Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 11:28:02
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Triaxis Mesa/Boogie  (Prečítané 4730 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
marowak
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 22. Jún , 2009, 14:15:52 »

Predal som to Griglakovi aj s tym slavnym koncakom a som rad že  to nemam,Nikdy som to nepočul hrat dobre a vačšina čo to mali su radi že to predali Zdravíčko
No prave som minuly stvrtok na tom pocul FG hrat nazivo a som sa skoro po**al, aky zvuk z toho liezol. Urcite ma na tom podiel cely retazec, teda pocnuc od gitaristu, cez nastroj az po koniec. Nepripadalo mi to, ze je to shitofka. Preto ma to zaujalo aj sa na to pytam, lebo predtym som o tom nevedel. Hmmm, este velmi vela veci neviem... Smútim
Zaznamenané
marowak
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 22. Jún , 2009, 14:19:42 »

niekde som tu pocul posledne dva dni vyjadrenia, ze nikto u nas nema lepsi sound ako momentalne Griglak...
Na e-bay som to videl za cca 1500 euri, ver. 2.01...
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #17 kedy: 22. Jún , 2009, 14:20:25 »

niekde som tu pocul posledne dva dni vyjadrenia, ze nikto u nas nema lepsi sound ako momentalne Griglak  Bavím sa skvele inak po kolko idu teraz asi hrane tieto masiny a ktora verzia bola naj? ta 1 alebo 2 alebo 2.1?
to bol Rasto a to je blbost,ale Fero vie hrat a ked tam bude hrat na beck tak to bude dobre,ja som bol u nas na nich ale mne sa ten zvuk nepači ani trochu,mal som to veim ako to hra a ešte raz ..lepši preamp je studio a o dost Zdravíčko
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #18 kedy: 22. Jún , 2009, 14:22:09 »

Na e-bay som to videl za cca 1500 euri, ver. 2.01...
to je strašne vela tam je problem cena ,je to predražene  za 400€ kupiš studio a vybavene
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #19 kedy: 22. Jún , 2009, 14:25:42 »

to bol Rasto a to je blbost,ale Fero vie hrat a ked tam bude hrat na beck tak to bude dobre,ja som bol u nas na nich ale mne sa ten zvuk nepači ani trochu,mal som to veim ako to hra a ešte raz ..lepši preamp je studio a o dost Zdravíčko

hmm studio poznam velmi dobre.. poznam chalana co s tym hra do upraveneho tesla koncaku a znie to hrozne.. fakt ze hrozne navyskovana pila..asi dost zavisi od koncaku co?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #20 kedy: 22. Jún , 2009, 14:29:21 »

hmm studio poznam velmi dobre.. poznam chalana co s tym hra do upraveneho tesla koncaku a znie to hrozne.. fakt ze hrozne navyskovana pila..asi dost zavisi od koncaku co?  Bavím sa skvele
hlavne  Na zdravie! ale to je take tenke ukvičane furt.Rastisovi sa to pači lebo ma tu bugacku hlavu od Garaja ktora hra asi aj lepšie ako triax ale mne to nič nehovori
Zaznamenané

marowak
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 22. Jún , 2009, 14:30:15 »

Aky koncak potom k tomu zapasuje, aby sa nestratila kvalita? Ci podla lubovole? Ake lampy pouziva studio?
kaolko pise, ze zly koncak dokaze zhyzdit dobry zvuk, co je uplne logicke...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #22 kedy: 22. Jún , 2009, 14:37:14 »

len studio ma jednu blbu vlastnost.. ze to nema midi cize zas o starost naviac ako prepinat kanaly.. a nie nadarmo sa to vola studio preamp.. ak si spominam este dobre tak to ma spolocne korekcie pre oba kanaly, coz nie je zrovna vyhra.. nie nadarmo sa to vola studio preamp.. natocis jeden zvuk a ak potrebujes nahrat iny, hras sa s korekciami nanovo zakazdym
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #23 kedy: 22. Jún , 2009, 14:41:00 »

podla mna to je jedno aky koncak - ten preamp MUSI hrat dobre aj do domaceho kina. samozrejme ked mas potom namiesto tych hifi reprakov klasicky gitarovy.
Zaznamenané

marowak
Hosť
« Odpoveď #24 kedy: 22. Jún , 2009, 14:49:49 »

podla mna to je jedno aky koncak - ten preamp MUSI hrat dobre aj do domaceho kina. samozrejme ked mas potom namiesto tych hifi reprakov klasicky gitarovy.
Ked sa mysli koncak u gitaristov, co pouzivaju tieto drahsie, lepsie gears, vzdy to byva lampas? Existuju aj ine alternativy? Moze niekto hrat z preampu cez mix do P.A.?
Velakrat som videl, ze pri ozvuceni velkych priestorov sa snima zvuk mikrofonmi zo stackov, co maju hraci za sebou a potom to ide asi do mixu a P.A., ci?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #25 kedy: 22. Jún , 2009, 14:58:26 »

mne tie vsetky stare mesinacke veci zneju stejne, od Studio preampu cez Calibre, Dual Calibre az Marky. su tam nejake zvukove rozdiely medzi modelmi, ale podla mna dost bezvyznamne. ja mam ten zvuk rad, tak si predstavujem tlsty lead solovy zvuk. Triaxis som v zivote neskusal, iba co som o nom cital a pocul nazivo - je to furt ten jeden rovnaky sound, ako ostatne nonRecto buginy. Griglak by mohol kludne hrat s tym istym vysledkom na Studio preamp, aj ho myslim kedysi mal. na Triaxe si ale moze nastavit viacej variantov toho zvuku, co na Studiu nemoze, tak preto logicky pouziva Triaxis. ale je to jedno, lebo ako povedal JOE, Griglak vie hrat a jemu bude zniet vzdy vsetko dobre, nech to bude hocico... a ked to niekoho zaujima, tak Acoustic 16x hra lepsie jak tieto Buginy o ktorych tu je rec  Som frajer
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #26 kedy: 22. Jún , 2009, 15:00:20 »

Ked sa mysli koncak u gitaristov, co pouzivaju tieto drahsie, lepsie gears, vzdy to byva lampas? Existuju aj ine alternativy? Moze niekto hrat z preampu cez mix do P.A.?
Velakrat som videl, ze pri ozvuceni velkych priestorov sa snima zvuk mikrofonmi zo stackov, co maju hraci za sebou a potom to ide asi do mixu a P.A., ci?

tak sa to robi bezne - z preampu do koncaku a do bedne a odtial mikrofonom do mixpultu a PA. Griglak v poslednom case ide cez speaker simulator do PA, neviem ci od preampu alebo od koncaku, ale uz davno si nezvuci mikrofonom box, aspon co som si vsimol...
Zaznamenané
marowak
Hosť
« Odpoveď #27 kedy: 22. Jún , 2009, 15:04:30 »

tak sa to robi bezne - z preampu do koncaku a do bedne a odtial mikrofonom do mixpultu a PA. Griglak v poslednom case ide cez speaker simulator do PA, neviem ci od preampu alebo od koncaku, ale uz davno si nezvuci mikrofonom box, aspon co som si vsimol...
Ved aj mne vrtalo v hlave, ze som pred jeho speakrom na kolieskach nevidel mic. Gitarista z predkapely v muzeu mal kombo Peavey a ten mic pred nim mal. Takze speaker simulator? Zasa pre mna daco nove. Dakujem rastis za info... Žmurk
« Posledná zmena: 22. Jún , 2009, 15:05:14 od marowak » Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #28 kedy: 22. Jún , 2009, 15:05:51 »

ale uz davno si nezvuci mikrofonom box, aspon co som si vsimol...
..možno hra na plejbek... Bavím sa skvele    / sorry,nedalo mi/
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 22. Jún , 2009, 15:07:48 »

marowak - Griglak pouziva co som pocul nejaky model od firmy Palmer, vraj je dobry a dokaze ist aj spoza koncaku, nie len spoza preampu.

dnes uz je vela moznosti aj v ramci SW, je tu vo fore na to kopec tem.
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 23 otázok.