Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
22. Máj , 2012, 18:53:14
Strán: 1 ... 5 6 [7] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: tosin abasi  (Prečítané 3139 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 10646

Myšlienky tvoria veci !

« Odpoveď #90 kedy: 13. November , 2011, 09:02:59 »

Rasto, mne sa viac paci Periphery nez tosin. Periphery ma pre mna ovela viac melodickych prvkov, nie je to take komplikovane na posluch a ma to viac grúvov. :) Cize aspon si zakyvem hlavou.

Tosin je komplikovanejsi a pre mna to neznamena hned lepsi. Opat - vec VKUSU a subjektivny nazor.  Na zdravie!
Zaznamenané

Only a Music man guitar is Good Enough !

Ak chces byt stastny, nauc sa robit stastnych druhych ludi.
rastis
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 3396

« Odpoveď #91 kedy: 13. November , 2011, 13:38:02 »

Rasto, mne sa viac paci Periphery nez tosin. Periphery ma pre mna ovela viac melodickych prvkov, nie je to take komplikovane na posluch a ma to viac grúvov. :) Cize aspon si zakyvem hlavou.

Tosin je komplikovanejsi a pre mna to neznamena hned lepsi. Opat - vec VKUSU a subjektivny nazor.  Na zdravie!

to je v poriadku, len kedysi si to napisal tak, ze som cakal, ze ten Bulb bude teda ako originalna predloha Abasiho nejaka uplne najvacsia supa. no a pustil som si to a nic.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7361

« Odpoveď #92 kedy: 13. November , 2011, 15:04:11 »

Co je na tom najviac zaujimave - cely ten styl sa rychlo siri internetom. Bulb chodi niekam na forum, ako tuto Stevino a zrazu je svetoznamy a podobna hudba je v mode. Aspon taky je moj nezainteresovany pohlad na vec.

Inak ja mam rad nejake albumy Textures a tam to konci. Tento Bulb a jemu podobni, to je len prezleceny Satriani.

No a este ten moderny plastovy zvuk :) To je v sucasnosti nutne zlo, skoda.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.172 sekund, 21 otázok.