
|
mozem spravit neni problem potom to je ina haluz
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 24. Jún , 2009, 17:52:47 » |
|
foter mal tak chvilu opacne naletovany Master na kombe, lebo uz neviem preco. som nevedel a takmer som sa posral jak som to zapol mi hlava brnela a srdce tlklo este pol hodinu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 24. Jún , 2009, 17:56:08 » |
|
foter mal tak chvilu opacne naletovany Master na kombe, lebo uz neviem preco. som nevedel a takmer som sa posral jak som to zapol mi hlava brnela a srdce tlklo este pol hodinu... to je rakenroll
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
javanne
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 24. Jún , 2009, 17:56:32 » |
|
foter mal tak chvilu opacne naletovany Master na kombe, lebo uz neviem preco. som nevedel a takmer som sa posral jak som to zapol mi hlava brnela a srdce tlklo este pol hodinu... kks, nemuseli Ta kriesit? Sak to musela byt strasnaaa jeba
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 24. Jún , 2009, 17:58:07 » |
|
foter mal tak chvilu opacne naletovany Master na kombe, lebo uz neviem preco. som nevedel a takmer som sa posral jak som to zapol mi hlava brnela a srdce tlklo este pol hodinu... este ze nemal opacne naletovanu fazu na chasis to by uz srdce dotlklo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 24. Jún , 2009, 18:19:13 » |
|
foter mal tak chvilu opacne naletovany Master na kombe, lebo uz neviem preco. som nevedel a takmer som sa posral jak som to zapol mi hlava brnela a srdce tlklo este pol hodinu... Dobry vrazedny nastroj pre srdcovo slabych. Len ich ponuknes - tu mas gitaru, zapni si a zahraj.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 24. Jún , 2009, 20:43:27 » |
|
treba mat nieco inac jak sa to robi jeden zosik som spravil ze sa pridavalo do lava Ale cisla si nechal klasicky?
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 24. Jún , 2009, 22:44:25 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 24. Jún , 2009, 22:51:15 » |
|
joe hod sem este nejake ukazky ppci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 25. Jún , 2009, 00:36:25 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 25. Jún , 2009, 14:14:30 » |
|
sak vies jak to chodzi :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 28. Jún , 2009, 21:33:53 » |
|
takto do oho hraju krabičky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 28. Jún , 2009, 21:53:11 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290
on a journey to become a musician...
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 28. Jún , 2009, 21:57:07 » |
|
Joe ty by si nemal posielat ukazky ampov - tebe by to znelo rovnako aj keby si hral na balalajke
|
|
« Posledná zmena: 29. Jún , 2009, 18:42:17 od Rotanimod »
|
Zaznamenané
|
Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain And you are young and life is long and there is time to kill today And then one day you find ten years have got behind you No one told you when to run, you missed the starting gun.
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 28. Jún , 2009, 23:23:06 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|