marosisko
|
|
« Odpoveď #765 kedy: 15. December , 2009, 21:38:55 » |
|
coze? podla mna napr byt mariou cirovou nie je az take drahe, stoji ta to len vlastnu maternicu kam ti tvoj vlastny manazer nakladie to spravne hudobne podhubie zato je viac spevacok. lebo vsetci producenti su muzi. ale je tu aj zopar gayou...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #766 kedy: 15. December , 2009, 21:39:14 » |
|
Moj nazor je taky, ze my dvaja mame rovnaky nazor na slov. muziku, len Ty skor ten pesimisticky - to jest odist odtial pocuvat muziku a ja skor optimisticky - ostat hladat nieco dobre. ...aj ked malo, co je uplny fakt. Ja som toho ponachadzal fakt ze dost za posledne roky, ver mi, len nie na slovenskej scene. A to asj kopec modernych kapiel tak 1:1 to je u mna co sa tyka 70tych rokov a sucasnych kapiel (pod sucasnymi rozumej 90te roky az sucasnost). Na slovenskej scene ma nic natolko neuputalo, aby som sa v nej mal vrtat a preto mi je ukradnuta.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #767 kedy: 15. December , 2009, 21:42:36 » |
|
Ja som toho ponachadzal fakt ze dost za posledne roky, ver mi, len nie na slovenskej scene. A to asj kopec modernych kapiel tak 1:1 to je u mna co sa tyka 70tych rokov a sucasnych kapiel (pod sucasnymi rozumej 90te roky az sucasnost). Na slovenskej scene ma nic natolko neuputalo, aby som sa v nej mal vrtat a preto mi je ukradnuta. Uplne suhlasim. Ja tiez pocuvam vela zahranicnej muziky, pretoze na Slovensku je toho dost malo, a hlavne preto, ze sme aj maly narod.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #768 kedy: 15. December , 2009, 22:09:32 » |
|
tak to je zo vsetkym na svete. v saudskej arabii su plateny doktory -
1. americania 2. anglicania 3. zapadna europa 4. vychodna europa 5. araby z okolitych statov
a bezny domorodec tam doktorom byt nemoze iba ze by bol sejkov syn...
presne ako u nas s hudbou...
toto je smrtelne prirovnanie
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #769 kedy: 15. December , 2009, 22:18:32 » |
|
Slovensko je na poslednom mieste v pocte ludi ktori vedia hrat a na prvom mieste v pocte ludi ktori si myslia ze vedia hrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #770 kedy: 15. December , 2009, 22:20:16 » |
|
Slovensko je na poslednom mieste v pocte ludi ktori vedia hrat a na prvom mieste v pocte ludi ktori si myslia ze vedia hrat Tazko tie skupiny niekedy odlisis.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #771 kedy: 15. December , 2009, 22:21:39 » |
|
Slovensko je na poslednom mieste v pocte ludi ktori vedia hrat a na prvom mieste v pocte ludi ktori si myslia ze vedia hrat a najlepsi su ti co ani nevedia hrat len frflu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #772 kedy: 15. December , 2009, 22:25:02 » |
|
Tazko tie skupiny niekedy odlisis.
podla reci nemas sancu. musel by si ho prichytit pri hre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #773 kedy: 15. December , 2009, 22:25:34 » |
|
Slovensko je na poslednom mieste v pocte ludi ktori vedia hrat a na prvom mieste v pocte ludi ktori si myslia ze vedia hrat Na Slovensku je dosť slušných muzikantov. Ale aj veľa ufrfľancov..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
toymachine
pravidelný návštevník
Príspevkov: 233
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #774 kedy: 16. December , 2009, 13:53:13 » |
|
pocuj toymachine :D utri si tu cokoladu z obocia to bolo mylsene ironicky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
toymachine
pravidelný návštevník
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #775 kedy: 16. December , 2009, 13:54:23 » |
|
doplnim Karola: ...a chod si hrat AC/DC. co tu jebesh zase? pytal sa ta niekto nieco?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #776 kedy: 16. December , 2009, 14:08:16 » |
|
to bolo mylsene ironicky cize Go Jimi Go bolo myslene ironicky? ty mu nezelas uspech teda?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
toymachine
pravidelný návštevník
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #777 kedy: 16. December , 2009, 14:10:05 » |
|
cize Go Jimi Go bolo myslene ironicky? ty mu nezelas uspech teda? ja zelam kazdemu len to najlepsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #778 kedy: 16. December , 2009, 14:29:42 » |
|
co tu jebesh zase? pytal sa ta niekto nieco?
Nejebem nic momentalne. Ale ak budem, tak isto si pustim AC/DC pritom. Konkretne toto - A hej, pytala sa ma zubarka, ze kedy mame koncert.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
toymachine
pravidelný návštevník
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #779 kedy: 16. December , 2009, 14:36:58 » |
|
....napriklad.....ale co tak whole lotta rosie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|