Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 00:46:17
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jolana Iris A Telecaster  (Prečítané 50978 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #45 kedy: 14. December , 2012, 21:49:10 »

... Vyjadril si sa iba k drevu a spomenul si ze môzem pomenit co chcem a co??.. a co dalej.. ..

co  este ? to drevo je zaklad. ak ten krk ide a da sa stelovat, sprav si k nemu nove telo - to je dobra disciplina a ma aj zmysel. ja mam takto robeny Strakac k Jolana krku... ale nic ine, ako ten krk sa z tej povodnej Jolany pouzit nedalo...
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #46 kedy: 14. December , 2012, 21:50:56 »

a toto je to forum ze proste rozumne tuna nevysvetli nikto nic cest vynimkam.... hh. sila.. neivem ci vies co je farba a podobne v hudbe.. bratm.. zatial si to nespomenul mal si to na mysli co sa tyka dreva ?
lenže ty si sem prišiel dávať rozumy nám, ak si si to ešte nevšimol
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #47 kedy: 14. December , 2012, 22:04:30 »

co  este ? to drevo je zaklad. ak ten krk ide a da sa stelovat, sprav si k nemu nove telo - to je dobra disciplina a ma aj zmysel. ja mam takto robeny Strakac k Jolana krku... ale nic ine, ako ten krk sa z tej povodnej Jolany pouzit nedalo...

Vieš o tom, že Ti niečo žerie Tvoj zelený obrázok?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #48 kedy: 14. December , 2012, 22:09:37 »

Vieš o tom, že Ti niečo žerie Tvoj zelený obrázok?

židácke svine fasisticke  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 89

« Odpoveď #49 kedy: 16. December , 2012, 13:48:49 »

lenže ty si sem prišiel dávať rozumy nám, ak si si to ešte nevšimol

Nie nevsimol.. iba ste pisaly ze je to smejd. a mna len zaujimalo preco i tak som k tomu neprisiel. hh. sila co

jednoducha odpoved lebo je to smejd.. fajn tomu ja nerozumiem co to je smejd. Za trapnych par € sa to da opravit a zle to hrat nemusi. Áááále je tu jedna vec. Je to smejd. To je prioste vec ako ides si kupit auto do 5000€ ale poradia ti vsak si kup nove za 10000.. mne ide o to aby to nehralo super ale aspon obstojne a aby to vypadalo.. nikto nepomohol ako to urobit, myslim to pôvodne telo a veci okolo..
« Posledná zmena: 16. December , 2012, 13:53:29 od golfmann » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #50 kedy: 16. December , 2012, 14:03:10 »

pici aj s Tebou. ty fakt necitas ? do tretice chces, preco je to smejd ? fakt tvrdis, ze si tu nedostal jedinu radu v tejto teme ?

daj konkretnu otazku, k tomu telu ! co chces s tym rozlamanym drevom robit ? chces pozapchavat tie vylamane triesky ? a nikto Ti nie je ochotny poradit ? ci co sa Ti na odpovediach nelubi ?

nastruhaj si 5 kil tvrdych pilin. rozrob si pol litra epoxidu. pomiesaj ho s pilinami. vytvorenou pilinovou kasou povycpavaj vsetky chybajuce kusy tela. po zatvrdnuti zbrus. neviem, ci sa to po osadeni strun nerozpadne, fakt netusim.

nie, nemas v hlave nasrane, to ja  Bavím sa skvele

Na zdravie!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #51 kedy: 16. December , 2012, 14:04:05 »

Nie nevsimol.. iba ste pisaly ze je to smejd. a mna len zaujimalo preco i tak som k tomu neprisiel. hh. sila co

jednoducha odpoved lebo je to smejd.. fajn tomu ja nerozumiem co to je smejd. Za trapnych par € sa to da opravit a zle to hrat nemusi. Áááále je tu jedna vec. Je to smejd. To je prioste vec ako ides si kupit auto do 5000€ ale poradia ti vsak si kup nove za 10000.. mne ide o to aby to nehralo super ale aspon obstojne a aby to vypadalo.. nikto nepomohol ako to urobit, myslim to pôvodne telo a veci okolo..
Si j*ebnuty alebo hej ? Ty si myslis, ze tu poniektori drzali jednu gitaru za zivot v rukach ? Proste je to p*čovina cela tato gitara, lebo oproti dnesnym lacnym gitaram je tato velka p*čovina. Nac viac filozofovat ? Slovac j*ebnuta sa nezaprie, ale bude riesit pat korunovu zhrdzavenu picovinu rozbitu na sto stran, ze preco by to mal byt smejd. Lebo.

Ci si ozaj j*ebnuty a potrebujes pocut, ze je to popici ? Alebo si nam dosiel dat tvoju jeblu pravdu do nasich hlav ? To si si zmylil forum.
Zaznamenané

KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #52 kedy: 16. December , 2012, 14:05:57 »

Sú tu témy, v ktorých keď sa pohrabeš, tak tam nájdeš veľa odpovedí  Žmurk
Ale materiál na ten nástroj Ťa bude stáť pomaly toľko ako napríklad gitara SX, čo sa k originálu blíži viac. Môžeš mať výnimočný kus, ale nieje to pravdepodobné :) Irisky boli aj na pomery Jolany dosť zlé nástroje, taký lacňák  Žmurk
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #53 kedy: 16. December , 2012, 14:09:59 »

no este ma napadlo, ze zohnat inu Irisku, zobrat par prazcov z hmatniku, zvysok krku odhodit a telo pouzit miesto tohto rozlamaneho  Na zdravie!
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #54 kedy: 16. December , 2012, 14:11:14 »

Napis Jeziskovi nech ti donese lepsiu.  Na zdravie!

a) Jolany maju neskutocne nekvalitne drevo. Smrek, jedla, dub, breza, jablon, hruska. Vsetko, co najdes pri ceste, zosusene, smradlave, plesnive. Jednoducho, lahko, nemozes spravit z litra vina 30 litrov whisky.

b) Zvaz bod a, ak ti nie je dost jasny, skus sa zamysliet nad bodom b.

c) Ak ani bod a, ani bod, tak mozno bod c. Prostriedky na opravenie budu nepriamo umerne novej gitare. 200 eur ti nebude stacit na to, aby ta gitara ladila, nejak vyzerala a mala nove snimace. Za 200 eur kupis asi vsetky triedy Squierov, za 250 eur kupis aj mexicky Fender. Naco sa vobec zamyslas nad opravenim tohoto polena, ktoreho kvalita sa rovna bezne pohodenym haldam dreva, ktore nerozoberaju ani Cigani? Ma nejaku nostalgicku hodnotu?
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #55 kedy: 16. December , 2012, 14:15:03 »

no este ma napadlo, ze zohnat inu Irisku, zobrat par prazcov z hmatniku, zvysok krku odhodit a telo pouzit miesto tohto rozlamaneho  Na zdravie!
len to nie, Jolaňácke pražce sú úplné bludy, to ohneš dvoma prtami  facepalm
V Made bežne dostať pražcovy drot, u Sivčáka je samozrejmosťou, za 4 € má pražce na celú gitaru
Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #56 kedy: 16. December , 2012, 14:16:26 »

pici aj s Tebou. ty fakt necitas ? do tretice chces, preco je to smejd ? fakt tvrdis, ze si tu nedostal jedinu radu v tejto teme ?

daj konkretnu otazku, k tomu telu ! co chces s tym rozlamanym drevom robit ? chces pozapchavat tie vylamane triesky ? a nikto Ti nie je ochotny poradit ? ci co sa Ti na odpovediach nelubi ?

nastruhaj si 5 kil tvrdych pilin. rozrob si pol litra epoxidu. pomiesaj ho s pilinami. vytvorenou pilinovou kasou povycpavaj vsetky chybajuce kusy tela. po zatvrdnuti zbrus. neviem, ci sa to po osadeni strun nerozpadne, fakt netusim.

nie, nemas v hlave nasrane, to ja  Bavím sa skvele

Na zdravie!
Ano k tomu telu chcem vediet ked to zahladim, co to bude robit zo zvukom logicky mi tu napis, ak vies..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #57 kedy: 16. December , 2012, 14:19:07 »

Ano k tomu telu chcem vediet ked to zahladim, co to bude robit zo zvukom logicky mi tu napis, ak vies..

v prvom rade to nebude drzat po hromade mechanicky. podla fotiek tam chybaju cele kusy dreva, ta gitara bola podla vsetkeho ritualne rozjebana o stenu.

vystruhat nove telo k tomu krku je jedina rada, v pripade ze v krku ide sponovak.
Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #58 kedy: 16. December , 2012, 14:19:19 »

Si j*ebnuty alebo hej ? Ty si myslis, ze tu poniektori drzali jednu gitaru za zivot v rukach ? Proste je to p*čovina cela tato gitara, lebo oproti dnesnym lacnym gitaram je tato velka p*čovina. Nac viac filozofovat ? Slovac j*ebnuta sa nezaprie, ale bude riesit pat korunovu zhrdzavenu picovinu rozbitu na sto stran, ze preco by to mal byt smejd. Lebo.

Ci si ozaj j*ebnuty a potrebujes pocut, ze je to popici ? Alebo si nam dosiel dat tvoju jeblu pravdu do nasich hlav ? To si si zmylil forum.

Vidim ze sa vsetci vieme kontrolovat, bravoo.. ale ja to neporovvavam s dnesnymi gitarami kua co si nenormlany chcem tuto takma s tym nejeb a nerad mi co si mam kupit. A napúis ked to urobim preco to bude hra thorsie ak vies ak nie tak pakuj kade lahsie. Ja som tu prisiel na rozumy a nie niekoho tu ucit. Chcem robit tuto a hotovo nestaraj sa. Nemudruj ale porad ale porad tak aby som sa uz nemusel pytat a preco. Pretoze chcem vediet vsetko do konca.
Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #59 kedy: 16. December , 2012, 14:20:39 »

Aj nad tym to som uvazoval. Ale iba preto ze by to bolo jednoduchsie. Ak taku irisku nezozeniem môzemsa posrat a môzem robit tuto.
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.091 sekund, 23 otázok.