Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 10:05:35
Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Moj home/hand made stratocaster..  (Prečítané 12106 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
ragr
nováčik
*
Príspevkov: 52

« kedy: 24. Júl , 2009, 12:23:18 »

No takze asi po zhruba dvoch rokoch to vyzera byt konecne celkom slubne:)mam uz na tom struny sice len pat chyba mi tenke ecko ale to mi dnes kamos donesie..:)a elektriku este nemam mam len snimac nepojeny rovno na zastrcku...a okrem laku mi chyba este dekel na elektroniku a nejake te konecne upravy krasy:)...telo je jelsa krk javor hmantik palisander...jelsu mam od sivcaka javor a palisandeer od kellera...igor mi robil v podstate cely hmatnik cize od rezania drazok na prazce cez brusenie radiusu po nabitie prazcov a zabrusenie prazcov...aj ked nabit som si ich chcel sam len ma igor troska predbehol :)takze touto cestou mu chcem za to este raz podakovat ze bol taky ochotny a spravil mi to...ostatne sa da povedta ze som robil ja :)takze gitara ladi zatial celkom slusne chce to vsak este nejaky upravy...poriadne preladit oktavy a tak zvuk je tiez celkom slusny..struny nedrncia...takze zatial len take postrehy no hral som na nej asi do kopy dve hodiny takze teraz sa aj tak este neda nejak robit zavery:) a este nejake fotky ....

edit:

Takze vcera rano o pol osmej som prisroboval posledny srobik na ramiku na snimace, vsetko je teoreticky ako ma byt nejake te chybicky krasy ktore som dufal ze nebude ale predsa len su, ale o tych vam rozpravat nebudem  Beeee zvuk ma dobry aj cez aparat snimace od slapaka su velmi dobre za tu cenu, takze som vcelku spokojny  :) Fotky su dole  Žmurk

« Posledná zmena: 09. September , 2009, 17:50:32 od ragr » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 24. Júl , 2009, 12:30:14 »

super. dorob to a hraj na tom co najviac.
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #2 kedy: 24. Júl , 2009, 12:44:01 »

Sranda velika.Fender s gibsonackou kobylkou.To som uz niekde videl  Beeee Status Quo
Zaznamenané
ragr
nováčik
*

« Odpoveď #3 kedy: 24. Júl , 2009, 12:48:34 »

no vlastne je to moja jedina gitara ak neratam klasiku a poziacaneho strata za 5k aj s kombom  :) takze insie ako hrat na tom mi nezostava, este by som potreboval poradit ake snimace na to? henten co tam mam(mam aj druhy ale momentalne je na tom strate boli tam len single) je asi tak za 300skk od sivcaka nie je zly ale predsa by som tam chcel nieco lepsie :)uvazoval som nad niecim od slapaka to by tam bolo tak akurat cenovo len nejak neviem aky :)chcem to viac na skresleny zvuk metal...neplanujem podladovat

to brdo prvy: no cela gitara je tak z napadov a chuti z pomaly dvoch rokov a tak trosku hardweru co som mal doma:)ale tak hento viac menej chcel od zaciatku ...nemam rad fenderake kobylky...hentak je robena aj cortka tusim kx7..taka biela :)a je to dost pohodlne na ruku takze :)sice som musel zapustat ale tak pohode:)
« Posledná zmena: 24. Júl , 2009, 12:51:58 od ragr » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 24. Júl , 2009, 12:58:16 »

ragr - pories si hlavne dobry aparat, to je dolezitejsie, ako snimace... ja nemam problem hravat aj na lacakoch, ked ine akurat nemam.. snimace sa moc precenuju :)
Zaznamenané
ragr
nováčik
*

« Odpoveď #5 kedy: 24. Júl , 2009, 13:00:49 »

no mam kustom tube12A na domace cvicenie je tam jedna lampa v perdzosiku nemam ho dlho zatial vyzera dobre..plus digitech rp55 co mozno neni az taka vyhra ale mne sa celkom paci :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 24. Júl , 2009, 13:02:58 »

nooo... takze - ak Ta teda zaujima moj nazor - hento daj mladsiemu braskovy a poriad si normalny klasicky aparat, dnes uz aj slusne lampace s dobrym zvukom stoja par korun... a potom si kup snimace - z lacnych co poznam, tak SBS su fajn, aj ceske RMpickups su fajn...
Zaznamenané
ragr
nováčik
*

« Odpoveď #7 kedy: 24. Júl , 2009, 13:06:49 »

nastava problem mladsieho brata nemam :Dtakze este chvilu s tym vydrzim...a na akolko mam 16 a nejak teraz nehladaju vsade brigadnikov a ja niesom az taky gitorovy mag a moji rodicia ma az tak nedotuju peniazmi som rad ze po dlhej dobe mam vobec na com cvicit:)
« Posledná zmena: 24. Júl , 2009, 13:29:18 od ragr » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 24. Júl , 2009, 13:09:27 »

na avatare vyzeras starsie :)
Zaznamenané
ragr
nováčik
*

« Odpoveď #9 kedy: 24. Júl , 2009, 13:14:32 »

asi by som si ju mal zmenit.. :)ako chcel som VK112 ale to sa tatovi nejak nevydelo...keby zarabam a mam na to kupim si urcite celolampu a po niecom tako m akom mam ja ani nekuknem ale ja vlastne neviem ani hrat ...hram uz asi treti rok ale do teraz som sa trapil s klasikou, elektriku mam asi tak pol roka a som s toho dost mimo takze aspon nieco :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 24. Júl , 2009, 13:36:26 »

inak pozeram, ze si bol lenivy pekne pozaoblovat telo... ci to naschval si tak malo zrazil tie hrany ?
Zaznamenané
ragr
nováčik
*

« Odpoveď #11 kedy: 24. Júl , 2009, 13:49:15 »

no ono to neni kopia fenderu ....vid ibanez hlava a tune o matic..:) a to zaoblenie vypliva tiez tak trosku aj vyberu frezovacich vrtakov:)ale lubi sa mi to tak ako to je a nechcem to mat gulate ako fender....a neplanujem ani dorabat tie zaoblenia na ruku a brucho zbytocny zasach podla mna....a tvar tela som kreslil viac menej ja...z jedneho maleho obrazka som kadejako meral potom prenasobil mierkou a zakresloval na os...a tak takze nic nie je original :)
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #12 kedy: 24. Júl , 2009, 14:20:21 »

ta gitara je teda vazne dost gulas, zmes vsetkeho mozneho, co je celkom sympaticke, budes ju aj nejako farbit? pretoze mne osobne kresba toho dreva sa vobec nepaci
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
ragr
nováčik
*

« Odpoveď #13 kedy: 24. Júl , 2009, 15:17:02 »

no je to tak trosku gulas ale ja som to tak viac menej chcel....a az ked som uz vlastne vedel ze co ako bude tak smo objavil cortky KX co je vlastne konecna podoba ako to bude vyzerat...vsetko mam tak isto este aj rozmiestnenie potenciometrou a prepinaca...a chcel by som to morit a lakovat...ako viem ze jelsa nema prave najkrajsiu kresbu ale neviem s prednejs strany mi pride celkom pekna a o zadnej strany mi to az tak nevadi :)rozmyslal som o cervenom moridle nieco ako toto len skor tmavsie a tak do hneda viac...... a na vrch matny lak
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #14 kedy: 24. Júl , 2009, 15:35:32 »

na avatare vyzeras starsie :)
Bavím sa skvele kua skoro som si cvrhol  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.