Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 23:50:53
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jolana Iris A Telecaster  (Prečítané 50906 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
golfmann
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 89

« Odpoveď #255 kedy: 23. December , 2012, 18:18:11 »

majitel doslova povedal ze  nech zachovam pôvod nejaky, siel som mu v ustrety a teraz ma zozerte zato.. pre boha.. on dokonca neratal s tym ze to nebude hrat a hra to nejak o to lepsie.. neviem preco sa tak obuvate do mna.. skutocne neviem
« Posledná zmena: 23. December , 2012, 18:18:33 od golfmann » Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #256 kedy: 23. December , 2012, 18:37:20 »

a keby mal majitel citovy vztah k riadeniu ,tak ho tam nechas nech sa zabije? gitaru si opravil pekne ,ale silne pochybujem ze to drevo nebolo navlhnute a ze to prelakovanie vydrzi na tych zlomeninach viac ako rok....
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #257 kedy: 23. December , 2012, 18:37:41 »

majitel doslova povedal ze  nech zachovam pôvod nejaky, siel som mu v ustrety a teraz ma zozerte zato.. pre boha.. on dokonca neratal s tym ze to nebude hrat a hra to nejak o to lepsie.. neviem preco sa tak obuvate do mna.. skutocne neviem
Mal si napisat hned na zaciatku, ze to robis pre niekoho a proste to "musis" dat do nejakej podoby aspon aby to akotak hralo.

Po tomto:
mna by zaujimalo preco by to nemalo hrat?.. ak tam bude elektronika ak ma byt hrat by to malo.. nove snimace dobre nastavena kobylka , krk, struny, menzura a hrat to musi.

sa necuduj, ze sa do teba zacali navazat rozni useri vratane mna. Ak mas v sebe aspon 1% sudnosti a drzal si v ruke aspon 3 gitary ,tak musis uznat, ze tato Jolanka, ktoru si zrestauroval je od tych ostatnych uplne napicu.

Ano, hrat to bude a musi. Otazne je, ze ako. A to "ako" sme si uz vysvetlili. Po tomto poste uz neviem, co si zas mozes vymysliet, aby si prevratil moje tvrdenie. Jedine, ze si uplne hluchy sedlak, co ma zalubu a vela penazi na opravu uplne prizemnych a v dnesnej dobe nepouzitelnych gitar. Snad na rozjebanie v klipe, na stenu alebo ultrapicny zvuk kdesi na nahravke.
« Posledná zmena: 23. December , 2012, 18:38:27 od Branko » Zaznamenané

golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #258 kedy: 23. December , 2012, 18:49:09 »

Mal si napisat hned na zaciatku, ze to robis pre niekoho a proste to "musis" dat do nejakej podoby aspon aby to akotak hralo.

Po tomto:
sa necuduj, ze sa do teba zacali navazat rozni useri vratane mna. Ak mas v sebe aspon 1% sudnosti a drzal si v ruke aspon 3 gitary ,tak musis uznat, ze tato Jolanka, ktoru si zrestauroval je od tych ostatnych uplne napicu.

Ano, hrat to bude a musi. Otazne je, ze ako. A to "ako" sme si uz vysvetlili. Po tomto poste uz neviem, co si zas mozes vymysliet, aby si prevratil moje tvrdenie. Jedine, ze si uplne hluchy sedlak, co ma zalubu a vela penazi na opravu uplne prizemnych a v dnesnej dobe nepouzitelnych gitar. Snad na rozjebanie v klipe, na stenu alebo ultrapicny zvuk kdesi na nahravke.

Pocuj ale nieje jedno?? komu sa ta gitara robila ci mne ci niekomu inemu.. je to jedno. jendoducho ju robim taku aka je .. ak niekto napisal maj to v pici a urob nove telo a nedam si povedat asi sam viem preco..naco maju aj ostatny pokracovat ale naozaj to nerob.. preco vysvetlovat pytam sa na nieco k teme tak bud odpoved alebo neodpoved myslisi svoje a hotovo.. o 15 stran by tu bolo menej..  pici pridem do zeleziartstva pytam si srob a sprosta zena krava sa ma opyta a naco vam ta sroba je.. alebo klinec.. tak uz ako mi po mojej odpovedi môze pomôct?.. alebo ako jej pomôzem ja ked jej poviem naco mi je . jasne definujem srobu, parameter, a ona sa ma opyta naco mi je.. som neskutocne na toto alergicky a mozno preto som reagoval podobne aj tu.. proste naco.. na hovno (myslim tu srobu).. drevo bolo suche pretoze gitara nebola vo vlhku.. bol by som rad zeby aspon jeden z vas tu gitaru skusil a porvnal ju tam hned s inou cinou a povedal vidis v tomje rozdiel v tom.. toto by som potreboval ja.. ja niesom gitarar ani nehram nejak aktivne.. cize tak..
Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #259 kedy: 23. December , 2012, 18:51:15 »

a keby mal majitel citovy vztah k riadeniu ,tak ho tam nechas nech sa zabije? gitaru si opravil pekne ,ale silne pochybujem ze to drevo nebolo navlhnute a ze to prelakovanie vydrzi na tych zlomeninach viac ako rok....

do krajnosti urcite nemusime ist..proste riadenie vymenis a ide to dalej. hej?.. ja som telo nevymenil a tiez to ide dalej.. neporovnavajme to s tym.. porovnaj riadenie s kobylkou.. napr..
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #260 kedy: 23. December , 2012, 19:01:06 »

do krajnosti urcite nemusime ist..proste riadenie vymenis a ide to dalej. hej?.. ja som telo nevymenil a tiez to ide dalej.. neporovnavajme to s tym.. porovnaj riadenie s kobylkou.. napr..
to telo je nepojazdne. to neni nazor to je fakt. minule leto som s kamosmy spalil na stanovacke gitaru. zrestaurujes mi ju?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #261 kedy: 23. December , 2012, 19:03:52 »

ja si myslim, ze tema je vycerpana. po spravnosti by sa siklo aj premazat, ale nechce sa mi.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #262 kedy: 23. December , 2012, 19:08:58 »

tuto kokotinu by bodlo po spravnosti celu zmazat.
Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #263 kedy: 23. December , 2012, 19:18:47 »

to telo je nepojazdne. to neni nazor to je fakt. minule leto som s kamosmy spalil na stanovacke gitaru. zrestaurujes mi ju?

vidis clovek chce normalne ale neda sa..
Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #264 kedy: 23. December , 2012, 19:19:32 »

tuto kokotinu by bodlo po spravnosti celu zmazat.
inac aj ja si myslim
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #265 kedy: 23. December , 2012, 19:32:38 »

ja by som inak v ramci aut prirovnal s Š120. stara 30 rocna rozesrata hrca. no a v jednom momente ju otocis na strechu. dojdes do servisu, ze porobte mi ju taku ako je. servisak ak je trochu normalny, tak Ti povie, ze ci Ti nejebe, ze za 200€ si kupis 20 rocny Fiat, po kazdej stranke lepsi alebo ked lipnes na Skodovici, tak na vrakovsiku si najdes rovnaku inu, nehavarovanu...
Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #266 kedy: 23. December , 2012, 19:34:46 »

ja by som inak v ramci aut prirovnal s Š120. stara 30 rocna rozesrata hrca. no a v jednom momente ju otocis na strechu. dojdes do servisu, ze porobte mi ju taku ako je. servisak ak je trochu normalny, tak Ti povie, ze ci Ti nejebe, ze za 200€ si kupis 20 rocny Fiat, po kazdej stranke lepsi alebo ked lipnes na Skodovici, tak na vrakovsiku si najdes rovnaku inu, nehavarovanu...

To by si tak porovnaval ty.. majitel to porovnave inac.. islo o princip.. a nechce povedat ze takuto som mal prvu gitaru.. ale toto je prva gitara.. kapis to

PS: ten fiat ti nemôze pripomenut skodu 120
« Posledná zmena: 23. December , 2012, 19:36:32 od golfmann » Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #267 kedy: 23. December , 2012, 19:43:30 »

To by si tak porovnaval ty.. majitel to porovnave inac.. islo o princip.. a nechce povedat ze takuto som mal prvu gitaru.. ale toto je prva gitara.. kapis to

PS: ten fiat ti nemôze pripomenut skodu 120
Majitel bude j*ebnuty, lebo takto by porovnavalo 99,99% ludstva sveta, minimalne CeskoSlovenska.
Zaznamenané

golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #268 kedy: 23. December , 2012, 19:48:02 »

Majitel bude j*ebnuty, lebo takto by porovnavalo 99,99% ludstva sveta, minimalne CeskoSlovenska.

Tak iste vsetci su j*ebnuty len vy ste lietadlo.. vidis a tuna sa jebete do toho aky ma na to majitel nazor.. vysvetli mi preco?.. preco sa jebete do toho.. dokonca to nieje o nazore na gitaru ale o cite ku gitare.. ale ku iriske podla vasho netreba mat cit.. kokos vy ste umelci.. cisto umelci ..
« Posledná zmena: 23. December , 2012, 19:49:42 od golfmann » Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #269 kedy: 23. December , 2012, 19:54:00 »

Tak iste vsetci su j*ebnuty len vy ste lietadlo.. vidis a tuna sa jebete do toho aky ma na to majitel nazor.. vysvetli mi preco?.. preco sa jebete do toho.. dokonca to nieje o nazore na gitaru ale o cite ku gitare.. ale ku iriske podla vasho netreba mat cit.. kokos vy ste umelci.. cisto umelci ..
Ja si myslim, ze umelec si ty, ked dokazes z hovna upliect bic.  Bavím sa skvele

My sa nejebeme do majitelovho vkusu a ani nazoru. Skor chceme poradit. Ale ak ma k tej gitare nejaky nostalgicky alebo iny cit, tak OK. :)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 23 otázok.