Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 14:38:10
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: kto by mi vedel vyrobit kopiu lampovej hlavy marshall1987x 50W verzia  (Prečítané 3859 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Angus
nováčik
*
Príspevkov: 23

« Odpoveď #15 kedy: 27. Jún , 2009, 21:57:16 »

za 400-500 E kupis taku low gainovu hlavu uz aj original ze ju dosmrti nezoderes.

a aku znacku to by som rad vedel ?
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #16 kedy: 27. Jún , 2009, 21:58:12 »

a aku znacku to by som rad vedel ?

vseliaku aj marshall napriklad   JCM 900 konkretne

Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Angus
nováčik
*

« Odpoveď #17 kedy: 27. Jún , 2009, 22:07:56 »

za 400-500 E kupis taku low gainovu hlavu uz aj original ze ju dosmrti nezoderes.
no scel by som rad vedet aku znacku ale ja potrebujem nieco cenovo lacnejsie a aspon trocha dobru kvalitu ktora je dostupna tak do 330 euro a scel by som tu plexinu
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #18 kedy: 27. Jún , 2009, 22:09:29 »

vsak normalne marshall uz dosetri zbytocne budes nejake robene kokotiny kupovat, akurat sa toho nebudes vediet zbavit potom
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #19 kedy: 27. Jún , 2009, 22:13:33 »

prirodzeny vyvoj. kupovat blbosti a po rokoch ked sa to zrata tak je to 2000 eur a rarohy nepredajne.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #20 kedy: 27. Jún , 2009, 23:21:14 »

kup si ojazdeny aparat od Rozdalovskeho, on kopiruje marshallov odjakziva.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Angus
nováčik
*

« Odpoveď #21 kedy: 27. Jún , 2009, 23:44:29 »

kup si ojazdeny aparat od Rozdalovskeho, on kopiruje marshallov odjakziva.
odkial je ten Rozdalovsky a ake ma ceny a ako to vypada ci je to take iste ako ten marshall aj zvukuvo aj esteticky? to by som rad vedel proste potrebujem vyzistit aby som nekupil blbost
Zaznamenané
IBANEZ2
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 137

Pride den, ta zabijem nozom!

« Odpoveď #22 kedy: 27. Jún , 2009, 23:46:45 »

Alebo oslov vallu tuna na fore, on do hlav zabudovava aj dymove efekty...

Ale vazne, robenak by som nekupoval, aj ked som kedysi aj nad tym uvazoval. Ked ta to prejde, tak sa toho tazko zbavis a ked tak tak za bagatelnu sumu aj to budes rad Na zdravie!
Zaznamenané

Moj chudobny studentsky gear:
Ibanez RG350 EX
Marshall JCM 2000 Dsl401
Zoom G2
... a dalej kable ktore sa furt jebu.
udry
Hosť
« Odpoveď #23 kedy: 28. Jún , 2009, 00:27:50 »

Ale vazne, robenak by som nekupoval, aj ked som kedysi aj nad tym uvazoval. Ked ta to prejde, tak sa toho tazko zbavis a ked tak tak za bagatelnu sumu aj to budes rad Na zdravie!
Povedal by som,že percentualne bude možno ta strata rozdielna.  Ale niekedy väčšia strata % z menšej sumy/  robenak/ je vyhodnejšia ako menšia z velkej/ firemnak/. Na zdravie! V takychto veciach treba mat jasno- čo chcem,načo to chcem,prečo to chcem,hobby,amater,poloprofi,nebodaj aj profi, perspektiva do buducna,finančne možnosti,gitarove schopnosti atd. Všetko treba zvažit a podla toho sa rozhodnut. Zdravíčko
« Posledná zmena: 28. Jún , 2009, 00:36:50 od udry » Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #24 kedy: 28. Jún , 2009, 01:13:23 »

Povedal by som,že percentualne bude možno ta strata rozdielna.  Ale niekedy väčšia strata % z menšej sumy/  robenak/ je vyhodnejšia ako menšia z velkej/ firemnak/. Na zdravie! V takychto veciach treba mat jasno- čo chcem,načo to chcem,prečo to chcem,hobby,amater,poloprofi,nebodaj aj profi, perspektiva do buducna,finančne možnosti,gitarove schopnosti atd. Všetko treba zvažit a podla toho sa rozhodnut. Zdravíčko
A este podla velkosti kosickov babky  :)
Zaznamenané
IBANEZ2
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 137

Pride den, ta zabijem nozom!

« Odpoveď #25 kedy: 28. Jún , 2009, 07:54:38 »

Presne tak. Ak si dobry matematik tak si musis zostavit niekolko rovnic, pretoze neznamich je tam viac... Bavím sa skvele
Ale vazne, sam asi  najlepsie vie, co chce... :)
Zaznamenané

Moj chudobny studentsky gear:
Ibanez RG350 EX
Marshall JCM 2000 Dsl401
Zoom G2
... a dalej kable ktore sa furt jebu.
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 22 otázok.