spyros
|
|
« kedy: 06. September , 2009, 12:19:36 » |
|
A opat je %subj% tu teda tady. Kazdy na to bude nadavat a kazdy to bude pozerat, opovrhovat, milovat, nenavidiet, ale tazko ignorovat.
Thiz iz da nju trejd for all fans and h8ers too.
Zacina showka tusim teraz v nedelu vecer.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 06. September , 2009, 12:21:06 » |
|
To bude velmi rozsiahla tema...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 06. September , 2009, 12:21:30 » |
|
tesim sa iba asi iba na kastingy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 06. September , 2009, 12:29:33 » |
|
osobne ma celkom zaujima ci vyhra slovensky spevak alebo cesky...iked pochybujem ze na cmorika sa nieco chyti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 06. September , 2009, 12:30:30 » |
|
tesim sa iba asi iba na kastingy
akurat som to siel napisat.. potom to uz neni vacsinou zaujimave a vyzera to ako ktorakolvek ina spevacka sutaz.. budu sa spievat sucasne covery a kktinky..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 06. September , 2009, 12:35:14 » |
|
akurat som to siel napisat.. potom to uz neni vacsinou zaujimave a vyzera to ako ktorakolvek ina spevacka sutaz.. budu sa spievat sucasne covery a kktinky..
Ale aj to moze byt vcelku zaujimave...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 06. September , 2009, 12:38:33 » |
|
Ale aj to moze byt vcelku zaujimave... ja sa tesim kto bude v hviezdnej rote najtrapnejsi:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 06. September , 2009, 12:42:46 » |
|
lacrosse ty si pravy slovak, baziaci po umeni. Nemam rad ten supersar, lebo ide im iba o peniaze a preto sa tam vela zosmiesnuje a podobne, ale zas keby nic nebolo bolo by to horsie. Ale viem si to predstavit na uplne inaj urovni a uplne inak.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 06. September , 2009, 12:47:21 » |
|
lacrosse ty si pravy slovak, baziaci po umeni. Nemam rad ten supersar, lebo ide im iba o peniaze a preto sa tam vela zosmiesnuje a podobne, ale zas keby nic nebolo bolo by to horsie. Ale viem si to predstavit na uplne inaj urovni a uplne inak. podla mna to neni az tak na zlej urovni..akurat mam podozrenie ze uz na zaciatku je davno vybrana finalna desiatka a to okolo je len divadielko...napr vzdy je v desiatke jedne co spieva uplne zle ale vsetci ho tlacia dalej a dalej..apr konrad aleboo mikla alebo robko simko..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 06. September , 2009, 12:51:13 » |
|
lacrosse aj ja mam ten pocit, ze su tam tak vybrati ludia, aby hlasovalo cim viac ludi, aby si kazdy nasiel toho svojho, bude tam pekne dievca, daky romale, daky buzerant potom daky mlady saso ako konrad, jeden starsi seriozne posobiaci, este tu daco chyba?
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 06. September , 2009, 12:53:11 » |
|
este dajaka mrachta
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 06. September , 2009, 12:55:01 » |
|
a nejaka plocha 16tka, ktorej akurat zacali rasit dodatocne ciciky, ale do tvare musi byt pekna.. najlepsie hnede oci a vlasy.. neviete ci barborka sulikova nechce znova skusit stastie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
The Tino
náhodný pocestný
Príspevkov: 119
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 06. September , 2009, 13:00:13 » |
|
Uz sa tasim na rockove kolo!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
Dimavery st 303 natural Roland cube 15x Thats all folks
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 06. September , 2009, 13:00:40 » |
|
Kto bude superstar band?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 06. September , 2009, 13:14:17 » |
|
a nejaka plocha 16tka, ktorej akurat zacali rasit dodatocne ciciky, ale do tvare musi byt pekna.. najlepsie hnede oci a vlasy.. neviete ci barborka sulikova nechce znova skusit stastie?
skor ty chod skusit stastie na koncerte barbory sulikovej v kozenych gatach a priesvitnom tielko pod ktorym ma extremne presvitajucu ciernu podprsenku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|