iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« kedy: 10. September , 2009, 09:30:20 » |
|
Konecne zavita tento majster akustickej gitary aj ku nam do Bratislavy. http://www.gedur.sk/aktualne/zobrazit/224Velmi sa tesim, ako nebudem zas tyzden po koncerte spavat.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 17. Október , 2009, 07:13:18 » |
|
to treba vidieť a počuť
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 17. Október , 2009, 09:48:53 » |
|
Ja som na neho bol v KE a musim povedat, ze je to zazitok....co on dokaze s davom spravit len s jenou gitarou
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
SRV
nováčik
Príspevkov: 14
Stevie Ray Vaughan
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 18. Október , 2009, 08:26:37 » |
|
Vie niekto koľko stojí lístok?? Na ticketportal cena nebola...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Luko
nováčik
Príspevkov: 65
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 18. Október , 2009, 09:19:42 » |
|
Predpredaj / sales: Ticketportal, Istropolis
Cena / price: 19€, 25€, 29€, 35€
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 19. November , 2009, 11:30:07 » |
|
uz tuto sobotu. nema niekto nejaky listok nazvys?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Stano
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 22. November , 2009, 08:42:21 » |
|
Pani, vcera som mal moznost nazivo vidiet a pocut tohoto famozneho australskeho gitaristu a poviem vam bol to zazitok. Doteraz som meno Tommy Emmanuel nepocul, ale odteraz si ho zapametam az do smrti. Uzasne! Taku one man sou som este nevidel a aj ked hral cca 2 hodiny vobec som sa nenudil, prave naopak stale ma niecim prekvapil. Profesional na plnej ciare. Od prvej minuty na podiu sa usmieval, komunikoval s obecenstvom, poskakoval, tancoval a pritom hral neuverielne. Vobec som nepostrehol intonacne alebo rytmicke zavahania, ak aj boli tak sa uplne stratili a to popri hre stihol aj doladovat gitaru, zvuky a pomery efektov (hall, delay). Pred par rokmi som pocul rakusana Petera Ratzenbecka a myslel som si ze uz ma nic pri hre na akustike neprekvapi, ale mylil som sa. Odporucam kazdemu vidiet aspon raz!
|
|
|
Zaznamenané
|
Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 22. November , 2009, 11:34:53 » |
|
No včera som tam videl iba Imbusa a Pitua, kde ste všetci boli?, koncert nemal chybu!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 22. November , 2009, 11:58:59 » |
|
inak aj miesto super na takyto koncert, celkom som rad, ze sa ta sala v istropolise este takto vyuziva. akurat ten "konferencier" na uvode, to bol totalny des. asi to patrilo k tej starej socikovskej budove - stary socikovsky hlasatel... ta prva kapela tiez nemusela byt. do irskej krcmy alebo k flatleymu ok, ale tu ked clovek dosiel na T.E., to zacalo byt po 10 minutach dost otravne. emmanuel samozrejme famozny, ale to asi ani netreba nejak zvlast pisat
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 22. November , 2009, 12:58:38 » |
|
ten "konferencier" na uvode, to bol totalny des. asi to patrilo k tej starej socikovskej budove - stary socikovsky hlasatel... no to ani nebolo socíkovské, to bol čistý kapitalizmus, veď vymenuvával všetkých sponzorov... ta prva kapela tiez nemusela byt. do irskej krcmy alebo k flatleymu ok, ale tu ked clovek dosiel na T.E., to zacalo byt po 10 minutach dost otravne.
tiež ma tá kapela nebavila, hrali výborne, ale do írskej krčmy ako hovoríš
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2009, 13:00:02 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 22. November , 2009, 13:17:13 » |
|
no to ani nebolo socíkovské, to bol čistý kapitalizmus, veď vymenuvával všetkých sponzorov...tiež ma tá kapela nebavila, hrali výborne, ale do írskej krčmy ako hovoríš
forma, nie obsah. ta forma...
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 22. November , 2009, 13:20:14 » |
|
... a na zaver davali učinkujucim kyticu karafiatov ? to sa za socíku robilo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 22. November , 2009, 15:08:50 » |
|
mal si prísť, videl by si
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 22. November , 2009, 15:37:56 » |
|
mal si prísť, videl by si ... nemám rád hentie "one man circus show"...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 22. November , 2009, 16:18:15 » |
|
... nemám rád hentie "one man circus show"... A co mas rad vlastne?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|