Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
16. November , 2024, 11:33:50
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Zvuková karta  (Prečítané 67721 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
ice:breaker
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 118

Solid Guitar

« Odpoveď #75 kedy: 09. Marec , 2011, 16:17:35 »

kazda jedna najlacnejsia gitaristicka/muzikantska zvukovka ma gitarovy, resp nastrojovy vstup, to je uplne najzakladnejsia vec.

Ano, ale napisal lacnu zvukovku tym mohol mysliet aj Sound Blaster Audigy aj to je lacna zvukovka  :)
Ja som vychadzal z toho ...
Zaznamenané

"blues je o slzach tecucich po licach ciganky ked ju zatvaraju za kradez a zneuzite dokladov na hyper uver !"
Duger
Hosť
« Odpoveď #76 kedy: 09. Marec , 2011, 16:38:20 »

O nejakej lacnej urcite nie, zvukova kvalita tam urcite nebude oslnujuca a lacne zvukovky nezvyknu mat ani len instrumentalny vstup ... teda neviem co si konkretne myslel tou lacnou zvukouvou ... nejaka cena ?
Ale celkovo sa to neoplati podla mna.

tak niečo take ... toto je lacne

http://muziker.sk/pc-hardver/usb/line6_pod-studio-ux-1.html
http://www.audiotek.cz/product-38908-m-audio-pro-recording-studio

Citácia
ak ti netreba viac vstupov, vystupov, mic preamp, midi alebo ine haluze, tak ten zoom ako jednoducha zvukovka uplne staci

nič mi netreba, len chcem jak tak kvalitne nahrať gitaru do PC... softverovo som v tomto este uplny začiatočnik čiže verim že sa mi podari zlepšiť ten zvuk...len o to mi ide že kebyže mam inu zvukovku z tych lacnych či to nebude lepšie.. lebo to čo mam je efekt + zvukovka... a verim že samostatne zvukovky su natom lepšie...momentalne nedokažem " využiť " ani tuto... este jedna taka teoreticka otazka...ked aj v buducnosti budem využivať iba jeden gitarovy vstup a vystup na repraky...bude mi vobec treba niejaku inu zvukovku ? bude mi v niečom časom nestačiť ?(neberem do uvahy preamp, midi, a viac vstupov)   ha ha ha dufam že sa da pochopiť jak to myslim

Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #77 kedy: 09. Marec , 2011, 18:17:59 »

netreba ti nic - ma to gitarovy vstup, ma to vystup na monitoring (repro, sluchadla), funguje to ako USB zvukovka, podporuje to asio. nic viac ti na nahravanie gitary priamo do PC netreba
Zaznamenané
ice:breaker
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 118

Solid Guitar

« Odpoveď #78 kedy: 09. Marec , 2011, 18:45:50 »

netreba ti nic - ma to gitarovy vstup, ma to vystup na monitoring (repro, sluchadla), funguje to ako USB zvukovka, podporuje to asio. nic viac ti na nahravanie gitary priamo do PC netreba
Zdravíčko presne tak
Zaznamenané

"blues je o slzach tecucich po licach ciganky ked ju zatvaraju za kradez a zneuzite dokladov na hyper uver !"
Duger
Hosť
« Odpoveď #79 kedy: 09. Marec , 2011, 19:38:07 »

čiže kupou (lacnej) nedosiahnem vyrazne lepšiu kvalitu zvuku ? ...

dobre.. čiže vymenu efektu za zvukovku asi necham tak :) diky za radu  Zdravíčko
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #80 kedy: 09. Marec , 2011, 20:44:19 »

čiže kupou (lacnej) nedosiahnem vyrazne lepšiu kvalitu zvuku ? ...
AD/DA prevodniky budu na rovnakej urovni a ani karta s najlepsimi prevodnikmi ti nezachrani blby mix
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #81 kedy: 21. Máj , 2011, 10:00:07 »

Neviem kam to dat, tak sa spytam tu:

Rozhodujem sa medzi dvoma zvukovkami - Alesis IO2 vs. Line6 UX2

Som ochotny dat cca 150 - 200 €, tak skuste este nejake poradit. Žmurk Vdaka.
Zaznamenané

Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #82 kedy: 21. Máj , 2011, 11:20:47 »

ja by som bral asi line6, alebo http://www.thomann.de/gb/focusrite_saffire_6_usb.htm
Zaznamenané

. . .
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #83 kedy: 21. Máj , 2011, 11:44:05 »

Mal som doma Line6 X3 a cez to som si nahraval. Potom som mal doma inu zvukovku. Bol rozdiel, ale zda sa mi, ze ta druha menej farbila signal.

O tychto lacnejsich zvukovkach viem v podstate prd, takze davam zcasti aj na vase rady, ak este nejake budu.

Aspon nejake priority - USB, MIDI, min. 2 vstupy.
Zaznamenané

bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #84 kedy: 21. Máj , 2011, 11:50:44 »

Mal som doma Line6 X3 a cez to som si nahraval. Potom som mal doma inu zvukovku. Bol rozdiel, ale zda sa mi, ze ta druha menej farbila signal.

O tychto lacnejsich zvukovkach viem v podstate prd, takze davam zcasti aj na vase rady, ak este nejake budu.

Aspon nejake priority - USB, MIDI, min. 2 vstupy.

s/pdif ti netreba?
Zaznamenané
Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #85 kedy: 21. Máj , 2011, 11:52:56 »

takze asi apogee one ani nepride do uvahy...ale vsak ty mas tam v podstate jedno, ze aku mas zvukovku, nie? ked chces nahravat s axe fxom..len nech má spdif a vyuzijes potom len to usbcko, nepotrebujes potom ani dobre preampy ani dobre konvertery, nie?
Zaznamenané

. . .
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #86 kedy: 21. Máj , 2011, 11:54:15 »

takze asi apogee one ani nepride do uvahy...ale vsak ty mas tam v podstate jedno, ze aku mas zvukovku, nie? ked chces nahravat s axe fxom..len nech má spdif a vyuzijes potom len to usbcko, nepotrebujes potom ani dobre preampy ani dobre konvertery, nie?
apogee one nechcem.

No nemam to jedno, lebo kazda "hra" inak. A dalsia vec, ze nechcem to pouzivat len na axe, ale aj mikrofony.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #87 kedy: 21. Máj , 2011, 11:54:37 »

s/pdif ti netreba?
treba  :)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #88 kedy: 22. Máj , 2011, 06:09:30 »

No co je Huh! Tolki sa pytate ako nahravat, ale zvukovku neporadite ?  Na zdravie!
Zaznamenané

Spago
stály hosť
Príspevkov: 783

« Odpoveď #89 kedy: 22. Máj , 2011, 08:58:46 »

to asi tak ako poradit gitaru za do 200e a pritom chces aby tam bolo vsetko.. Bavím sa skvele Tam nie velmi co radit..  Zdravíčko
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.