Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 23:55:24
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jolana Iris A Telecaster  (Prečítané 50930 krát)
0 užívateľov a 22 Hostí prehliada túto tému.
golfmann
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 89

« Odpoveď #240 kedy: 23. December , 2012, 12:16:36 »

ale veď má menené snímače  Bavím sa skvele Bavím sa skvele

A co ze má menené snímače?.. pred pár dňami bol zvuk v dreve .. dnes uz v snimacoch.. kurnik vám clovek musí s niecim skorej vybit oci, aby ste verili, aj tak si kazdy nieco najde a zareaguje..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #241 kedy: 23. December , 2012, 12:33:31 »

Som podobneho názoru ako ty, kazdopadne nikoho nechcem podceňovať, ale výhodou je že nikoho nebudem mať snahu o niecom presviedcat. Niekto tu uz napisal daj ukazky a aj tak ta nebudeme vediet odkontrolovat ci to bolo s tej irisky alebo nie. Cize je tam príprava na nejkae zosmiesnenie. Cize ak by aj bola moznost to sem hodit spusta ludi by neverila. Takze otazkou je naco sa trapit ?.. pre koho.. ja som to pocul, videl, majitel spokojny, presvedcat tu nebudem pretoze ty si urobil cosi podobne a neuhadli. Mna by len skritizovali pretoze som sa dal do takej roboty ktorú by neurobili a to ich zerie. Má ich co. A práve tí ktorý na toto budu reagovat sa to týka. Príjemné sviatky vsetkým.

podla mna mas nejaky zivotny problem alebo len hlupu nestastnu povahu. ale z nas to tu nikoho nezere, lebo nema co. odviedol si na tej gite kopec roboty, podla fotiek celkom slusnej. toto nikto nezosmiesni. ale styl Tvojich prispevkov a myslienkovych pochodov v nich je cista tragedia. inak verim, ze nazivo si fasa chlapik, takze napodobne - prijemne Vianoce  Na zdravie!
Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #242 kedy: 23. December , 2012, 12:49:27 »

podla mna mas nejaky zivotny problem alebo len hlupu nestastnu povahu. ale z nas to tu nikoho nezere, lebo nema co. odviedol si na tej gite kopec roboty, podla fotiek celkom slusnej. toto nikto nezosmiesni. ale styl Tvojich prispevkov a myslienkovych pochodov v nich je cista tragedia. inak verim, ze nazivo si fasa chlapik, takze napodobne - prijemne Vianoce  Na zdravie!

pozri moje myslienkove pochody vychadzaju s tohoto..

--Musi sa mi podarit ju urobit tak aby nebola horsia, pretoze nieje moja..  :)--

a objasnis nam uz konecne, co je teda presnou pohnutkou pre restavraciu toho nepouzitelneho rozjebaneho takmerpolena, ktore nikdy nehralo a ani hrat nebude?

lebo ak to ma sentimentalnu hodnotu (a la 'prva gitara') pre toho, pre koho ju robis, tak to chapem.
takisto chapem, ak si nikdy ziadnu gitaru nerobil a chces sa to viacmenej bezstrestne naucit (ako pisal andrej).

potom urcite daj fotky finalu, nahravku a sumar nakladov na material + zabity cas, nech z teba potom mozeme robit odstrasujuci priklad  Som frajer

A teraz skus nato reagovat akoze sa to tyka teba.. nemal by si podobne myslienkove pochody ked ta kazdy tuna za vsetko odj..e. chapes.. nemam voci nikomu nic.. ale mnohy boli pred casom velmi mudry vid tento priklad, reci ako koza bobkov, a navstevnost na mojej stranke povazujem za dost vysoku 40 videni od posledneho pridania foto.. treba zvazit ze to bola moja prva úprava a oprava gitary, ale premudrely ktori ma tu pomaly a iste likvidovali uz s tymi prispevkami ked zrejme videli vysledok tak neivem co si pomysleli, ale na vysmech to nieje.. urcite nie.. preto tu nicim nikto v podstate neprispel.. stacilo normalne komunikovat a moje odpovede by boli adekvatne. Bez dôvodu niesom sprosty k nikomu. Nemám to vo zvyku.

Inak prisiel som k jednej iriske dalsej, ale chyba mi tam nejaky hardware. Ale sem to nepatri takze idem do inzercie.
« Posledná zmena: 23. December , 2012, 12:52:02 od golfmann » Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #243 kedy: 23. December , 2012, 13:18:57 »

Svetovy rekord - 17 stran o rozjebanej Iriske
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #244 kedy: 23. December , 2012, 13:25:28 »

A co ze má menené snímače?.. pred pár dňami bol zvuk v dreve .. dnes uz v snimacoch.. kurnik vám clovek musí s niecim skorej vybit oci, aby ste verili, aj tak si kazdy nieco najde a zareaguje..
Veď nehovorím, že nieje, ani že tie snímače sú super, hrá to úplne rovnako ako pôvodná Iriska, proste zle  Bavím sa skvele Tupý plochý zvuk, ešte k tomu aj bez spodkov...
« Posledná zmena: 23. December , 2012, 13:26:37 od KubBasak » Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #245 kedy: 23. December , 2012, 13:30:43 »

Svetovy rekord - 17 stran o rozjebanej Iriske

Ty nicim inym neprispejes, ale zvysujes rekord.. len tak dalej
Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #246 kedy: 23. December , 2012, 13:31:38 »

Veď nehovorím, že nieje, ani že tie snímače sú super, hrá to úplne rovnako ako pôvodná Iriska, proste zle  Bavím sa skvele Tupý plochý zvuk, ešte k tomu aj bez spodkov...

a co tym chcel povedat basnik ze ma ta irisa menene snimace?
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #247 kedy: 23. December , 2012, 13:32:09 »

Ty nicim inym neprispejes, ale zvysujes rekord.. len tak dalej
Co dodat, k tvojej kokotnosti sa uz nebudem vyjadrovat, tak sa aspon zasmejem.
Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #248 kedy: 23. December , 2012, 13:33:04 »

Co dodat, k tvojej kokotnosti sa uz nebudem vyjadrovat, tak sa aspon zasmejem.

Mnohí si myslia cosi ine.. ale OK.. podobne, uz nezasieraj temu , na tvojom mieste by som sa hambil uz za ten obrazok.. pôsobis tym ako adolescent. ale co uz kazdy sme iný
« Posledná zmena: 23. December , 2012, 13:35:18 od golfmann » Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #249 kedy: 23. December , 2012, 13:55:21 »

a co tym chcel povedat basnik ze ma ta irisa menene snimace?
človeče, Ty asolútne nemáš zmysel pre humor  facepalm
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #250 kedy: 23. December , 2012, 14:00:51 »

ále má , nevidíš ten nový inzerát na kobylku ?  :)  http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,95067.0.html

* poézia Iris.jpg (51.46 KB, 480x640 - prehliadnuté 226 krát.)
« Posledná zmena: 23. December , 2012, 14:23:10 od mirostrat » Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #251 kedy: 23. December , 2012, 14:16:01 »

k tomu zasierani temy co tu golfmann spominal tato tema by sa mala vymazat normalne, lebo tu tych sedem stran nic normalne nie je a ked som si otvoril forum dnes rano a precital si co tu golfmann pise tak mi troska stupol zlc, ale potom som sa na tom zasmial s pocitom ze ano aj iní ľudia musia chodit po krajine zvanej zem.

podla mna je toto gitarove forum, kde su muzikanti, obcasny hraci, fanusikovia gitary, a jeden klavesak ( :-D ) ked chces hladat uznanie za opravu rozjebanej irisky a potvrdenie ze ta gitara je aspon priemerna, chod prosim na jolana.cz navstiv forum a pokecaj si s ludmi tam, urcite najdes nazorovo podobnych ludi k sebe...uz k comukolvek lebo s tym co som napisal o riadok vyssie urcite nebudes suhlasit. Nastastie sa tu bezne rozoberaju normalne zaujimave gitary, ja sa tesim ze sa vzdy dozviem nieco nove ci uz o ich vyrobe, zvuku, zvuceni, tone jednotlivych gitaristov, najdem tu kopu dobrej hudby. odkedy si prisiel ty rozobera sa tu jedna komunisticka metla, a z tohoto som trosku sklamany, myslim ze nie som sam.

sorry za to ze pisem jak ked gasparovic rozprava, momentalne som po opici.
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #252 kedy: 23. December , 2012, 17:13:47 »

to je v pohode vies ale vyvadza ma z rovnovahy ze proste idem sa sem nieco opytat otazka jedna co vy nato opravim telo a poradte mi kto to vie akym stylom. jedna sa o toto telo nie nahradu..

pride niekto nie to je zle telo, je to kopa hnoja pici tak vysvetli to majitelovy irisky ze je to kokotina a nemam to robit.. dostalo sa mi to do ruk ze ak viem nech s tym nieco urobim.. tu napisu ludia ze je to o kok*te gitara a pod.. a nemam to ja u pici?.. no mam.. vsak to nieje pre mna.. ale majitel to u pici nema tak preto to dal robit.. ze preco to nejebne do ohna nech ho to hreje.. aj to mi je jedno..

pride dalsi co nejdes zarobit peniaze.. a naco? co ja mam kupit majitelovi gitaru.. ?.. a preco vsak on chce tuto ma nejaku hodnotu pre neho a viac sa tym netrapim..

pride dalsi veis ano to nebude hrat pretoze lebo.. kokos ja uz neivem o com ma vy tu prehovarate.. tu ma normlane prehovarate aby som ja prehovoril majitela vies co to nema efekt robit, si kup internet a precitaj si co mi tu pisu.. chapes je to blud.. pre mna menej roboty hej.. ale on ale ja ju chcem tak mu to vysvetlite vy..

vies to je ako s prvym autom.. ak si v nom nieco zazil aj dobre aj zle, mas pekne spomineky, rposte je to prve auto, a chces si ho nechat.. teraz ti ho niekto rozbije a das ho robit.. v servise ti povedia ale jeb ty nato, nikdyto uz nebude pevne, nebude to dobre, nekopnes ho do zadku servisaka posraneho za taku odpoved. ??. no kopnes toto je ten isty priklad.. takze zober si s toho co chces.. a pokial i to aspon kus pochopil tak fajn som rad, ak nie.. tak ma to mrzi pretoze som nehcel navodit tu na fore zlu atmosferu. Ak bude moznost môzes tuto temu celu vymazat dokopy aj so mnou davam ti suhlas pisomny momentalne. a OK..
« Posledná zmena: 23. December , 2012, 17:15:03 od golfmann » Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #253 kedy: 23. December , 2012, 17:49:41 »

skusim aj ja.... ak je na aute rozjebane napriklad riadenie, tak sa vymeni za nove. ked je na gitare rozjebane telo ,tak sa vymeni za nove. uz som to nevydrzal....
Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #254 kedy: 23. December , 2012, 18:13:04 »

skusim aj ja.... ak je na aute rozjebane napriklad riadenie, tak sa vymeni za nove. ked je na gitare rozjebane telo ,tak sa vymeni za nove. uz som to nevydrzal....

Lenze v riadeni, spomienka nieje.. ale telo na gitare drzis v rukach, a spomienka je v celej gitare nehovorim o detailoch ako su prazce struny a pod.. hovorim o celku ako takom.. ak je na aute rozjebane riadenie tak ho vymenis samozrejme aby to islo.. ak je na gitke rozjebana struna aj tu vymenis aby to hralo..
Zaznamenané
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.061 sekund, 23 otázok.