Angus
nováčik
Príspevkov: 23
|
|
« kedy: 27. Jún , 2009, 17:00:54 » |
|
za polovicnu cenu alebo aj lacnejsie alebo druha moznost rady kde by som zohnal original pouzivany alebo novy za lacnejsiu cenu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 27. Jún , 2009, 17:07:49 » |
|
hral si na takom originalnom niekedy ? kolko si ochotny za to zaplatit ? pytam sa len so zvedavosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Angus
nováčik
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 27. Jún , 2009, 17:14:29 » |
|
hral si na takom originalnom niekedy ? kolko si ochotny za to zaplatit ? pytam sa len so zvedavosti hral som len na kopii a vyhovovala mi a pacil sa mi jej zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 27. Jún , 2009, 17:21:09 » |
|
no vsak aj napis, kolko by si za taky nejaky zosik dal...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Angus
nováčik
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 27. Jún , 2009, 17:23:47 » |
|
no za robeny tak okolo 330 euro ale aj tak neviem lebo sa tomu nerozumiem vôbec aj by som potreboval poradit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 27. Jún , 2009, 17:27:27 » |
|
no vsak sa spytaj - co by si potreboval poradit ?
inak tieto zosiky hraju az ked revu jak pavian, inak je to take nijake, s tym treba ratat...
aku mas bednu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Angus
nováčik
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 27. Jún , 2009, 17:34:46 » |
|
bednu nemam zatial ziadnu ja mam len kombo tranzistorove a scel by som po prazdninach riesit bednu od Marshallu 1960 A a tento zosik ja hram Hard rock a na kapelku je to moje kombo moc slabe a nescem zbytocne vyhadzovat peniaze na nejake nove kombo ale na nieco poriadnejsie nech uz to ma zvuk a toto sa mi tak pozdava
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 27. Jún , 2009, 17:51:44 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 27. Jún , 2009, 18:38:54 » |
|
Ked uz tu je ta tema asi za kolko idu teraz tieto hlavy z druhej ruky? Spekulujem aj ja nad niecim takym, len sa neviem rozhodnut.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 27. Jún , 2009, 18:44:02 » |
|
a tento zosik ja hram Hard rock
no stari rockeri na tych plexinach a podobnych - kách hrávali,lebo vtedy nič vhodnejšie a lepšie nebolo / progi už štartuje / Ale v sučasnej dobe je aparatov vhodnych na hard rock plná rit. Ale inač dobra volba. Ja tiež občas uvažujem o kupe 1987-samozrejme funglovka,ale potom si poviem,načo vyhadzovat prachy za p.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 27. Jún , 2009, 18:55:08 » |
|
,ale potom si poviem,načo vyhadzovat prachy za p..... no sak prave, ale cloveka to taha dost.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
yjm111
náhodný pocestný
Príspevkov: 129
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 27. Jún , 2009, 19:28:05 » |
|
ze p.....a?je to ešte stále naj aparát na hard rock a s vhodnou krabičkou kludne aj metal,štvordiera je štvordiera.
|
|
|
Zaznamenané
|
PRS custom 24 10 top Mesa dual recto 2 channel+mesa recto box
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 27. Jún , 2009, 19:59:35 » |
|
je to ešte stále naj aparát na hard rock
prečo naj ? mysliš,že na Mesa,Engl,VHT,Rivera,atd. a aj nove Marshalle sa hard rock hrat neda?Ja myslim že v pohode dá. Ale pokial niekomu vyhovuje Plexi o.k.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Angus
nováčik
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 27. Jún , 2009, 20:52:59 » |
|
Ked uz tu je ta tema asi za kolko idu teraz tieto hlavy z druhej ruky? Spekulujem aj ja nad niecim takym, len sa neviem rozhodnut. no je to tazke sa rozhodnut lebo je toho dost vela
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 27. Jún , 2009, 20:56:00 » |
|
za 400-500 E kupis taku low gainovu hlavu uz aj original ze ju dosmrti nezoderes.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|