Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
18. November , 2024, 06:58:29
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Steel Panther  (Prečítané 18159 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
zakky
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 12. Október , 2009, 22:02:48 »

konecne prerazili po 20tich rokoch Si píš!!!  Som metlak aj mne sa to raz podari Si píš!!!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #31 kedy: 12. Október , 2009, 22:31:06 »

konecne prerazili po 20tich rokoch Si píš!!!  Som metlak aj mne sa to raz podari Si píš!!!

A co potom?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #32 kedy: 12. Október , 2009, 22:49:12 »

A co potom?
nic, bude vyzerat ako obstarozna, pouzita, lacna kua a zapadne prachom ako nepochopena recesia
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #33 kedy: 12. Október , 2009, 22:49:54 »

A co potom?

potom bude robit predkapelu helene vondrackovej
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
udry
Hosť
« Odpoveď #34 kedy: 12. Október , 2009, 22:54:04 »

udry: co si taky precitlively? vsak je zrejme, ze z ich strany je to recesia a sranda. jedine, ze by to mysleli vazne a to by bolo fakt, ze zle..  Bavím sa skvele ano, ta druha skladba ma cosi do seba, ale povedzme si pravdu bolo to in, tak 20-30 rokov dozadu. ci uz hudbou alebo imidzom. dolezity rozdiel medzi nimi a tebou menovanymi zz top, ac/dc, iron maiden je ten, ze oni s tymto prisli naozaj pred tymi 30mi  rokmi a prezili az do teraz a ja vravim vdaka bohu, nie preto, ze by ta hudba bola zla, prave naopak status legendy a nostalgia tomu dava isty smrnc zaujimavosti aj pre sucasnu generaciu. ale prist s tou hudbou teraz, tak ako tito "saskovia", tak verim, ze by ich vacsina brala skor ako recesiu a nie ako serioznu zalezitost :)
No a čo tym chceš povedat? Zato,že niekto s niečim prišiel pred 30 rokmi,ma status legendy,nostalgia tomu dava šmrnc,ten ma pravo koncertovat aj teraz a niekto kto chce hrat podobnu hudbu-lebo sa jemu a jeho fanušikom pači  je šašo?  Teda konkretne hair metal môžu hrat len old kapely? Žiadna nová nema na to narok a hned ju pošleme do ......?  Inak mam dojem,že stary hevik and jeho odrody znova ziskava na oblube,teda aspon čo som videl u ff koncertne zaznamy reunionu kapiel Helloween,U.D.O,Motley Crue  z nedavneho obdobia a čo občas usledujem v tv.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #35 kedy: 12. Október , 2009, 23:21:24 »

No a čo tym chceš povedat? Zato,že niekto s niečim prišiel pred 30 rokmi,ma status legendy,nostalgia tomu dava šmrnc,ten ma pravo koncertovat aj teraz a niekto kto chce hrat podobnu hudbu-lebo sa jemu a jeho fanušikom pači  je šašo?  Teda konkretne hair metal môžu hrat len old kapely? Žiadna nová nema na to narok a hned ju pošleme do ......?  Inak mam dojem,že stary hevik and jeho odrody znova ziskava na oblube,teda aspon čo som videl u ff koncertne zaznamy reunionu kapiel Helloween,U.D.O,Motley Crue  z nedavneho obdobia a čo občas usledujem v tv.
myslim, ze poctivy old school hevik sa da robit aj moderne. henta maskarada ci uz vizazou alebo textami je cista recesia na hevik tej doby a preto su aj povacsinou take reakcie, nie je sa preco vzrusovat...jedine ak pre tie kozy v klipe  ha ha ha
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #36 kedy: 12. Október , 2009, 23:23:41 »

ale tem gitarista je tam fakt skvely Si píš!!!
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #37 kedy: 12. Október , 2009, 23:45:55 »

nechcem byt kua, ale na svete je take sialene mnozstvo uzasnej muziky a niekto sa pristavi akurat pri tomto Huh! come on  Je mi do plaču
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #38 kedy: 12. Október , 2009, 23:51:33 »

.. a este som chcel povedat, ten titulny song na ich webe je prosim Vas co ?! Ved ten text je uuplna stoka ..

Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
zakky
Hosť
« Odpoveď #39 kedy: 13. Október , 2009, 00:07:53 »

.. a este som chcel povedat, ten titulny song na ich webe je prosim Vas co ?! Ved ten text je uuplna stoka ..

myslis community property? podla mna je skvela aj s textom sa viem stotoznit  Som metlak
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #40 kedy: 13. Október , 2009, 06:23:56 »

nechcem byt kua, ale na svete je take sialene mnozstvo uzasnej muziky a niekto sa pristavi akurat pri tomto Huh! come on  Je mi do plaču
...čo sa tebe javí ako užasna muzika, sa niekomu nemusi  vôbec páčit ...  na muzike je užasne prave to,že je "rôznoroda" , každy si môže vybrat takú, ktora  mu "pasuje" a prinaša mu radost,zabavu,pohodu  ... ... naštastie nie sme v situacii,že by niekto niekoho nutil počuvat len "toto"  Žmurk a nič ine /teda pokial nie sme v Guantanaáme /  Na zdravie!
« Posledná zmena: 13. Október , 2009, 06:26:18 od udry » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #41 kedy: 13. Október , 2009, 08:24:47 »

naštastie nie sme v situacii,že by niekto niekoho nutil počuvat len "toto"  Žmurk a nič ine /teda pokial nie sme v Guantanaáme /  Na zdravie!

To im tam potom bolo dobre, ked si mohli muziku pocuvat. A europski pokakani pseudohumanisti tvrdili, ze ich tam mucia. ?§!.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #42 kedy: 13. Október , 2009, 08:40:39 »

To im tam potom bolo dobre, ked si mohli muziku pocuvat. A europski pokakani pseudohumanisti tvrdili, ze ich tam mucia. ?§!.

Samozrejme ich tam mucili a samozrejme to nebolo podla medzinarodneho prava. Taky je svet.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #43 kedy: 13. Október , 2009, 08:42:30 »

Samozrejme ich tam mucili a samozrejme to nebolo podla medzinarodneho prava. Taky je svet.

Moze byt. Na com som sa ale bavil, bola nefalsovana ochota tych nevinnych vaznov prijat v Europe, ktora mala najprv plnu hubu reci o ich neznesitelnom utrpeni. Bavím sa skvele
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #44 kedy: 14. Október , 2009, 10:55:14 »

Zaujimava kapela  :) presne takyto 80s hevik mam rad  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.112 sekund, 23 otázok.