Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 15:24:12
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: preamp na cisty zvuk  (Prečítané 4671 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #30 kedy: 02. Júl , 2009, 14:06:35 »

jj mohlo by to byt fajn.. a presne ako vravis design nic moc,je to pomerne odpudzujuce..
ako, tu sa vacsinou dozvies veci v style ze: ano chalani, poznam to, cital som o tom  ha ha ha ale to je v poriadku, stale ako narod nie sme moc majetni a ak sme tak to neinvestujeme do aparatov a tak.. mna potesi kazda rada, ktora mi da moznost premyliset veci.. inak zacinam zvazovat ze si poridim mozno fakt radsej separe amp na ciste zvuky.. classic30 mi je sympaticky viac nez dost.. 
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #31 kedy: 02. Júl , 2009, 15:27:12 »

H Ketner ma jeden rackovy čisty fendrovsky..myslim creem mashin alebo tak nejak,simulacie nikdy nehraju ako lampa a na čistom  su ovela horšie ako na skreslenom

Simulácie na čistom zvuku mi hrajú perfektne. Možno aj lepšie ako na skreslenom. Lampový aparát kvôli čistému zvuku už by som si nekupoval.

kaolko - na Line6 by si si mohol nastaviť niekoľko druhov dosť odlišných čistých zvukov. A pritom naozaj výborne znejúcich a pocitovo by sa ti na nich dobre hralo. Samozrejme treba tie zvuky z veľa simulácii povyberať, ponastavovať...
« Posledná zmena: 02. Júl , 2009, 15:29:15 od Pitu » Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #32 kedy: 03. Júl , 2009, 08:25:57 »

A co ina gitara? :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #33 kedy: 03. Júl , 2009, 08:48:01 »

A co ina gitara? :)

v tom to nebude, na tej schectere mam moznost rozpojit tie aktivky na single a docielit tym zlepsenie, ale hlavna vec sa deje v ampe ako takom
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #34 kedy: 03. Júl , 2009, 08:53:32 »

karol, nespekulujes zas moc?  Popiskujem si
Zaznamenané

stoka!
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #35 kedy: 03. Júl , 2009, 08:55:15 »

Nechce sa mi verit, zeby bol AZ TAKY ZLY ten cisty zvuk... Co tomu chyba, alebo... co je nanom zle ? Daj nejaku vernejsiu ukazku cisteho zvuku.
 Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #36 kedy: 03. Júl , 2009, 09:05:30 »

nie nespekulujem, nebojte :D ide mi fakt aj o dobry cisty sound.. vcera som skusil napojit fazulu do returnu a bolo to na bezny strumming ovela lepsie, bolo sice pocut ze tam je chemia, ale bolo to obstojne.. ten peavey cisty zvuk sa hodi tak maximalne na preefektovane vybrnkavanie.. :)
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #37 kedy: 03. Júl , 2009, 09:08:15 »

nie nespekulujem, nebojte :D ide mi fakt aj o dobry cisty sound.. vcera som skusil napojit fazulu do returnu a bolo to na bezny strumming ovela lepsie, bolo sice pocut ze tam je chemia, ale bolo to obstojne.. ten peavey cisty zvuk sa hodi tak maximalne na preefektovane vybrnkavanie.. :)

akú máš fazuľu?  1, 2, XT?
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #38 kedy: 03. Júl , 2009, 09:10:06 »

to bol pod 2.0 myslim.. nie je moj, ale mame ho v skusobni tak sme s kamaratom skusili ze co to da..
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #39 kedy: 03. Júl , 2009, 09:41:57 »

to bol pod 2.0 myslim.. nie je moj, ale mame ho v skusobni tak sme s kamaratom skusili ze co to da..

treba sa s tým pohrať. Pekné čisté zvuky ti vyjdú aj z niektorých skreslených simulácii po stiahnutí gainu.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #40 kedy: 03. Júl , 2009, 10:12:11 »

treba sa s tým pohrať. Pekné čisté zvuky ti vyjdú aj z niektorých skreslených simulácii po stiahnutí gainu.

tych skreslenych zvukov je tam skoda trocha.. skusal som aj tie, ze ako tam hraju ale je to hroza.. take zastrete to bolo a prebasovane.. tie ciste fakt velmi v pohode, ale skreslenia urcite nie, tie treba tahat z ampu priamo..  Zdravíčko
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #41 kedy: 03. Júl , 2009, 10:59:57 »

tych skreslenych zvukov je tam skoda trocha.. skusal som aj tie, ze ako tam hraju ale je to hroza.. take zastrete to bolo a prebasovane.. tie ciste fakt velmi v pohode, ale skreslenia urcite nie, tie treba tahat z ampu priamo..  Zdravíčko

Hovoril som o čistých zvukoch na skreslených kanáloch, keď stiahneš gain. Treba sa pohrať aj s korekciami.
Aspoň na PODxt natočím výborné čisté zvuky.
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 23 otázok.