mn
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 13. November , 2009, 10:52:25 » |
|
skoda je len, ze sa v Blave prekryva so Sebanom ..
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 13. November , 2009, 11:14:18 » |
|
skoda je len, ze sa v Blave prekryva so Sebanom ..
s kym tak tomu sa vravi konkurencia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 13. November , 2009, 11:22:40 » |
|
s kym tak tomu sa vravi konkurencia no comment, vies, co by som Ti na to povedal
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 13. November , 2009, 11:48:23 » |
|
nie praveze ma u mna velke plus za to ze sklbil heavy metal s krestanstvom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 13. November , 2009, 11:50:35 » |
|
nie praveze ma u mna velke plus za to ze sklbil heavy metal s krestanstvom Co je na tom take pozitivne?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 13. November , 2009, 12:15:46 » |
|
Co je na tom take pozitivne?
pozitivne na tom je to, ze v cirkvi je plno fanatikov ktori vyhlasuju ze vsetko co je rock alebo metal je automaticky satanisticke... nevsimaju si vsak ze rock je len forma a obsah je druha vec... a krestanski rockeri pomahaju burat bludy hlasane tymito fanatikmi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 13. November , 2009, 13:30:07 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 13. November , 2009, 13:38:23 od poprocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 13. November , 2009, 13:41:31 » |
|
a krestanski rockeri pomahaju burat bludy hlasane tymito fanatikmi ... to je taky isty blud, ako že rockeri zachránia daždove pralesy alebo chudobu v Afrike...
|
|
« Posledná zmena: 13. November , 2009, 13:42:04 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 13. November , 2009, 14:11:25 » |
|
no co je lepsie ked bono pocas toho blikotajuceho cirkusu co zozerie viac energie ako priemerny africky stat rozprava o utlaku, chudobe a globalizacii. bodaj by sa rano zobudil v africkej chatrci, moze zacat konecne nieco robit ako sa fotit s obamom.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 13. November , 2009, 14:14:55 » |
|
no co je lepsie ked bono pocas toho blikotajuceho cirkusu co zozerie viac energie ako priemerny africky stat rozprava o utlaku, chudobe a globalizacii. bodaj by sa rano zobudil v africkej chatrci, moze zacat konecne nieco robit ako sa fotit s obamom.
Asi tak. Ale fanynkam aspon zaslzia ocka a pokupuju albumy U2. Dalsi podobny expert je Al Gore.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 13. November , 2009, 17:18:38 » |
|
Kecy o zachrane tretieho sveta patria ku koncertom U2 presne tak ako gilotina ku konceretu A. Coopera.
Celkom to vystihuje tento vtip: ... na pódiu stojí Bono ... hudba stíchne ... do elektrizujúceho ticha začne Bono pomaly tlieskať rukami ... a hovorí ... "Pri každom tlesknutí mojich rúk zomrie v dôsledku extrémnej chudoby dieťa, s tým by svet mal niečo urobiť" .... ticho pokračuje, Bono pomaly tlieska, keď sa z hľadiska ozve: "Tak prestaň tlieskať, ty bastard"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 14. November , 2009, 10:20:44 » |
|
Kecy o zachrane tretieho sveta patria ku koncertom U2 presne tak ako gilotina ku konceretu A. Coopera.
Celkom to vystihuje tento vtip: ... na pódiu stojí Bono ... hudba stíchne ... do elektrizujúceho ticha začne Bono pomaly tlieskať rukami ... a hovorí ... "Pri každom tlesknutí mojich rúk zomrie v dôsledku extrémnej chudoby dieťa, s tým by svet mal niečo urobiť" .... ticho pokračuje, Bono pomaly tlieska, keď sa z hľadiska ozve: "Tak prestaň tlieskať, ty bastard"
ono za problemy v tretom svete si mozu afrikanci predovsetkym sami lebo tam vladne mafia a hlusia sa navzajom... a ked im clovek da prachy tak si nakupia flinty...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 14. November , 2009, 10:34:52 » |
|
ono za problemy v tretom svete si mozu afrikanci predovsetkym sami lebo tam vladne mafia a hlusia sa navzajom... a ked im clovek da prachy tak si nakupia flinty... ... kvoli 2 štátom,v ktorych sa navzajom mlátia, nehodnot celu Afriku...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 14. November , 2009, 11:12:19 » |