zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 12. Október , 2009, 22:02:48 » |
|
konecne prerazili po 20tich rokoch aj mne sa to raz podari
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 12. Október , 2009, 22:31:06 » |
|
konecne prerazili po 20tich rokoch aj mne sa to raz podari A co potom?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 12. Október , 2009, 22:49:12 » |
|
A co potom?
nic, bude vyzerat ako obstarozna, pouzita, lacna kua a zapadne prachom ako nepochopena recesia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 12. Október , 2009, 22:49:54 » |
|
A co potom?
potom bude robit predkapelu helene vondrackovej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 12. Október , 2009, 22:54:04 » |
|
udry: co si taky precitlively? vsak je zrejme, ze z ich strany je to recesia a sranda. jedine, ze by to mysleli vazne a to by bolo fakt, ze zle.. ano, ta druha skladba ma cosi do seba, ale povedzme si pravdu bolo to in, tak 20-30 rokov dozadu. ci uz hudbou alebo imidzom. dolezity rozdiel medzi nimi a tebou menovanymi zz top, ac/dc, iron maiden je ten, ze oni s tymto prisli naozaj pred tymi 30mi rokmi a prezili az do teraz a ja vravim vdaka bohu, nie preto, ze by ta hudba bola zla, prave naopak status legendy a nostalgia tomu dava isty smrnc zaujimavosti aj pre sucasnu generaciu. ale prist s tou hudbou teraz, tak ako tito "saskovia", tak verim, ze by ich vacsina brala skor ako recesiu a nie ako serioznu zalezitost No a čo tym chceš povedat? Zato,že niekto s niečim prišiel pred 30 rokmi,ma status legendy,nostalgia tomu dava šmrnc,ten ma pravo koncertovat aj teraz a niekto kto chce hrat podobnu hudbu-lebo sa jemu a jeho fanušikom pači je šašo? Teda konkretne hair metal môžu hrat len old kapely? Žiadna nová nema na to narok a hned ju pošleme do ......? Inak mam dojem,že stary hevik and jeho odrody znova ziskava na oblube,teda aspon čo som videl u ff koncertne zaznamy reunionu kapiel Helloween,U.D.O,Motley Crue z nedavneho obdobia a čo občas usledujem v tv.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 12. Október , 2009, 23:21:24 » |
|
No a čo tym chceš povedat? Zato,že niekto s niečim prišiel pred 30 rokmi,ma status legendy,nostalgia tomu dava šmrnc,ten ma pravo koncertovat aj teraz a niekto kto chce hrat podobnu hudbu-lebo sa jemu a jeho fanušikom pači je šašo? Teda konkretne hair metal môžu hrat len old kapely? Žiadna nová nema na to narok a hned ju pošleme do ......? Inak mam dojem,že stary hevik and jeho odrody znova ziskava na oblube,teda aspon čo som videl u ff koncertne zaznamy reunionu kapiel Helloween,U.D.O,Motley Crue z nedavneho obdobia a čo občas usledujem v tv.
myslim, ze poctivy old school hevik sa da robit aj moderne. henta maskarada ci uz vizazou alebo textami je cista recesia na hevik tej doby a preto su aj povacsinou take reakcie, nie je sa preco vzrusovat...jedine ak pre tie kozy v klipe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 12. Október , 2009, 23:23:41 » |
|
ale tem gitarista je tam fakt skvely
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 12. Október , 2009, 23:45:55 » |
|
nechcem byt kua, ale na svete je take sialene mnozstvo uzasnej muziky a niekto sa pristavi akurat pri tomto come on
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 12. Október , 2009, 23:51:33 » |
|
.. a este som chcel povedat, ten titulny song na ich webe je prosim Vas co ?! Ved ten text je uuplna stoka ..
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 13. Október , 2009, 00:07:53 » |
|
.. a este som chcel povedat, ten titulny song na ich webe je prosim Vas co ?! Ved ten text je uuplna stoka ..
myslis community property? podla mna je skvela aj s textom sa viem stotoznit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 13. Október , 2009, 06:23:56 » |
|
nechcem byt kua, ale na svete je take sialene mnozstvo uzasnej muziky a niekto sa pristavi akurat pri tomto come on ...čo sa tebe javí ako užasna muzika, sa niekomu nemusi vôbec páčit ... na muzike je užasne prave to,že je "rôznoroda" , každy si môže vybrat takú, ktora mu "pasuje" a prinaša mu radost,zabavu,pohodu ... ... naštastie nie sme v situacii,že by niekto niekoho nutil počuvat len "toto" a nič ine /teda pokial nie sme v Guantanaáme /
|
|
« Posledná zmena: 13. Október , 2009, 06:26:18 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 13. Október , 2009, 08:24:47 » |
|
naštastie nie sme v situacii,že by niekto niekoho nutil počuvat len "toto" a nič ine /teda pokial nie sme v Guantanaáme / To im tam potom bolo dobre, ked si mohli muziku pocuvat. A europski pokakani pseudohumanisti tvrdili, ze ich tam mucia.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 13. Október , 2009, 08:40:39 » |
|
To im tam potom bolo dobre, ked si mohli muziku pocuvat. A europski pokakani pseudohumanisti tvrdili, ze ich tam mucia. Samozrejme ich tam mucili a samozrejme to nebolo podla medzinarodneho prava. Taky je svet.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 13. Október , 2009, 08:42:30 » |
|
Samozrejme ich tam mucili a samozrejme to nebolo podla medzinarodneho prava. Taky je svet.
Moze byt. Na com som sa ale bavil, bola nefalsovana ochota tych nevinnych vaznov prijat v Europe, ktora mala najprv plnu hubu reci o ich neznesitelnom utrpeni.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 14. Október , 2009, 10:55:14 » |
|
Zaujimava kapela presne takyto 80s hevik mam rad
|
|
|